tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Futbol
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Futbol Güncel futbol haberleri,yorumları,Futbol tarihi,Dünya futbolünden bilgiler,Futbol hakkında herşey...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Bu Sefer Olmadı 1-1
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
728

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 11.09.08, 07:29   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.068
Konular: 940
Puan Grafiği
Rep Puanı:3673
Rep Gücü:54
RD:blue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 79
105 Mesajına 214 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Bu Sefer Olmadı 1-1




A Milli Takımımız 2010 Dünya Kupası Grup Elemelerinde Belçika ile Kadıköy'de 1-1 Berabere Kaldı...

Sakatlık belimizi maç öncesinde büktü, yetmedi Tuncay maçın başında kervana eklendi! Üstelik Sonck, Kadıköy'de 31. dakikada kötü futbolun cezasını kesti! İkinci yarıda ise bambaşka bir Milli takım vardı! Ay yıldızlılar kazanmayı istedi, Emre penaltı golüyle skoru eşitledi! Çabalar ise zafere yetmedi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Belçika ile yapılan 19. Dünya Kupası Elemeleri 5. Grup maçında, Ermenistan karşılaşmasının kadrosundan 2'si zorunlu 3 değişiklik yaptı.

Fatih Terim, sakatlığı nedeniyle bu sabah kadrodan çıkarılan Hakan Balta'nın yerine savunmanın solunda Çağlar'ı oynatırken, sakatlığı süren Mehmet Aurelio'nun yerine de önliberoda Mehmet Topal görev aldı. Bu zorunlu değişikliklerin yanısıra, Ermenistan maçında ilk 11'de sahaya çıkan Mevlüt, Belçika karşısında yedek soyundu. Bu futbolcunun yerine de Kazım Kazım görev aldı.


MAÇDAN DAKİKALAR

2. Maçta ilk dakikalarda Belçika daha çok yarı sahamızda görünüyor.

5. Tuncay sağ kanattan hızlı gelişen atağımızda savunmanın arkasına hareketlenen Kazım'ı düşündü. Belçika savunması yerinde bir müdahele ile topu taça gönderdi.

6. Millilerimiz sağ kanattan Emre ile serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına inen topu Kaleci Stijnen çıkarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

13. Millilerimiz adına şansız bir an. Oyuna iyi başlayan Tuncay Şanlı sakatlanarak yerini Halil Altıntop'a bıraktı.

14. Millilerimiz sol kanattan Belçika kalesine etkili indi. Arda sıfıra inip ön direğe ortasını kesti. Halil'in kale sahasında hareketlendiği topa rakip savunma son anda müdahale ederek mutlak bir gol tehlikesini uzaklaştırdı.

17. Belçika atağı sağ kanattan tehlikeli gelişti. Savunmamızın dengesiz yakalandığı anda pas isabetsiz olunca top ters kanattan taça çıktı.

23. Kazım rakibiyle hava topu mücadelesinde yerde kaldı. Millilerimiz Belçika ceza sahası önünde kazandığı serbest vuruşu kötü kullandı. Meşin yuvarlak Semih'e çarparak auta çıktı.

25. Arda rakibinden sıyrılıp sıfırdan yerden pasını çıkarttı. Semih kale sahasında topla buluşup çarprazdan dönüp şutunu attı. Savunma ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

GOL...31. Belçika golü Sonck ile buldu. Ventonghen'in sağ kanattan ortasında Sonck ceza sahasında vurdu kafayı ve topu ağlarımıza gönderdi.

35. Millilerimiz beraberlik golüne Semih ile yaklaştı. Sağ kanattan Gökhan Gönül ceza sahasına ortasını yaptı. Semih yükselip kafayı vurdu. Kaleci Stijnen son anda uzanarak ağlara gitmekte olan topu kontrol etti.

37. Millilerimiz beraberlik golü için baskısını artırdı. Özellikle sağ kanattan gelişen ataklarımız Belçika kalesinde etkili oluyor. Bu dakikada Arda sıfıra inerek ceza sahasına ortasını yaptı. Belçika savunması ayak koyarak topu çıkarttı.

39. Milli Takımımız'da Mehmet Topal sarı kart gördü.

40. Belçika ceza sahamızın dışından kaleye 30 metre uzaklıktan serbest vuruş kazadı. Topun gerisine geçen Simons çok sert bir şut çıkarttı. Üst direğin altından ağlara gitmekte olan topu Volkan son anda uzanarak kornere çeldi.

45. Uzatmalarda beraberlik golü için ataklarımız sonuç vermedi. İlk 45 dakika sonrası Belçika, Millilerimiz karşısında soyunma odasına 1-0 önde gitti.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

46. Millilerimiz gole Halil ile yaklaştı. Mehmet Topuz'un ceza sahası dışından sert şutu savunmaya çarparak yükseklik kazandı. Kaleci Stijnen'in yumruğu kısa düştü. Halil boş pozisyonda topa kötü bir kafa vuruşu yaptı. Belçika savunması çizgi üzerinden ayak koyarak topu çıkarttı.

50. Millilerimiz 2. yarıya baskılı başladı. Bu bölümlerde Belçika tüm hatlarıyla yarı sahasına kapanmış durumda.

55. Belçika'da Mudingayi sarı kart gören isim oldu.

56. Millilerimiz sol kanattan Mehmet Topuz ile serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına kesilen ortayı Belçika savunması kafa ile kesti.

60. Belçikalı futbolcular her pozisyonda yerde kalıp oyunun temposunu düşürmeyi başardı.

63. Millilerimiz'de Semih Şentürk sarı kart gördü.

65. Millilerimiz, Belçika karşısında baskı kurmakta ve pozisyon üretmekte zorlanıyor. Belçika az çıktığı bölümlerde kalemizde etkili oluyor. Savunmamızın uzaklaştıramadığı topa uzaktan Vertonghen sert vurdu. Volkan kapanak meşin yuvarlağın sahibi oldu.

67. Sağ kanattan gelişen atakta Belçika savunması topu kafa ile çıkarttı. Sol kanada açılan topu Emre kontrol edip ön direğe kesti. Semih topun gelişen sert vurdu. Bu pozisyonda meşin yuvarlak üst direği sıyırıp auta çıktı.

70. Belçika sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Kale sahasında Vertonghen yükselip kafayı vurdu. Ağlara giden topu Gökhan Gönül çizgi üzerinde ayak koyarak çıkarttı.

77. Belçika'da Witsel yerini Filip Daems'e bıraktı.

81. Sol kanattan Mehmet Topuz ile serbest vuruş kullandık. Ceza sahasına kavisli gelen topa kimse dokunamadı. Kaleci Stijnen'in uzandığı pozisyonda meşin yuvarlak direği az farkla yanından auta çıktı.

88. dakika. Millilerimiz 2. gole Semih ile çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına ortalanan topu Servet kafa ile indirdi. Semih savunmanın arkasında topla buluştuğu anda ayağından sektirdi. Kaleci Stijnen yatarak gole izin vermedi.

89. Belçika'da zamana oynayan Kaleci Stijnen sarı kart gördü.

90. Karşılaşmada normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 4 dakika ilave etti.

90+3. Millilerimiz rakip yarı sahanın ortalarından serbest vuruş kazandı. Topun gerisinde Emre var. Bu futbolcu kritik bir anda atışı kötü kullandı. Belçika savunması tehkileyi taçla uzaklaştırdı.

90+4. Maç bu skorla bitiyor. Millilerimiz Belçika ile 1-1 beraber kalıyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------
.

.

.

.




Konu blue tarafından (15.10.08 Saat 03:02 ) değiştirilmiştir..
blue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
blue Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
Cevapla

Tags
11, bu, olmadi, sefer


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Sefer Darıcı Biyografisi - Sefer Darıcı Kimdir - Sefer Darıcı Hayatı Kartal Siyasetçilerin Hayatı ( Biyografisi ) 1 19.02.16 23:49
Sefer İsminin Anlamı ve Açıklaması - Sefer Adının Anlamı ve Açıklaması - Sefer İsmini Kartal Erkek Bebek İsimleri ( Erkek Bebek Adları ) 0 06.12.12 17:09
Yeşilköy Sefer İlköğretim Okulu Yakakent Samsun - Samsun Yakakent Yeşilköy Sefer Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 28.11.12 04:45
Sefer İnan İlköğretim Okulu Şenpazar Kastamonu - Kastamonu Şenpazar Sefer İnan Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 09.09.12 21:38
Sefer Zengin İlköğretim Okulu Pazaryolu Erzurum - Pazaryolu Sefer Zengin İlköğretim O Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 25.01.12 22:42


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:21 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2