tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçe 0-0 Samsunspor
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
967

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 24.10.11, 14:40   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fenerbahçe 0-0 Samsunspor

Fenerbahçe 0-0 Samsunspor


Spor Toto Süper Lig’in 7. hafta
sında, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Fenerbahçe ile Samsunspor arasında oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle tamamlandı. Takımımız bu maçın ardından puanını 17’ye yükselti ve zirvedeki yerini korudu. Maç öncesinde şehitler ve bugün Van’da olan depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.Maçtan dakikalar şöyle:


12. dakikada soldan Ziegler’in ortasında savunmadan seken topu kontrol eden Özer, uygun durumdaki Semih’e pasını verdi. Semih’in vuruşunu Kemal karşıladı.

30. dakikada Zenke’nin altıpas çizgisi sağ çaprazından yaptığı vuruş yandan auta çıktı.

45. dakikada Gökhan Gönül’ün sağdan ortasında arka direkte Semih kafayı vurdu, meşin yuvarlak üst ağlarda kaldı.

47. dakikada soldan serbest vuruş kullanan Alex’in ceza alanına gönderdiği topa Semih Şentürk’ün kafa vuruşunda, meşin yuvarlak uzak direğin yanından auta çıktı.


50. dakikada Stoch’un ceza yayı üzerinden vuruşunda, top yandan auta gitti.


52. dakikada Cristian’ın ceza alanı dışından sert şutunda, kaleci Ertuğrul Taşkıran’ın kontrol edemediği topa, altı pasta Kemal Tokak vurarak, meşin yuvarlağı kornere attı.


53. dakikada Stoch’un pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Emre Belözoğlu’nun vuruşunda, top yandan auta çıktı.


56. dakikada Emre Belözoğlu’nun pasıyla ceza yayı önünde topla buluşan Stoch’un sert şutunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.


65. dakikada Ziegler’in kafayla altı pasa gönderdiği topa Yobo’nun kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Ertuğrul Taşkıran’da kaldı.


72. dakikada Caner Erkin’in ortasında arka direkte topla buluşan Semih Şentürk’un vuruşunda, kaleci Ertuğrul Taşkıran üzerine gelen topu kontrol etti.


82. dakikada ceza alanı dışından serbest atış kullanan Alex’in kaleye gönderdiği topa, kaleci Ertuğrul Taşkıran uzanarak sahip oldu.


88. dakikada sağdan Gökhan Gönül’ün ortasında, ceza alanı içinde Semih Şentürk’ün kafa vuruşunda, kaleci Ertuğrul Taşkıran üzerine gelen topu kontrol etti.

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: İlker Meral, Asım Yusuf Öz, Hakan Yemişken
Fenerbahçe: Mert Günok, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Özer Hurmacı (Dk. 64 Bienvenu), Cristian, Emre Belözoğlu, Stoch (Dk. 64 Dia - Dk. 72 Caner Erkin), Alex, Semih Şentürk
Samsunspor: Ertuğrul Taşkıran, Adem Alkaşi, Kemal Tokak, Andre Santos, Ergün Teber, Murat Yıldırım (Dk. 87 Dilaver Güçlü), Fink, Alvaro Cabezas, Ufuk Bayraktar (Dk. 90+4 Savaş Yılmaz), Zenke (Dk. 68 Ekigho), Bance
Sarı Kartlar: Dk. 25 Alvaro Cabezas, Dk. 72 Adam Alkaşi (Samsunspor), Dk. 29 Bekir İrtegün (Fenerbahçe)


Kocaman: “Bazen kağıt üzerindeki avantajlar gerçekleşmiyor”


Sportif Direktörümüz ve teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, Galatasaray’ın Trabzonspor’un Bursa’nın puan kaybettiği bir haftada kazanmaları gereken bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarını ifade ederek, "Galibiyet için her şey hazır görünüyordu. Ama bazen kağıt üzerindeki avantajlar gerçekleşmiyor" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman "Yarın Beşiktaş’ın maçı var. Galatasaray’ın Trabzonspor’un Bursa’nın puan kaybettiği bir haftaydı. Kendi sahamızda son zamanlarda sıkıntıları olduğu düşündüğümüz, öyle gösterilen bir takımla oynayacaktık. Galibiyet için her şey hazır görünüyordu. Ama bazen kağıt üzerindeki avantajlar gerçekleşmiyor. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada arayı açmanın ötesindeydi benim için bu maç. Psikolojik olarak rahatlamanın ötesinde ligin psikolojik liderliğini alacaktık. Oyun anlamında Mersin maçı ve geride kalan haftalar düşünüldüğünde en derli toplu oyunlarımızdan biriydi. Takımın arzulu oyunu ve topu doğru şekilde kullanmayı seçmeleri artıydı" diye konuştu.

Dia’nın sakatlığı ile ilgili ise Aykut "Dia’nın durumuyla ilgili net bilgi gelmedi. İlk izlenim omuzunda çıkık olabileceğiyle ilgili. İnşallah olmaz ama ilk tanı bu" dedi.


Şehitler için yapılan tepkilerle ilgili de konuşan Kocaman, "Tüm gün maç seyrettik. Tüm maçlarda, maç öncesi, içi, sonrası yaşayan bir görüntüydü. Sadece bizim için değil. İlk olayları kınıyoruz. Üzüntülü öfkeliyiz. Sorumlular, ülkeyi yönetenler, yönetmeye talip olanlar bu işi sonuca bağlamalı. Bugün yaşanan doğal afet oldu sıkıntılı oldu. Yakınlarını kaybedenlenlere Allah’tan sabır, yaralılara acil şifa diliyoruz" diye konuştu.

BASIN TOPLANTISI


Kocaman, basın toplantısında ise rakiplerin kaybettiği haftada puan farkını açmayı değil psikolojik olarak liderliği ele geçirmeyi hedeflediklerini kaydederek özetle maçı şöyle değerlendirdi:


"Şahsım adına söylüyorum. Puan farkını açma değildi ana hedef, bizim için daha önemli olan şey psikolojik olarak liderliği de ele geçirecektik, en önemli tarafı buydu. Bundan yoksun kalmak maç sonunda puan kaybından daha fazla üzdü beni. Takımı itici güce ihtiyacımız vardı. Maçın ilk yarısına benim açımdan damga vuran şey sabırsızlıktı. Zorlama paslar ve şutlar sonuç almaktan uzak tuttu bizi. İkinci yarı bunu dindirdik ancak çerçeveyi bulmak konusunda etkisiz vuruşlar yarattık. Belki birkaç tane daha pozisyon ekleyebilirdik. Golü bulamadığımız zaman hepsi bir tarafta kalıyor. Genel olarak son haftalardaki dağınık görüntümüzü biraz daha derleyip toparladığımız, ancak sonuca gitmekte sıkıntı yaşadığımız maç oldu."


Beşiktaş maçıyla ilgili soru üzerine yaptığı değerlendirmede Kocaman, "Bu maçlar tarihe not düşme maçlarıdır. Her iki kulüp de yüz yıllık kulüp. Bu farkındalıkla gücünü rakibine kabul ettirenin sonuç alacağı bir maç olacak" dedi.


Hafta içinde ülkede yaşananların takım üzerinde olumsuz etkilerinin olup olmadığı sorusu üzerine Kocaman, sadece kendileri için değil bu durumun bütün takımları ilgilendiren bir konu olarak göründüğünü anlatarak, "Bu hafta biraz oyuncuların da seyredenlerin de futbol ailesinin her bireyinin daha düşük olduğu bir haftaydı. Bütün yaşananların yanında futbol bir oyun. Acılara ortak olmak zorundayız. Konsantrasyonların düşmesi son derece normal" ifadelerini kullandı.


Yeni transferlerinin performansını 7 haftalık süreçte nasıl bulduğu sorusu üzerine Kocaman, "Var olan futbolcularımın tamamından memnunum. Takıma katkı için çaba gösteriyorlar. Sezon sonuna kadar devam ettirecekler. Performanslarının tabi ki biraz daha artmasını istemek, beklemek, bu konuda çalışmak bizim görevimiz" diye konuştu.


Semih’in performansının sorulması üzerine de Kocaman, "Bugün bütün oyuncular, çaba gösterdiler ancak topu kaleye sokamadık. Kaleye sokması gerekenlerin başındaydı Semih. Bu anlamda başarılı olamadı ancak 7 maçlık periyot hem yeni transferler için hem diğer oyuncular için kesin yargı için yeterli değil bence. Bunu en kısa zamanda aşacaktır" şeklinde konuştu.


Kocaman, futbola şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturmayla ilgili yakın zamanda iddianamenin mahkemeye sunulacağı hatırlatılarak bu durumun kendilerini etkileyip etkilemediği sorusuna verdiği yanıtta da şunları kaydetti:

"Aklımızda dahi yok. Eğer yine gerçekten büyük çalkantılar yaratacaksa yine işin içinden çıkmanın yolunun tamamen oyuna dönmek olduğunu bilerek bu şekilde yapmaya çalışacağız. Bu oyunun içerisindeki oynatan, oynayan ana unsurlar olarak yapmamız gereken tek şey bu. Oyunun dışındaki diğer oyunda neler olduğunu da seyredeceğiz."


Kocaman, maçın ikinci yarısında oyuna girdikten sonra sol omzundan sakatlanan Dia’nın hastaneye götürüldüğünü, ilk tanısının sıkıntı verici olduğunu, hastanedeki kontrollerin ardından tam olarak bilgi sahibi olabileceklerini bildirdi.




52'de Ertuğrul'un yaptığı hata için Aykut Kocaman maç sonu imalı konuştu: O pozisyonun gol olmamasına sevindim. Olsa neler olurdu.

Fenerbahçe'nin bedavaya Samsun'a kiralık verdiği Ertuğrul, dün gecenin kahramanıydı. Volkan Şen'in oynatılmadığı haftada görev yapan 21'lik kaleci maçta sadece bir hata yaptı, o da olay oldu.

52'de şutu sektiren Ertuğrul, Kemal'in Semih'ten önce topu kornere atmasıyla adeta direkten döndü. Pozisyon için Aykut Kocaman şu ilginç sözleri söyledi:

"Ertuğrul için ne diyebilirim, ona bol şans diliyorum. Gerçekten iyi oynadı. Sadece bir pozisyonda hata yaptı. Topu sektirdi. O da Allah'tan gol olmadığı. Gerçekten o pozisyonun gol olmadığına seviniyorum. Yoksa neler söylenirdi bilmiyorum."

--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
00, fenerbahce, fenerbahçe 0-0 samsunspor, samsunspor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Fenerbahçe Duvar Kağıtları 2012 - Fenerbahçe Wallpaper ASYA Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 1 22.04.15 14:39
Fenerbahçe Şampiyonluk Marşı 2014 - Ölümsüz Fenerbahçe 2014 Fenerbahçe Marşı ASYA Fenerbahçe 0 27.04.14 22:27
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Yarı Final İkinci Maçı Sonucu - Benfika Fenerbahçe Maç So Kartal Fenerbahçe 0 02.05.13 13:40
Fenerbahçe Ekrankoruyucular-Fenerbahçe Wallpaper Mavi Lord Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 5 30.09.12 13:05
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Ankaragücü maçı sonrası Fenerbahçe' Jaguar Fenerbahçe 0 13.12.09 13:15


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:09 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2