tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Farklı bir Fenerbahçe göreceksiniz,
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
619

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 19.08.10, 18:08   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Farklı bir Fenerbahçe göreceksiniz,

“Farklı bir Fenerbahçe göreceksiniz,


Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, Selanik Toumba Stadı’nda basın toplantısı düzenledi.
Aykut Kocaman basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu: "2 taraf adına şanslı bir kura demek doğru değil. Büyük umutlarla Şampiyonlar Ligi’ne başlayıp elenen 2 rakip yarın sahada olacak. Şanssız bir kura denilebilir. Bir taraftan da şanslı. Burada aynı coğrafyada olmak güzel. Aldığımız nefes aynı. Ayrıca Atatürk’ün doğduğu yerde olmak da gurur verici. Rakibimiz güçlü bir takım bunu net olarak ifade etmek istiyorum.. Biz de güçlü ve tecrübeliyiz. Son 10 yılda rüştünü ispat etmiş sağlam bir takımız. Young Boys maçındaki Fenerbahçe’den daha farklı bir Fenerbahçe göreceksiniz."


Kalecimiz Volkan Demirel’in durumu ile ilgili olarak ise Aykut Kocaman, " Volkan için son ana kadar bekleyeceğiz. Oynama ihtimali, kadar oynamama ihtimali de bulunuyor" dedi.
Niang’ı oynatıp oynatmayacağı ile ilgili bir soraya Kocaman, "Fenerbahçe’nin tüm organizasyonu Şampiyonlar Ligi içindi. Şimdi Avrupa Ligi organizasyonda olmak istiyoruz. Her maç gergin ve streslidir. Yeni transferimiz Niang’ı kullanmayı düşünüyorum. Ama ilk 11’de olup olmayacağına daha karar vermedim. Önümde 24 saat var" diye konuştu.


PAOK’u takip edip etmedikleri ile ilgili bir soruya ise Aykut Kocaman, "PAOK’un 2 maçını izledim. Yardımcım da Partizan maçını izledi. Ajax maçında disiplinli, sert ve topun arkasına bütün olarak olmayı seven bir takım imajı çizdiler. Yarın en büyük engelimiz bu olacak" şeklinde yanıt verdi.


Görülen kartların çokluğu ile ilgili bir soruya ise Aykut Kocaman, "Sadece yarınki maç değil sezon başında da kırmızı kartlar konusunda uyarıda bulundum. Bunun devamı olmayacak. Futbolcular mesleki anlamda buna dikkat etmek zorunda. Her zaman söyledikleriniz olmuyor. Futbolda kart olayları anlık gerçekleşiyor" diye yanıt verdi.


Belözoğlu'nun sakatlandığı ve PAOK maçı kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin önemli orta saha oyuncularından olan Emre Belözoğlu'nun sakatlandığı ve PAOK maçı kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin orta sahadaki önemli isimlerinden Emre Belözoğlu'nun sakatlık geçirdiği ve bu akşam oynanacak PAOK maçında forma giyemeyeceği belirtildi. Tecrübeli oyuncunun sağ üst adalesinde sertleşme olduğu ve riske atmamak için Aykut Kocaman'ın görev vermeyeceği öğrenildi.




"Elimizden geleni yapacağız"


Öte yandan kaptanımız Alex de Souza basın toplantısında tüm güçlerini ve kalitelerini sahaya koyarak, ikinci maç için avantajlı skor elde etmek istediklerinin altını çizerek, "Sahada elimizden geleni yapacağız. Bizim için avantajlı skor, kazanmak’’ dedi.
Alex, bir Yunanlı gazetecinin "Toumba Stadı’nda oynayacağını biliyor mu?’’ şeklindeki sorusu üzerine, şunları söyledi: "Elbette burada oynayacağımızı biliyoruz. Gerek internetten gerek televizyondan buranın nasıl bir stat olduğunu, taraftarların rakip takım üzerinde nasıl baskı kurduğunu ve PAOK üzerindeki olumlu etkiyi biliyoruz. Maçlardan önce rakiplerimiz hakkında bilgi alırız ve onlara saygı duyarız. PAOK’un ne kadar güçlü ve zorlu bir rakip olduğunu biliyoruz. Yunanistan Ligi’nde forma giyen Brezilyalı arkadaşlarım var. Onlardan da bilgi aldım. Zorlu bir rakip bekliyorum.’’
Şampiyonlar Ligi’ne ön elemede veda etmemizle ilgili bir soru üzerine de Alex, bunun geride kaldığını, artık önlerine baktıklarını, PAOK ile yapacakları iki maçta da iyi oynayarak, tur atlayıp UEFA Avrupa Ligi’ne kalmak istediklerini kaydetti.


--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
bir, farkli, fenerbahce, goreceksiniz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Fenerbahçe Duvar Kağıtları 2012 - Fenerbahçe Wallpaper ASYA Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 1 22.04.15 14:39
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Yarı Final İkinci Maçı Sonucu - Benfika Fenerbahçe Maç So Kartal Fenerbahçe 0 02.05.13 13:40
Resme dikkatli bakın bakalım beyaz olan yerde ne göreceksiniz???? cücük Zekanı Ölç 0 27.07.11 13:45
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Ankaragücü maçı sonrası Fenerbahçe' Jaguar Fenerbahçe 0 13.12.09 13:15
ilginç ama gerçek deneyin göreceksiniz smtyksl İçinizden Geldigi Gibi 3 01.08.08 03:28


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:06 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2