tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Futbol
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Futbol Güncel futbol haberleri,yorumları,Futbol tarihi,Dünya futbolünden bilgiler,Futbol hakkında herşey...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Yusuf anadan doğma Beşiktaşlı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
520

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 10.01.09, 07:59   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Administrator
 
tualim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.920
Konular: 3793
Puan Grafiği
Rep Puanı:22454
Rep Gücü:20
RD:tualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 125
207 Mesajına 2.102 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Yusuf anadan doğma Beşiktaşlı

Yusuf anadan doğma Beşiktaşlı
10 Ocak 2009 Cumartesi 07:48

Beşiktaş'ın yeni transferi Yusuf Şimşek, ilk kez konuştu ve hayli çarpıcı açıklamalarda bulundu....

Beşiktaş’ın flaş transferi Yusuf Şimşek, ilk kez NTV Spor’dan Hakan Gündoğar’a konuştu. Yusuf, sonradan değil anadan doğma Beşiktaşlı olduğunu söyledi.

Beşiktaş gibi bir camiaya geldin. Biraz sıkıntılı oldu ve kimse tarafından beklenmeyen bir transferdi.

Biraz sıkıntılı oldu ama güzel oldu. Hiçbir işte sıkıntı olmadan başarıya ulaşamazsın. Bu işte ufak tefek sıkıntılar oldu ama başarıya ulaştık. Benim için çok iyi oldu diye düşünüyorum. Beşiktaş camiasına iyi şeyler vereceğimi düşünüyorum, iyi işler yapacağımı düşünüyorum, formamın son damlasına kadar terleteceğimi düşünüyorum, bana güvenen insanları mahçup etmeyeceğimi düşünüyorum. İnşallah iyi olacak.

Yaşınla ilgili çok eleştiriler yapılıyor. Senin yerine takasa giden oyuncularla ilgili eleştiriler yapılıyor. Bunlara herhalde en güzel cevabı sahada vereceksin?

Burada konuşmanın çok büyük anlamı yok. Yaşla ilgili tabiki tepkiler gelecek, bunları hoş karşılamak lazım bende hoş karşılıyorum. Ben çıkıp sahada işimi en iyi şekilde yapacağımı düşünüyorum. Ondan sonra da eleştiri geleceğini düşünmüyorum. Türkiye'ye bir çok yabancı futbolcu geliyor. Onların da yaşlarının ne kadar büyük olduğunu biliyoruz ama önemli olan sahadaki yapacağın işlerdir. İşlerimizle değerlendirsinler, yaşımızla değerlendirmesinler diye düşünüyorum ben.

Senin olduğun bölgede Arjantinli Delgado gibi bir isim var ve çok kıyasıya bir forma rekabetine gireceksiniz ve Mustafa hoca da sana güvendi seni Beşiktaş takımına aldı. Neler söyleyeceksin bu rekabetle ilgili.

Tabiki rekabetten güç doğar. Bizim yapacağımız rekabet, bütün takım arkadaşlarımızın yapacağı rekabet Beşiktaş'ı başarıya götürür, en azından herkesin bir alternatifi olmuş olur. Bu rekabette Beşiktaş'a yarayacaktır. Beşiktaş camiasına daha iyi şeyler, daha iyi kazançlar, daha iyi puanlar getirecektir.

İsmin Trabzonspor ile anılıyordu, Trabzonspor'a gideceğin söyleniyordu ardından Beşiktaş'a geldin. Bu seni olumsuz etkileyecek mi sezon içerisinde?

Beni olumsuz etkileyecek bir şey yok bence, futbolda bunlar olağan şeyler. Biz son güne kadar menajerlerim Alaattin Gülerce ve Metin Korkmaz Trabzonspor ile görüştüler ama anlaşamadılar. Daha sonra Beşiktaş'ın teklifi çıkınca Beşiktaş kulübüne gelmek zorunda kaldık. Onlar bu teklifi yaptı, bizde kabul ettik, bu şekilde gelişti.

Ortada bir aslında etik olmayan bir şey de yok benim düşüncemde. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Bu transferde emeği geçen sayın Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve yönetim kuruluna, Beşiktaş Kulübü Başkanı sayın Yıldırım Demirören ve yönetim kuruluna teşekkür etmek istiyorum Beşiktaş'a kazandırdıkları için.

Beşiktaş taraftarı Türkiye'nin en ateşli taraftarlarından bir tanesi ve Bursaspor da keza öyleydi ama Beşiktaş taraftarı özellikle Fenerbahçe'den gelen oyuncuları kabullenmekte zorluk çeker. Bunu nasıl karşılayacaksın?

Tabiki zorluk çekecekler ama ben Fenerbahçe'den ayrılalı 5 sene olmuş, 5 senedir Anadolu takımlarında oynuyorum, buraya da Bursaspor'dan geldim. Burada ben zorluk yaşayacağımı düşünmüyorum.

Taraftarın desteğini arkamda hissedeceğimi düşünüyorum. Çünkü bende sahaya çıkıp onlara karşı mücadelemi sonuna kadar verip iyi oynayıp, iyi şeyler kazandırıp, onların da desteğini alıp Beşiktaş camiasına, Beşiktaş takımına yakışır şekilde mücadele edeceğim.

Fenerbahçe'den sonra şampiyonluk yaşayamadın, Beşiktaş da çok uzun senelerdir şampiyonluk yaşayamıyor. İki özlem var baktığımız zaman hem Yusuf Şimşek'in hem Beşiktaş'ın. Bu sene bunun son bulacağına inanıyor musun?

Tabiki transfer yaparken büyüklerimiz bunu düşünerek yaptı. Mustafa hocamız olsun, kulüp başkanımız olsun, yöneticiler olsun. Bizim katkı yapacağımızı düşünerek Beşiktaş'a kazandırdılar. Beşiktaş'ın hedefi şampiyonluk ve Türkiye Kupası'nda kupayı alabilmektir. Bunun için geldik, bu hedeflere kilitlenerek geldik. Bu hedeflere yürümek için takım olarak yönetimimiz olsun, taraftarımız olsun hep birlikte hareket ederek iki kupayı da alıp müzemize götürmek istiyoruz.

Sergen'den sonra dedin 10 numara gelmedi, çok iyi bir oyun kurucu gelmedi dedin. Şimdi de belki sen Sergen'in yerine talipsin. Sergen'in boşluğunu dolduracağına inanıyor musun?

Ben kimseyle kendimi kıyas etmiyorum, herkesin oyun stili farklı, yaşayış şekli farklı, özel hayatı farklı. Ben diğer futbolcularla aynı şeyi düşünmüyorum, özellikle Sergen abiyle aynı şeyi düşünmüyorum. Ben kendim için çıkar oynarım, ailem için çıkar oynarım, taraftar için ve kulübüm için çıkar oynarım. Ben kimseyle kendimi kıyas etmiyorum, ben yaptığım icraatlarla insanların kıyas etmesini istiyorum.

Büyük camianın sorumluluklarını biliyorum, daha önce Fenerbahçe'de üç buçuk yıl gibi uzun süre hizmet ettim Fenerbahçe'ye. Oradaki zorlukları biliyorum, oradaki her şeyin sonuçla ilgili olduğunu, başarıyla ilgili olduğunu biliyorum. Gençliğimizde bunları tam idrak edemedik ama şimdi hem tecrübelendik hem olgunlaştık. Futbolumuzun da son demlerin yavaş yavaş geliyoruz. Her şeye daha çok iyi daha gidiyorum.

Fenerbahçe'de yaşadığımız şampiyonluğu inşallah Beşiktaş'ta fazlasıyla doya doya, hem güzel futbol, hem güzel mücadele olarak kazanmak istiyoruz. Aynı şekilde Türkiye Kupası'nı da almak istiyoruz. Tek tek saymaya gerek yok, neticede hepsi takım arkadaşımız.

Hepsi kaliteli futbolcular ki Beşiktaş kadrosunda bulunuyorlar. İnşallah onlarla biran önce buluşmak istiyorum. Bunu şimdi değil, imza atarken açıklayacaktık ama bu gerçek, biz sonradan değil anadan doğma Beşiktaşlıyız.

internethaber.com
--------------Tualimforum İmzam--------------
TUALİM



Tualimforum kurallarını okuyunuz Lütfen.
Forum kullanımı hakkında bilgi için TIKLAYINIZ%TIKLAYINIZ.
Soru ve sorunlarınızı BURADAN bize yazabilirsiniz.
Kurallara uymayan kişilerin tualimforum'a girişleri yasaklanacaktır.
Lütfen imzanıza site adı, link içeren resimler koymayınız sorgusuz silinecektir.
tualim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
anadan, besiktasli, dogma, yusuf


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Sami Yusuf Biyografisi,Sami Yusuf Hayatı,Sami Yusuf Yaşamı,Sami Yusuf Kimdir? Esra Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) 1 11.07.17 18:24
Yusuf Erbay Biyografisi - Yusuf Erbay Kimdir - Yusuf Erbay Hayatı -Yusuf Erbay Yaşamı Kartal Siyasetçilerin Hayatı ( Biyografisi ) 0 08.03.11 12:53
Yusuf Kaplan Biyografisi,Yusuf Kaplan Hayatı,Yusuf Kaplan Yaşamı,Yusuf Kaplan Kimdir? İpek Diger Ünlülerin Biyografileri 0 25.06.09 13:09
Anadan Ayrı ( Yılmaz Morgül ) Makbule Türkçe Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 24.09.08 20:24
Muhammed Anadan Doğdu Başak Dini Şiirler-İlahiler 0 30.07.08 04:07


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:33 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2