tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Futbol
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Futbol Güncel futbol haberleri,yorumları,Futbol tarihi,Dünya futbolünden bilgiler,Futbol hakkında herşey...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
İşte maçların saat ve yayın kanalı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
748

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 17.02.10, 17:58   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon İşte maçların saat ve yayın kanalı

İşte maçların saat ve yayın kanalı

F.Bahçe tur pirimini açıkladı. G.Saray şampiyonlukta iddialı. İşte muhtemel 11'ler..

LILLE - FENERBAHÇE

UEFA Avrupa Ligi 2.tur ilk maçında yarın Fransa'nın Lille takımı ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe 19 futbolcu ile Lille'e giderken kafilede Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler yer aldı.

Sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla Fransa'ya hareket eden Sarı-Lacivertlilerin maç kadrosunda şu isimler yer alıyor: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert, Bekir, Lugano, Gökhan, Bilica, Önder, Deniz, Andre Santos, Mehmet Topuz, Özer, Emre, Cristian, Vederson, Alex, Semih, Güiza ve Selçuk.

EMRE VE LUGANO'NUN SON DURUMU

Lille ile oynayacak maçın İstanbul'daki son hazırlığında Lugano ile Emre Belözoğlu takımdan ayrı çalıştı. Sol arka adalesinde ödem oluşan Emre, tedbir amaçlı dinlendirilirken, oynayıp oynamayacağına ise maç saatinde karar verilecek. Lugano ise arka adelesindeki 1.5 cm'lik yırtığa rağmen hızlı bir şekilde iyileşti ve Lille karşısında ilk 11'de yer alması bekleniyor.

PRİM 250 BİN DOLAR


Lille maçı öncesinde Fenerbahçe yönetimi tur primini açıkladı. Fransa'daki maça tam kadro gitme kararı alan sarı-lacivertli yöneticiler turu geçmenin kulübün prestiji açısından çok önemli olduğunda hemfikir kalınca ödülü de büyük koydu. Eğer sarı-lacivertli oyuncular Lille'i eleyip 2. turu geçerse hesaplarına 250 bin dolar prim yatacak.

MUHTEMEL 11

Teknik direktör Daum'un iyileşen Lugano'nun takıma dönmesiyle Deniz'i yedeğe çekeceği ve hem taktik gereği hem de daha dinlenmiş durumda olan Guiza'yı ilk 11'de oynatarak Semih'i yedek soyunduracağı öğrenildi.

Muhtemel 11 şöyle: Volkan Demirel, Gökhan Gönül-Lugano-Bilica-A.Santos, M.Topuz-Cristian-Emre(Selçuk)-Özer, Alex-Guiza

HAKEMLER, STAD, SAAT, YAYIN

Fenerbahçe'nin 18 Şubat Perşembe günü Lille ile deplasmanda yapacağı maçta İspanya Futbol Federasyonu'ndan Eduardo Iturralde Gonzalez düdük çalacak. Villeneuve D'ascq Stadı'nda oynanacak ve TSİ 20.00'te başlayacak karşılaşmada, Gonzalez'in yardımcılıklarını Roberto Diaz Perez Del Palomar ve Jon Nunez Fernandez yaparken, maçın ilave yardımcı hakemleri Cesar Muniz Fernandez ve Carlos Clos Gomez, dördüncü hakemi ise Javier Estrada Fernandez olacak. Karşılaşma D Smart'ta EUROFUTBOL ekranlarından naklen yayınlanacak.

ATLETICO MADRID - GALATASARAY

Galatasaray, İspanya'nın Atletico Madrid takımıyla oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçı için bugün THY'den kiralanan özel bir uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Madrid'e gitti.

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Kewell, Baros, Sabri ve Avrupa kupalarında oynayamayacak olan Jo, İspanya'ya götürülmedi.

ARDA VE MEHMET TOPAL YAKIN TAKİPTE

Sakatlığı geçen ve Atletico Madrid karşılaşmasında takımdaki yerini alacak olan Arda, büyük bir sınav verecek. Barcelona, Real Madrid ve Sevilla yöneticilerinin stattan mücadeleyi izleyeceği ve bu nedenle yıldız oyuncunun yarınki performansı geleceği açısından da büyük önem taşıyor. Arda'nın menejari Ahmet Bulut'un da İspanya'ya gidip temaslarda bulunması bekleniyor.Bu maçta yakın takipte olacak olan isimlerden biri de Mehmet Topal. Mehmet Topal'ın özellikle Sevilla kurmayları tarafından takip edileceği öğrenildi.

MUHTEMEL 11


Galatasaray'ın Atletico karşısına Leo Franco, Barış-Servet-Lucas Neil-Hakan, Keita-Elano-Mehmet Topal-Mustafa Sarp-Caner-Arda 11'i ile çıkması bekleniyor.

HAKEMLER, STAD, SAAT, YAYIN

Galatasaray'ın Atletico Madrid'le yapacağı karşılaşmayı Rus hakem Alexei Nikolaev yönetecek. Vicente Calderon Stadı'nda oynanacak ve TSİ 22.05'te başlayacak mücadelede, Nikolaev'in yardımcılıklarını Tikhon Kalugin ve Nikolai Golubev yapacak. Maçın ilave yardımcı hakemleri Maxim Layushkin ve Sergey Karasev, dördüncü hakemi ise Stanislav Sukhina olacak.

Karşılaşma D Smart'ta EUROFUTBOL ekranlarından naklen yayınlanacak.

BAŞKAN POLAT: "AVRUPA'DA KUPA KALDIRMAK İSTİYORSAK BU TÜR TAKIMLARI ELEMEMİZ LAZIM"

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, "Zor bir maç olacağı belli ama biz eğer Avrupa'da kupa kaldırmak istiyorsak bu tür takımları elememiz lazım. Orada galip gelmek için sahaya çıkacağız. İnşallah bu hafta bizim haftamız olur. Zor bir hafta olacak bizim için" dedi.

Başkan Polat, Barcelona'nın Atletico Madrid'e yenilmesinin Galatasaray için bir dezavantaj oluşturup oluşturmayacağı sorusu için de, "Atletico Madrid'in daha moralli hale geldiği kesin. Ama futbolda bunlar oluyor. Herkes herkesi yenebilir. Ancak biz kendi işimize ve kendi maçımıza bakacağız. Bu hafta hem perşembe hem pazar iki maçımız var inşallah ikisinden de zaferle çıkarız" diye konuştu.

Adnan Polat, "Galatasaray'ın Avrupa'daki hedefi Avrupa Şampiyonluğu mu?" sorusu üzerine "Tabii kesinlikle. Biz koştuğumuz her kulvarda iddialıyız. Kupaları kaldırmak için de elimizden geleni gösteriyoruz" dedi.

HALDUN ÜSTÜNEL: "BİZİM İÇİN HER ZAMAN HEDEF TEK, O DA KUPAYI ALMAK"

Galatasaray Başkan Yardımcısı ve Futbol Şubesi sorumlusu Haldun Üstünel de, şöyle konuştu: "Galatasaray üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirecektir. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek tekrar yurdumuza geri döneceğiz. Bu karşılaşmanın önemini biliyoruz. Böyle yüksek dereceli maçlarda takımımız daha iyi motive oluyor, bu maçın bilinci içinde. Önemli bir süreç. Bir hafta içinde çok önemli 3 karşılaşma oynayacağız. Ama hiçbir zaman için sakatları bahane etmeyeceğiz. Kadromuzdaki oyuncuların kalitesine, gücüne güveniyoruz. Gerekli mücadeleyi yerine getireceklerdir.Motivasyonu yüksek, derecesi üst seviyede maçlar oyuncularımızın motivasyonunu daha üst seviyeye çekiyor. Onlar da bunun bilincinde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için üzerlerine düşeni en iyi şekilde yerine getireceklerdir diye düşünüyorum"

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki hedefinin ne olduğunun sorulması üzerine de Haldun Üstünel, "Bizim için her zaman hedef tek, o da kupayı almak" yanıtı verdi.
--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
kanali, maclarin, saat, ve, yayin, İste


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Saat Tamircisi - Saat Tamircisi Hakkında Bilgi - Saat Tamirciliği SERDEM Meslekler Rehberi 0 16.03.14 22:20
Rüyada Saat Görmek - Rüyada Saat Görmek Açıklaması ve Yorumu - Saat Rüya Tabiri Tarot N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 28.12.12 03:22
Rüyada Yayın Görmek - Rüyada Yayın Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yayın Rüya Tabiri Tarot T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 30.07.12 20:34
İngilizce Hayvan Tanıtımı Yayın Balığı - Yayın Balıgı İngilizce Tanıtımı SERDEM İngilizce 0 30.03.11 19:24
Yerel Saat Hesaplamaları,Ortak Saat,Saat Dilimleri SERDEM Coğrafya 0 25.08.08 11:36


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:24 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2