tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu Ve Volkan Demirel'den Açıklamalar..
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1510

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 23.11.11, 18:38   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu Ve Volkan Demirel'den Açıklamalar..

Annemi babamı hasta ettim!
Emre'den çok konuşulacak açıklamalar


Fenerbahçe'nin iki milli yıldızı Emre ve Gökhan "düşman" çatlattıGÖKHAN: Biz ailece görüşüyoruz. Emre ağabeyin sahada birine nazı geçecekse, o kişi ben olmalıyım. Aramız hiç bozulmadı, bundan sonra da bozulacağını hiç sanmıyorum.

EMRE: Bende öfke kontrolü yok. Aslında yan yana gelsek, ben onun kolunu tutacağım, o benimkini tutacak. Bu söylenenler beni Gökhan’dan koparmaz, aksine daha çok birleştirir.



Emre, Gökhan ile aralarında sorun olmadığını belirtip, “Öfke kontrolü problemim var. Annem benim yüzümden damar hastası . Babam yine benim yüzümden tansiyon hastası. Kendimi sorumlu hissediyorum” dedi

Eskişehirspor maçında saha içerisinde Gökhan Gönül ile yaşadığı gerilim sonrası Emre Belözoğlu yine hedef adam oldu. Yıldız futbolcu yaşananlarla ilgili olarak, “Öyle gerginlikler oluyor ki, milli maçta mesela ‘prim mevzusu oldu’ diyorlar. Başkanın odadan kovduğu konuşuluyor. ‘Bilerek kart gördü’ diyorlar. Sezon başından beri Fenerbahçe’den başka hiçbir şey konuşulmuyor zaten. Mevzu dönüyor dolaşıyor, ‘Gökhan’ın üzerine yürüdüm, o benim üzerime yürüdüye’ geliyor. Aslında biz yana yana gelsek, ben onun kolunu tutacağım o benim kolumu tutacak. Araya birileri giriyor sanki biz yumruk yumruğa girecekmişiz de araya futbolcular girmiş gibi lanse ediliyor. Gökhan benim takımdaki ailece beraber tatile gittiğim, evli olan 2-3 oyuncudan biri. Gökhan ile saha içinde tartışabilirim. İdmanda tartışabilirim. Neden bu kadar büyüdü? Maç bitti, soyunma odasına girdik ben ayakkabımı bağlıyorum. Gökhan benim yanıma geldi, ‘Abi sen öyle deyince ben de demoralize oluyorum’ dedi. Varsa bunun dışında konuştuğumuz, Gökhan da burada ben de buradayım. Üzülmemim sebebi, her türlü gerginliğin içinde ben varım. Sanki ben organize ediyormuşum gibi. Acabaya gerek yok. Bende bir öfke kontrolü problemi var. Annem benim yüzümden damar hastası olmuş. Babam yine benim yüzümden tansiyon hastası. Kendimi sorumlu hissediyorum” dedi.

"PATRON AYKUT HOCA'DIR"
Yaşanan gelişmelerle ilgili olarak samimi itiraflarda da bulunan Emre, özellikle teknik direktör Aykut Kocaman için övgü dolu sözler sarf etti. Tecrübeli oyuncu Kocaman ile ilgili olarak, “Ben çok rahatsız oluyorum. Hakkımda ‘Emre’nin başını çektiği bazı futbolcular’ şeklinde Aykut hocanın otoritesini sarstığımıza dair haberler yazıldı. Burada patron Aykut hocadır, ne derse o olur. Nasıl başkanın dediği oluyorsa, burada da Aykut hoca ne derse o olur. Bugün benden rahatsız olur, ‘Emre seninle çalışmak istemiyorum’ der. Biz de ‘eyvallah’ deriz, çıkarız” diye konuştu.

‘Bizi kamçılar’
Geleceğini bilmediğimiz süreçte bizi eleştirenlerin yaptıkları, bizi daha çok kamçılıyor ve birleştiriyor. Bu söylenenler beni Gökhan’dan koparmaz, daha çok birleştirir

EMRE'DEN İNCİLER
‘Memur zihniyetli oyuncu olmadım’
-Tolere edilebilecek bir sene varsa, işte o sene bu senedir. Taraftar da bunun farkında, biz sahada biraz mücadele versek mutlu oluyorlar. Bu sene ciddi
bir trajedi yaşadık biz.
-Bir şekilde bizim emeğimize gölge düşüyor. Emeğimize tırpan vurmaya çalışıyorlar. Bunun merkezi yine ben oldum.
-Herhalde olayları üzerime çekiyorum. Hayatımda bazı şeyler durağan gitse, hiçbir zaman memur zihniyetli bir futbolcu olmadım.
-Başarıların ve başarısızlığın merkezinde birilerini kahraman birilerini hain ilan etme sisteminin artık Türkiye’de bitmesi lazım.
-Eleştirilerin hiçbir şekilde ortayı yok. Olayları artık bireyselleştirmeyelim. Prim konuştuğum söyleniyor. ‘Bunlar zaten prim konuştuysa maçı vermişlerdir’ deniyor.
-Bizim Türkiye’de biri kötü oynadı mı ‘gitmek istiyor’ deniliyor. Ben bir yerden gitmek istesem daha çok sıkarım, daha iyi oynamaya çalışırım.
-3 Temmuz’dan sonra artık hepimizin ağzının tadı kaçtı. İdmana geliyoruz, herkeste bir belirsizlik hakim.
-Aykut Kocaman bana bir şey söylediğinde, haksız olduğunu düşünsem bile, ‘eyvallah’ diyeceğim, boynumu eğeceğim 3-4 insandan biridir. O buranın
patronudur.

"ROBOT DEĞİLİM"
Eleştirilere tepki gösteren Gökhan, “Saha içerisinde ışınlanamam kimse kusura bakmasın. Eğer bu takımdan gitmek istesem neden kötü oynayayım, alacak adam vazgeçer o zaman” diye konuştu

Gökhan Gönül de Emre Belözoğlu gibi fazlasıyla dertliydi... Sarı-Lacivertliler’in genç yıldızı öncelikli olarak kötü futbolunu “Ayrılmak istiyor” şeklinde yorumlayanlara seslenerek, “Bu takımdan gitmek istesem neden kötü oynayayım, alacak olan adam vazgeçer o zaman” yanıtını verdi. Gökhan, “Benden herkes çok şey bekliyor. Ben bir defans oyuncusuyum, benim işim defans yapmak. Herkes benden her maç gol atmamı, asist yapmamı istiyor. Bunları yapmadığım zaman başarısız oluyorum. Ofans yapmaya gittiğimde de gol yediğimizde ‘Gökhan yerinde değildi’ deniyor. Kusura bakmasınlar da ben de robot değilim. İleri gidip orta yapıyorum, top döndüğünde defansa ışınlanamam, ben de insanım. Her maçta asist de yapamam. Onu yapacak insanlar başka” dedi.

‘FUTBOLU BIRAKIRDIM’
Emre ile yaşadığı olaya da değinen Gökhan, “Neredeyse doğmadan önceye getirecekler meseleyi. Yok sezon başına dayanıyor, yok ondan önceki sezona dayanıyor gibi saçma sapan haberler yapılıyor. Emre abinin yaşadıkları, başına gelenler benim başıma gelse futbolu çoktan bırakmıştım. Sadece bu sezon yaşadıklarımız bile yeter aslında. Bu kadar şeyi ben kaldıramazdım. Sinirlerimizi kontrol edemiyoruz” ifadesini kullandı.

GÖKHAN'DAN İNCİLER
Benim düşüş yaşadığım falan yok. Herkes buna takmış. Dünyada çalım yemeyen defans oyuncusu yok, gördünüz mü hiç? Ya da kim dünyanın en iyi defans oyuncusu, hiç mi çalım yemedi hayatında?

Milli takımda soldan orta yapılıyor, sağdan gol oluyor Gökhan suçlu, sağdan orta yapılıyor soldan gol oluyor yine Gökhan suçlu. Daha söylenecek bir şey var mı? Kafamın üzerinden oyuncu gol atıyor. Benim boyum 1.74, adamın boyu 1.94 yine suçluyum.

-Emre abiyle yapılan tüm röportajlarda Avrupa’ya gidebilecek futbolcuların başında ilk beni söyler. Bunu böyle düşündüğüne inanarak söylüyor. Benim de saha içinde bazı şeyleri daha iyi yapabileceğimi bildiği için, yapmadığımda bana kızıyor.

Emre abi de söyledi, biz ailecek görüşüyoruz. Beraber yemek yemeğe gidiyoruz, evlerine gidiyoruz. Emre abinin sahada birine nazı geçecekse o kişi ben olmalıyım. Geçmişte Emre abi ile aramızda ne bir şey oldu ne de gelecekte bir sorun yaşayacağız. Biz her şeyin doğrusunu söylemeye çalışıyoruz ama herkes bir
şeyler uyduruyor.

‘Yaşamla ölüm arasında futbol oynuyoruz’
“Bizler futbolu, yaşamla ölüm arasındaki çok ince bir çizgi üzerinde oynuyoruz. Sahada oynarken nabızlarımız 190’a kadar yükseliyor. O nedenle yaşanan tartışmaların sertlik boyutu çok normal. Ben Emre abinin niyetini çok iyi biliyorum. Aramız hiç bozulmadı, bundan sonra da bozulacağını düşünmüyorum.”




"Milli takımı bırakmak..."
Volkan Demirel, "Milli Takımı bırakmam söz konusu değil" dedi.

Milli kaleci Volkan Demirel, Fenerbahçe'den ayrılmak gibi bir düşüncesinin asla olmadığını ifade ederek, ''Jübilemi Fenerbahçe'de yapmak istiyorum. Fenerbahçe'de düştüğüm anda futbolu bırakırım'' dedi.

Fenerbahçe TV'de canlı yayınlanan ''Günün Röportajı' programına katılan Volkan Demirel, artık 30 yaşını geçtiğini ve saçında sakalında beyazların oluşmaya başladığını kaydederek, ''Ben futbolu bırakmak için limit koymayı düşünmüyorum. Düştüğüm an futbolu bırakmak istiyorum. Yani Fenerbahçe'de oynamadığım zaman futbolu bırakırım. Yeri, zamanı geldiği zaman bırakırım. Ben başkasının oynamasından rahatsız olmam. Bir hak neyse, o her zaman yerini bulur. Mert'e, Serkan'a ve Ertuğrul'a da bunu söylüyorum. Bir gün oynayacaklar. Hepimizin bir rızkı var'' diye konuştu.

Volkan, Fenerbahçe'den ayrılmasının mümkün olmadığını kaydederek, ''Fenerbahçe beni göndermediği sürece, futbol hayatım elverdiği sürece Fenerbahçe forması giymek istiyorum. Jübilemi eğer büyüklerim izin verirse burada yapmak istiyorum'' dedi.

Milli maçtaki pankart konusu
Hırvatistan ile oynanan milli maçta eşiyle ilgili bir pankart açıldığı yolundaki iddiaları yanıtlayan Volkan, ''Böyle bir pankarttan maç öncesinde haberim vardı. Ama ben o pankartı statta görmedim. Abartılmış bir durum'' diye konuştu.

Volkan, milli maçta yaşadıklarını ancak kendisinin bilebileceğini dile getirerek, şunları söyledi:

''Birçok şeyler anlatıldı, çizildi, yazıldı. Benim yaşadıklarımı, benden başka kimse bilemez. Futbolun içinde bazı şeylerle karşılaşabiliyorsunuz, bu yuhalanma da olur. Oradaki gösterdiğim tepkimin yanlış olduğu tartışıldı. Orada kim olursa olsun, en büyük profesyonel de olsa benim yaptığımı yapardı. Bu üçüncü golden sonra gelen tepki de değildi, maçın başından beri sürdürülen bir tepkiydi. Orası Galatasaray'ın stadı olduğu için onlarla anılan stat. Kendini bilmez 3-5 kişinin veya grubun başlattığı, çevresini de etkileyerek gelişen bir olaydı. Kasıtlı yapılan şeylere tepkimdi, kasıt veya kötü niyet olduğu zaman tepkimi gösterdim. Yaşadıklarımı ancak ben bilirim. Onu profesyonellik kaldırmaz, çok ağır sözler gelmişti. Yapmamam gereken şeydi ama yapmamam da elimde değildi.''

'Bunlara üzülmüyorum, çünkü bunlara alıştık'' diyen Volkan Demirel, büyük camialarda oynayan futbolcuların böyle şeylere alışık olduğunu belirterek, ''Yaşıyoruz geçiyor, her yaşadığımızda da tecrübe ediniyoruz. Ama en ağırı da buydu. Üzüldüm ama hayatımı etkileyecek durum değil. Sonra konuşulanlar beni daha da üzdü, kimse orada yaşadığımı bilmiyor, laf olsun diye konuşuyor'' ifadesini kullandı.

'Türk bayrağının olduğu her yerde hizmet ederim'
Volkan, milli takımı bırakmasının da söz konusu olmadığını kaydederek, şöyle devam etti:

''Milli takımı bırakmak gibi bir şey söz konusu değil. Milli forma, küçüklüğümden beri hayal ettiğim bir şeydi. Ben ülkem için nereye çağrılırsam hazırımdır, bu sadece milli takım için de değil. Performansım beğenilmez, kadroya çağrılmazsam ayrı bir konu ama ben Türk bayrağının olduğu her yerde hizmet etmeye hazırım.''

'Takım içinde huzursuzluk yok'
Fenerbahçe takımı içinde huzursuzluk olmadığını savunan Volkan, ''Bunu herkes bilsin. Saha içinde tartışmalar olabilir ama bizim takımın içindeki arkadaşlık hiçbir takımda yoktur'' dedi.

Maç veya idmanda meydana gelen tartışmaların, yaşanan olaylar nedeniyle olabileceğini dile getiren Volkan, şunları söyledi:

''Örneğin Emre ve Gökhan olsun... Ben, Emre ve Gökhan bu sezon öncesinde aynı yerde beraber tatil yaptık. Saha içinde yaşanan, idmanda yaşanan sahada kalıyor. Biz basın kadar bunu konuşmuyoruz. Bir olay olabilir, Emre bana da bağırabilir, ben de ona bağırabilirim. Çünkü öyle bir durumdayız ki, biz bu sene yine şampiyon olmak istiyoruz. Benim doğum günü yemeğim vardı, bütün arkadaşlarımız geldi. Eşleriyle geldiler. Alex'in çocuğunu, Caner'in çocuğunu kendi çocuğum gibi seviyorum. Soyunma odasında kimse kimseye, 'Sen bana sahada ne dedin?' demiyor. Sayfa doldurmak için yalan yazmayın. İçten kazıyanlar var. Takımda kavga ederiz, bu bizim ekmeğimiz. Biz başarı için kavga da ederiz, yeri gelince soyunma odasında tekme tokat birbirimize de gireriz. Sonra o orada kalır. Başka bir takım aynı süreci yaşasaydı, bütün camia dağılabilirdi. Biz de dağılabilirdik, ama biz dağılmadık. Bu işin sonunda güneşli günler göreceğiz. İdmanlarda o onun saçını çeker, biri biriyle tartışır, o orada kalır. Biz, Emre, ben, Gökhan dün konuşup güldük aramızda. Ayrıca bu sene takımdan o kadar giden oldu, bu takım yine lider. Sorun olsa, böyle mi olurdu? Belki iyi futbol oynamıyoruz, 1-0, yarım sıfır olsun, 11 gol atıp 10 yeyip maçları kazanalım, şampiyon olalım.''

'Bizi ayakta tutan birlikteliğimiz oldu'
Volkan Demirel, bu sezon yaşanan zorlu süreçte kendilerini ayakta tutanın birliktelikleri olduğunu söyledi.

Takımda yabancısı, yerlisi, çalışanlar olarak çok güzel birliktelik gösterdiklerini anlatan Volkan Demirel, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Buna ek olarak taraftarlarımız bütünleşmesi bizi ayakta tuttu. Yaşananların bizi etkilemediğini söylemek yalan olur. Her nereye gidersek gidelim, bize sorulan hep aynı sorular, 'Nasıl olacak bu iş?' deniliyor. Bir hafta kazanıyorsunuz, kazandığınız maçın mutluluğunu bile yaşayamıyoruz. 'Nasıl bu işin içinden çıkabiliriz?' diye düşünüyoruz. Kötü günde bütün takımın ne kadar karakterli, sağlam insanlardan kurulu olduğunu gösterdi. Ancak iyi futbol da oynamıyoruz. Fenerbahçe, kendi sahasında çok rahat maçlar kazanan bir takımdır. Biz şu anda bir tane gol attığımız zaman oyundan düşüyoruz. Bu da skoru korumak amaçlı oluyor. Bu sene istediğimiz, tekrar geçen seneki başarıyı yakalamak, yaşayacağımıza da inanıyoruz, bu kapasiteye sahibiz. Ama çok büyük zorluklar var karşımızda, her zaman yeni zorluklar oluyor. Her zorluk bizi yıpratıyor. Hak etmediğimiz durum içindeyiz. Geçen sene yaşadıklarımızı, nasıl maçlar geçtiğini, nasıl ter akıttığımızı bizden başka kimse bilmez. Kendi içimizde neyin ne olduğunu iyi biliyoruz? Yanlış bir durumda olduğumuzu görseydik, bu takımda kimse kalmazdı. Biz her zaman bunun arkasındayız. Geçen sene birbirimizle, kavga ettik, dalaştık, küfür ettik. Yaka paça olduk ama niye, sadece takımın başarısı için. 'Şöyle oldu, böyle oldu' deniyor. Niye böyle yapalım o zaman. Bizim önümüze her ne çıkarsa çıksın, saha içinde biz buna karşılık vermek istiyoruz.

Dışarıyı düzeltmek zaten bizim elimizde değil. Bu sene de saha içinde bizim geçen seneki şampiyonluğumuzun hakkımız olduğunu göstermek istiyoruz. Bu zaman zarfında iyi bir duruş sergiliyoruz. Bunda Aykut hocamızın, Ali Koç'un, Ali Yıldırım'ın büyük katkısı var. Başkanımızın olmayışı çok büyük etkiliyor, eksikliğini hissediyoruz. İnşallah başkanımız en kısa sürede gelecek. Bu süreci en iyi şekilde atlatarak eski günlerimize döneceğiz. Döndüğümüz zaman da eski gücümüzden de daha iyi olacağız. Zorluk bizi çok kenetlendirdi. Biz çok güzel günlerin geleceğini biliyoruz, yaşayacağız, herkes de görecek, neyin nasıl olacağını. Biz camia olarak çok iyi bir duruş gösterdik. 'Ben Fenerbahçeliyim' diyen herkes çok iyi bir duruş gösterdi.''

Volkan, iyi günde olduğu gibi kötü günde de yanlarında olan Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ederek, sahada onların sesi olmaya devam edeceğini kaydetti.

'Aziz Yıldırım babam, Aykut Hocam ağabeyim gibi'
Volkan, başkan Aziz Yıldırım'ı baba, teknik direktör Aykut Kocaman'ı ağabeyi gibi gördüğünü anlattı.

Aziz Yıldırım için hep öyle hissettiğini belirten Volkan, ''Ona olan sevgim çok büyük. Ben onu başkan olduğu için değil, Aziz Yıldırım olduğu için seviyorum. Aziz başkanı tanıdığınızda çok farklı bir kişi olduğunu görüyorsunuz. Benim için çok özel insan. Elimden gelse, her gün ziyaretine giderim. Onu aramızda görmeyi çok istiyorum. Başkanımız gittikten sonra yetim çocuklar gibi kaldık. Onun bize bağırması bile bizim iyi niyetimiz için olduğunu biliyoruz. Üç kere ziyaret ettim kendisini, nasıl bir insan olduğunu biliyordum, ama şu anda bu 3-4'e katlandı. Aykut hoca bizim ağabeyimiz. Adam gibi adamdır. Neyi ne zaman yapacağını, söyleyeceğini çok iyi bilir. Çok önemsediğim, dikkate aldığım bir insandır'' şeklinde konuştu.

Volkan, ''Kimi veliaht olarak görüyorsun?'' sorusu üzerine de ''Ben kral ve padişah değilim, Mert olsun, Serkan olsun, Ertuğrul, alttan gelen Erkan kardeşim var. Türk kaleci nesli var. Bu neslin devam edeceğine inanıyorum'' dedi.

'Sedat Doğan bir Türk evladı olarak mesaj attı'
Milli maçtan sonra Galatasaray, Beşiktaş ve Anadolu takımlarının taraftarlarından çok güzel mesajlar aldığını kaydeden Volkan, ''En yakın arkadaşlarım Galatasaray ve Trabzonsporludur. Galatasaraylı yönetici arkadaşımdan mesaj aldım. Sedat Doğan, sadece üzüldüğünü ve bunların yaşanmasını istemediğini bir Türk evladı olarak belirtti. Bana içten gelen mesaj attı, ben de teşekkür ettim. Bunu yapmak büyüklüktür. Beni onurlandırdı, gururlandırdı. Türk futbolunda böyle insanlara ihtiyaç var. Bizde yanlış olan birçok şey var. Her zaman kötüyü ön plana çıkartıyoruz. Bence yanlış işleri konuşmaktan ziyade güzellikleri konuşalım'' ifadelerini kullandı.

Futboldan sonra Fenerbahçe camiasının içinde kalmak istediğini anlatan Volkan, görev verildiği zaman, ne görev verilirse yapmaya hazır olduğunu anlattı.

Halen lig lideri olduklarını belirten Volkan, ''Ne şartta olursa olsun bu liderliği korumak istiyoruz. İpi göğüslemek istiyoruz'' dedi.


--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aciklamalar, aciklamalarfenerbahçe'de emre belözoğlu ve volkan demirel'den açıklamalar.., belozoglu, demirelden, emre, fenerbahcede, ve, volkan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Volkan Demirel Hayatı ( Biyografisi ) Metrix Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 1 06.12.15 20:17
Volkan Öge Resimleri - Volkan Öge Fotoğrafları - Volkan Öge Resim - Volkan Öge Okyanus Ünlülerin Resimleri 0 15.03.12 21:52
Volkan Demirel Takımdan Ayrılacak Jaguar Fenerbahçe 0 22.11.11 19:36
Emre Belözoğlu Bitik Jaguar Fenerbahçe 0 09.11.10 19:22
Emre Belözoğlu Hayatı (Biyografisi) Güllü Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 1 25.07.08 10:56


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:15 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2