tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fener'e Dünya Yıldızı Geliyor
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
641

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 12.05.10, 19:22   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fener'e Dünya Yıldızı Geliyor

Fener'e dünya yıldızı geliyor

Kulübün internet sitesinde "Bir dünya yıldızı daha F.Bahçe’de" açıklaması yapıldı.

TBBL final serisini Galatasaray'ı yenerek 3-0 ile üst üste 5. şamopiyonluğuna ulaşan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, bayan basketbolunun Messi'si olarak adlandırılan Diana Taurasi'yi renklerine kattı. Transfer resmen açıklandı..

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi’nde (TBBL) 2009-2010 sezonunda namağlup şampiyon olarak, üst üste 5. kez bu başarıya ulaşan Fenerbahçe, transfere de hızlı girdi ve ABD’li ünlü oyuncu Diana Taurasi’yi renklerine kattı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden "Bir dünya yıldızı daha Fenerbahçe’de" başlığıyla yapılan açıklamada, "Kariyerine başladığından beri bireysel anlamda tüm ödülleri kazanan, birçok rekora imza atan ve tüm kulüplerin transfer listesinin ilk sırasında yer alan Diana Taurasi artık Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı için mücadele edecek" denildi.

Kulüp açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Her sezon her branşta şampiyonluk için mücadele veren Fenerbahçe Spor Kulübü dünya yıldızlarını renklerine katmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda Ariel Ortega, Nicolas Anelka, Roberto Carlos, Katie Smith, Cappie Pondexter, Ekaterina Gamova, Natasa Osmokrovic gibi dünyaca ünlü isimleri transfer eden Fenerbahçe Spor Kulübü, yine dev bir ismi renklerine bağladı. Bu sezon bayan basketbolda namağlup bir şekilde şampiyon olan Fenerbahçe’de gelecek sezonun planlaması şimdiden yapılıyor. Fenerbahçe Spor Kulübü, gelecek sezon hedeflenen Avrupa şampiyonluğuna ulaşmak için dünyanın en iyi oyuncusu olarak kabul gören Diana Taurasi’yi renklerine kattı."

MUHTEŞEM KARİYER

Taurasi, 2004 yılında WNBA takımlarından Phoenix Mercury tarafından draft edildi.

WNBA’de ilk 3 maçında 20 sayıyı aşan ilk oyuncu olmayı başaran Taurasi, 2004’de "yılın çaylağı" ödülüne layık görüldü. İlk sezonunda yılın kadrosuna ve All Star takımına seçilmeyi başaran Diana Taurasi, Paul Westhead’ın takımın başına geçmesiyle kendisini daha fazla gösterme şansı buldu. Bir maçta 47 sayı atan ve lig rekorunu egale eden, bir sezonda attığı 860 sayıyla Katie Smith’e ait olan rekoru ele geçiren, WNBA’de 2000 sayıya ulaşan en genç 2. oyuncu olan Taurasi, 2007 ve 2009 yıllarında WNBA şampiyonluğu yaşadı. 2006, 2008 ve 2009 sezonlarında WNBA’in "sayı kraliçesi" olan 28 yaşındaki oyuncu, 2009’da normal sezon ve finallerin en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Aynı zamanda İtalyan vatandaşı olan Diana Taurasi, Avrupa’da da büyük başarılara imza attı. Avrupa macerasına 2005-2006 sezonunda Dinamo Moskova ile başlayan Taurasi, ilk sezonunda Avrupa Ligi’nde çeyrek final oynadı. 2007’de Spartak Moskova’ya imza atan ABD’li oyuncu, 2007, 2008 ve 2009 yıllarında Avrupa Ligi’nde şampiyonluk yaşadı. 2009 sezonu Avrupa Ligi Dörtlü Finali’nde yarı finalde 33, finalde ise 31 sayı kaydeden Diana Taurasi, dörtlü finalin en değerli oyuncusu seçildi. Bu yıl Avrupa Ligi Dörtlü Finali’ne de damgasını vuran Diana Taurasi, bir kez daha en değerli oyuncu ödülüne layık görüldü.

Basketbol uzmanları tarafından bayanlarda dünyanın bir numaralı ismi olarak gösterilen Diana Taurasi, ABD takımıyla 2004 ve 2008 olimpiyatlarında altın madalya kazandı.

--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
dunya, fenere, geliyor, yildizi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Dünya Görmek - Rüyada Dünya Görmek Açıklaması ve Yorumu - Dünya Rüya Tabiri Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 22.01.13 23:52
Rüyada Fener Görmek - Rüyada Fener Görmek Açıklaması ve Yorumu - Fener Rüya Tabiri Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 16.01.13 19:19
Dünya İsminin Anlamı ve Açıklaması - Dünya Adının Anlamı ve Açıklaması - Dünya İsmini Kartal Erkek Bebek İsimleri ( Erkek Bebek Adları ) 0 01.12.12 23:25
Kahve Falında Fener Görmek Ne Demektir - Kahve Falında Fener Anlamı ve Açıklaması Tarot Kahve Falı 0 17.01.12 21:33
Fener Balığı (Lophius piscatorius)-Fener Balığı Genel Bilgi-Fener Balığı Resimleri Fenci Balıklar 0 04.05.10 14:11


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:55 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2