tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Futbol
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Futbol Güncel futbol haberleri,yorumları,Futbol tarihi,Dünya futbolünden bilgiler,Futbol hakkında herşey...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Yiğit yere düştü bir kere!
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
604

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 20.08.09, 23:13   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.068
Konular: 940
Puan Grafiği
Rep Puanı:3673
Rep Gücü:54
RD:blue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 79
105 Mesajına 214 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Yiğit yere düştü bir kere!

Sivasspor, son UEFA şampiyonu Lucesculu Shakhtar Donetsk karşısında tutunamadı: 0-3! Devler Ligi'ne veda eden temsilcimiz, Avrupa Ligi'nde gruplara kalma şansını da mucizeye bıraktı.

-NOTLAR.. NOTLAR.. NOTLAR-
UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Ukrayna'nın FC Shakhtar Donetsk takımını sahasında konuk eden Sivasspor, bu maçla birlikte Avrupa Kupalarındaki 7. karşılaşmasına çıktı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın RSC Anderlecht takımına elenen Sivasspor ile Romanya'nın Timişoara takımına elenen FC Shakhtar Donetsk, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaştı.

Şampiyonlar Ligi'ne erken veda eden ve UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma mücadelesi veren iki ekip, play-off turunun ilk ayağında Sivas'ta kıyasıya mücadele etti.

Avrupa kupalarında bugüne kadar 4'ü UEFA İntertoto Kupası'nda, 2'i ise Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda olmak üzere 6 maç yapan Sivasspor, Avrupa arenasındaki 7. sınavını son UEFA Kupası Şampiyonu FC Shakhtar Donetsk'e karşı verdi.

Avrupa kupalarında yaptığı 6 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Sivasspor, Avrupa arenasındaki 3. galibiyetine imza atmak için mücadele etti.

-TRİBÜNLERDE YER YER BOŞLUKLAR-
Sivasspor'un Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın RSC Anderlecht takımına elenmesinin ardından lige de Trabzonspor ve Fenerbahçe mağlubiyetleriyle başlaması nedeniyle üzgün olan Sivaslı futbolseverler, bu zorlu maçta takımlarına coşkulu bir şekilde destek verdi.

VİP tribünü biletleri 20, maraton tribünü biletleri 15, kale arkası tribünü biletleri ise 5 TL'den satışa sunulan maça, Sivaslı futbolseverler karşılaşmanın bir televizyon kanalından naklen yayınlanmasına rağmen ilgi gösterdi. Maraton ve kapalı tribünler dolarken, kale arkası tribününde yer yer boşluklar gözlendi.

Sivas'ta daha önce 3 kez Avrupa kupası maçı heyacanı yaşayan Sivaslı futbolseverler, Karadağ'ın OFK Grbalj, Portekiz'in SC Braga ve Belçika'nın RSC Anderlecht takımlarının ardından bu kez de son UEFA Kupası şampiyonu FC Shakhtar Donetsk'i izleme fırsatı buldu.

Antalya'da 30 Mart 2009'da yaptığı hazırlık maçında FC Shakhtar Donetsk'i 4-2 mağlup eden Sivasspor, bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştıran Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun başında bulunduğu Shakhtar Donetsk'e karşı 2. galibiyetine imza atmak için mücadele etti.

-115 BASIN MENSUBU AKREDİTE OLDU-
Karşılaşmada 21'i Ukrayna'dan olmak üzere toplam 23 yabancı basın mensubu da görev yaptı. Karşılaşmaya toplam 115 basın mensubunun akredite olduğu belirtildi.

Sivas Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Gençlik ve Spor Sivas İl Müdürü Salim Kılıç ve her iki kulübün yöneticileri maçı protokol tribününde izledi.

Bu arada, maç öncesinde, Sivassporlu futbolcular saha kenarında biraraya gelerek galibiyet yemini etti.

-YENİ TRANSFER BOUAZZA İLK ONBİRDE-
Sivasspor'un İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham'dan transfer ettiği Cezayir asıllı Fransız vatandaşı Hamer Bouazza ile Hacettepe'den transfer ettiği İbrahim Şahin, Sivasspor forması altında ilk maçlarına çıktı.

İbrahim Şahin'i tek forvet olarak sahaya süren teknik direktör Bülent Uygun, gole dönük orta saha oyuncusu Bouazza'yı da Şahin'e yakın oynattı.

Sivasspor, sakatlıktan yeni kurtulan Mehmet Yıldız ve Sezer Badur'dan yoksun bir kadroyla Shakhtar Donetsk karşısına çıktı. Murat Erdoğan, Uğur Kavuk, Faruk Bayar ve Akeem Agbetu'nun da aralarında bulunduğu bazı oyuncuları maç kadrosuna almayan Uygun, kaleci Akın Vardar ile Pierre Mbemba, Murat Sözgelmez, Erman Kılıç, Onur Tuncer, Yannick Kamanan ve Ersen Martin'i yedek soyundurdu. Konuk ekip FC Shakhtar Donetsk ise savunma oyuncusu Yaroslav Rakytskyy'den yoksun bir kadroyla Sivasspor karşısına çıktı. Teknik direktörü Mircea Lucescu, geçen sezon Kayserispor'un formasını giyen forvet oyuncusu Aghahowa ile Borges, Shevchuk, Ishchenko, Chyzhov, Polyansky ve kaleci Khudzmahov'u yedek soyundurdu.

-VE MAÇ-

-SİVASSPOR: 0 - FC SHAKHTAR DONETSK: 3

Stat: 4 Eylül

Hakem: Michael Dean, Muhammed Matador, Joan Collin (İngiltere)

Sivasspor: Petkoviç, Abdurrahman, Sedat, Yasin, Hayrettin, İbrahim Dağaşan, Kadir, Cihan, Musa, Hamer Bouazza, İbrahim Şahin

FC Shakhtar Donetsk: Pyatov, Kobin, Kucher, Chygrnskyy, Rat, Tomas Hubschman, Oleksiy Gay, Fernando, Jadson, Ilsinho, Oleksandr
Kaynak: Ajansspor
--------------Tualimforum İmzam--------------
.

.

.

.



blue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
bir, dustu, kere, yere, yigit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Yiğit Tekin Biyografisi - Yiğit Tekin Kimdir - Yiğit Tekin Hayatı - Yiğit Tekin Yaşam Kartal Özgün Müzik Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) 2 24.01.16 16:21
Yiğit Tekin Resimleri - Yiğit Tekin Fotografları - Yiğit Tekin Fotoğraf - Yiğit Tekin Başak Ünlülerin Resimleri 0 06.03.13 01:18
Tamer Yiğit Biyografisi - Tamer Yiğit Kimdir - Tamer Yiğit Hayatı - Tamer Yiğit Yaşam Kartal Türk Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) 0 05.03.13 21:06
Yiğit Gökoğlan Biyografisi - Yiğit Gökoğlan Hayatı - Yiğit Gökoğlan Kimdir - Yiğit Kartal Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 12.01.12 02:04
Çağırılan Yere Erinme Çağırılmadığın Yere Görünme Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Nokia Atasözleri ve Açıklamaları 0 04.01.12 20:03


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:50 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2