tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Bu Sözler Gündem Değiştirir
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
642

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 27.05.10, 19:54   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Bu Sözler Gündem Değiştirir

Bu sözler gündem değiştirir



Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sarı-Lacivertli kulübün Düzce'de inşaatına başladığı Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nin temel atma töreninde Lig Tv'ye çarpıcı açıklamalar yaptı;

"Spor’da başarı önemli ama tesisleşme de sporda başarıyı getiren ana sebeptir. Bütün branşlardaki sporcuların gelip kamp çalışmalarını yapacağı bir yer inşa ettik. Bundan sonra hiçbir takımımız başka yerlere kampa gitmeyecek. Tüm takımlarımızın kamp çalışmaları burada yapılacak."

"Kürekçiler için tesis yapacağız, diğer tüm branşlar için yapılanma devam edecek.Atletizim çalışmaları için tartan pist yapılacak.
Futbol
takımımızla kamp için Avrupaya gidiyoruz, üçüncü lig takımlarıyla hazırlık maçları yapıyoruz. İnsanlar maç sırasında sahaya giriyor. Fenerbahçe'nin kurumsal kimliğine yakışmayan şekilde kamp yapmayı bırakacağız."

"10 milyon dolarlık bir yatırım yaptık buraya . Diğer kulüpler de bunu gördükten sonra onların da yatırımlarının yönü bu şekide olacaktır."

DAUM VE AYKUT'UN DURUMU KONGREDEN SONRA BELİRLENECEK

'Daum ve Aykut Kocaman ile ilgili şimdilik bir çalışma yapmadık. Önümüzde kulübün mali kongresi var, ondan sonra çalışmalara başlayacağız. Son haftadan sonra camia olarak büyük bir travma yaşadık, bunu da yavaş yvaş atlatmaya başaldık. Bizim için önemli olan insanları kaybetmek değil, insanları
kazanmak
, kazanmaya çalışmak."

TARAFTAR İSTEDİ DİYE GUIZA'YI GÖNDERMEYİZ!..

"Taraftarların ya da benim istememin bir önemi yok, maddi manevi bizim için ve Guiza için en mantıklı olan yol ne ise o şekilde devam edeceğiz.
Taraftar
istedi diye Guiza'yı gönderemeyiz."

TOPU TUTUP ELİMLE KALEYE Mİ SOKSAYDIM?..

"Trabzonspor maçında biz kazansaydık kötü takım mı olacaktık, iyi takım mı olacaktık? Biz iyi takımız son maçta girdiğimiz 15 net pozisyon var. Fenerbahçe sezon boyunca son maçtaki kadar iyi oynadı mı? Şimdi şampiyonluk gitti diye kötü takım mı olduk. Yani topu elimile tutup içieri mi atacaktım insanlar bizi başarlı görsünler diye."

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ'A 10 PUAN FARK YAPTIK!..

"Ben 3 sene üst üste şampiyon olacağız derken hedefimi kime göre belirledim; Beşiktaş ve Galatasaray’a göre. Ee ne oldu, sezon sonunda ikisiyle aramızda 10 puan fark vardı."

"Fenerbahçe’de başarı varsa, bu hepmizin başarısıdır, başarısızlık varsa bu da hepimizin başarısızlığıdır. Son maçta yakaladığımız pozisyonlardan biri gol olsaydı ne olacaktı, hepimiz başarılı mı ilan edlilecektik?.."

SEMİH İSTEDİĞİ TAKIMLA GÖRÜŞEBİLİR!..

"Herkes istediğiyle konuşabilir. Semih de kimi istiyorsa görüşebilir, ben buna karışamam. Biz Semih’e bir yanlış yapmadık. Kontratında bir madde var; eğer Fenerbahçe isterse sözleşmeyi Federasyona bildirip uzatabilir, diyor. Burada sorun ne? Semih’in avukatı bizi yanlış yapmakla itham ediyor. Biz federasyona başvurumuzu yaptık sözleşimeyi uzattık. Burada bir yanlış var mı?"

TEK BÜYÜK FENERBAHÇE'DİR!..

"Tek büyük biziz diyoruz, bu konuda da ısrar ediyorum. 60’a yakın kulüp mücadele ediyor bizimle aynı branşlarda ama başarılı olan yalnızca Fenerbahçe var. Baskette, voleybolda Galatasaray ile Beşiktaş var mı? Rakibimiz olarak bizi zorlayan bir Efes var, bir de Eczacıbaşı."

KONGRE BİTSİN BEN DE MELİH BEY İLE İLGİLİ KONUŞACAĞIM!..

"Şimdi önümüzde bir kongre var, o kongre bir bitsin de ben de Melih Gökçek ile ilgili konuşacağım."

RÜŞTÜ İLE İLGİLİ BİR PİŞMANLIĞIM YOK!..

"Rüştü ile ilgili bir pişmanlık duymuyorum. Salı günü konuşacağım dedim, çıktım konuştum. ne söylediğim ortada, herhangi bir pişmanlık duymuyorum."
--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
bu, degistirir, değiştirir, gündem, sözler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
İngilizce Özlü Sözler - İngilizce Özlü Kısa Sözler - İngilizce Anlamlı Sözler SERDEM İngilizce 2 29.11.17 20:26
İstiklal Marşı ile İlgili Özlü Sözler - İstiklal Marşının Kabulü Konulu Özlü Sözler Nokia Belirli Gün ve Haftalar ile İlgili Özlü Sözler 3 01.03.17 15:30
Kurt Köyünü Değiştirir Huyunu Değiştirmez Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Nokia Atasözleri ve Açıklamaları 0 07.01.12 00:52
Kurt Tüyünü Değiştirir Huyunu Değiştirmez Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Nokia Atasözleri ve Açıklamaları 0 07.01.12 00:51
Beşiktaş'ta Gündem Yine Quaresma Jaguar Beşiktaş 0 22.05.10 09:01


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:45 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2