tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fener'in Tek Rakibi Liverpool
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
803

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 08.06.11, 18:46   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fener'in Tek Rakibi Liverpool

Savunmaya bir yerli daha

Fenerbahçe savunma için gözünü genç stoper yıldıza dikti.

Savunmaya bir yerli daha: Serdar Aziz
Serdar Kesimal ve Orhan Şam'ı alarak defans hattını güçlendiren Fenerbahçe, gözünü Bursaspor'un genç yıldızına dikti. Başarılı stoper için nabız yoklayan Sarı-Lacivertliler, önümüzdeki günlerde teklifini yapacak.

Yabancı kontenjanındaki doluluğu göz önünde bulunduran Fenerbahçe, yerli piyasasını taramaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere yeni sezonda 3 kulvarda birden mücadele edecek olan Sarı-Lacivertliler, özellikle savunmada sıkıntı yaşamamak için hazırlık yapıyor. Kayserispor’un başarılı oyuncusu Serdar Kesimal ile Gençlerbirliği’nden Orhan Şam’ı renklerine bağlayan Fenerbahçe, geçtiğimiz sezona damgasını vuran bir diğer stoper Serdar Aziz için de harekete geçti. Ligin ikinci yarısında fazlasıyla forma şansı bulan 21 yaşındaki futbolcu, ortaya koyduğu etkili performans ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Özellikle 27. haftada Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki 0-0 biten Bursaspor karşılaşmasında 90 dakika sahada kalan ve maçın yıldızı olan Serdar’ı, Sarı-Lacivertliler’in teknik direktörü Aykut Kocaman’ın çok beğendiği ifade edildi. Fenerbahçe Yönetimi’nin başarılı defans oyuncusu için nabız yokladığı belirtilirken, Bursaspor’a şartların sorulacağı bildirildi.
AYKUT KOCAMAN İSTİYOR

Aykut Kocaman ile yapılacak durum değerlendirmesinin ardından ise Sarı-Lacivertliler, Serdar için teklifini sunacak. 31 yaşındaki Yobo ve Lugano’nun uzun yıllar takıma katkı sağlamasının zor olacağını düşünen Kanarya, genç Serdar Aziz’i alarak bir anlamda gelecek için büyük bir adım atmak istiyor. Sadece stoper olarak değil, sağbekte de görev yapabilen genç oyuncu, Ümit Milli Takım’da kaptanlık pazubandını takıyor.



Fener'in tek rakibi Liverpool

F.Bahçe'nin istediği futbolcu için tek engel Ada'da saklı!

Çünkü Fransız yıldızı Liverpool da istiyor.

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de başarıdan başarıya koşan bir takım oluşturmanın hesaplarını yapan Fenerbahçe, ön libero mevkine yapacağı takviye için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

MOURINHO İLE YILDIZI BARIŞMADI

Bu mevki için listesinin ilk sırasında olan Real Madrid'in Fransız yıldızı için çalışmalaranı sürdüren Fenerbahçe'nin karşısına Liverpool engelinin çıktığı bildirildi. Teknik direktör Mourinho ile yıldızı barışmayan ve takımından ayrılmayı kafasına koyan Diarra'yı İngiliz ekibinin 1 yıldır istediği öğrenildi.

FENER FAZLA VERİYOR

F.Bahçe'nin Devler Ligi'nde yer alması ve Liverpool'dan fazla para ödemeyi göze alması en büyük avantajı. Liverpool 10, Fener ise 12.5 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda.




Emre'ye yeni bir partner

Fenerbahçe'nin reddedilemez teklifi karşısında gelişmeler merak konusu..


İtalyan medyası, Gökhan İnler’e Juventus’un 3 yıllığına 15 milyon Euro önerdiğini ancak Fenerbahçe’nin 4 yıllığına 21 milyon Euro ile çok ciddi bir teklifte bulunduğunu iddia etti!

‘PUSUDA BEKLİYORLAR’

Fenerbahçe için İtalya basınında transfer iddiaları güncelliğini koruyor. İtalya’nın sıkça takip edilen spor portalı Tuttomercato’nun yazarlarından Luca Marchetti’nin, İtalya’nın Skysport 24 kanalındaki bir programda kullandığı ifadelere göre, geçtiğimiz sezon Udinese’de forma giyen ve önümüzdeki yıl Juventus’a gitmesine tahmin edilen Gökhan İnler için, Fenerbahçe hala bir opsiyon olmaya devam ediyor. Marchetti, katıldığı programda, “Gökhan İnler, Juventus’ta forma giymek istiyor ve şimdilik bu kulübe transferi muhtemel gözüküyor. Ancak öte yandan oyuncu için pusuda bekleyen bir kulüp var; o da Fenerbahçe. Sarı-Lacivertliler oyuncu için 21 milyon Euro’luk bir ücret sunmayı planlıyor ve bu, reddedilemez bir meblağ. Eğer böyle bir durum oluşursa, açık arttırma ortamına girmek Juventus’a uyan bir şey değil” ifadelerini kullandı.

‘KARARI MERAK KONUSU OLDU’

Öte yandan, İtalya basınının önde gelen gazetelerinden La Gazzetta Dello Sport da, F.Bahçe’nin Gökhan İnler’e ciddi bir teklifte bulunduğunu, normalde Juventus’un 15 milyon Euro’luk teklifine ‘evet’ diyen İnler’in, Fenerbahçe’nin 21 milyon Euro’luk teklif karşısında nasıl bir reaksiyon göstereceğinin merak konusu olduğunu yazdı. Hatırlanacağı gibi Gökhan İnler 2004-05 sezonunda Fenerbahçe’nin kadrosunda yer almıştı. 18 Ağustos 2004’te Gökhan, Yalova’da oynanan hazırlık maçında 40. dakikada Luciano’nun yerine girmiş, Daum tarafından beğenilmeyince de gönderilmişti. Bu arada transfer haberlerine bir yenisi de Fransa’dan geldi. Mercato365.com’un haberine göre, Saint-Etienne’nin ön liberosu Matuidi ile Sarı-Lacivertliler ilgileniyor. 2013’te sözleşmesi bitecek olan oyuncu Liverpool’un da takibinde.



--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
fener'in tek rakibi liverpool, fenerin, liverpool, rakibi, tek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçenin Rakibi - Fenerbahçenin Çeyrek Finaldeki Rakibi Kartal Fenerbahçe 0 15.03.13 16:26
Galatasarayın Çeyrek Finaldeki Rakibi - Galatasarayın Çeyrek Final Rakibi Kartal Galatasaray 0 15.03.13 16:18
Fener Balığı (Lophius piscatorius)-Fener Balığı Genel Bilgi-Fener Balığı Resimleri Fenci Balıklar 0 04.05.10 14:11
Fener'in rakibi Sion! blue Fenerbahçe 1 09.08.09 05:58
Fener’in rakibi belli oluyor Admin Fenerbahçe 0 01.07.08 13:11


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:17 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2