tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Futbol
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Futbol Güncel futbol haberleri,yorumları,Futbol tarihi,Dünya futbolünden bilgiler,Futbol hakkında herşey...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rıdvan Dilmen'le birlikte 24 gözaltı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
790

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 07.04.10, 09:10   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon1c Rıdvan Dilmen'le birlikte 24 gözaltı

Rıdvan Dilmen'le birlikte 24 gözaltı

İstanbul polisi, 6 ay süren takip sonunda operasyon için dün düğmeye bastı.

İstanbul polisi, bazı GSM şirketi çalışanlarının görevlerini kötüye kullandığı ihbarı üzerine 6 ay önce harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu, bazı iş adamları ile ünlü isimlerin, sevgilileri veya eşlerinin telefon görüşmelerinin dökümünü GSM şirketlerinden temin ettiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, sevgili ya da eşlerinin kendilerini aldattığından şüphelenen bu kişiler, aracılar vasıtasıyla Süleyman Aşağıyan adında bir iş takipçisine ulaşıyordu. Bu kişi de 5 bin dolar karşılığında istenilen isimlerin telefon görüşmelerinin dökümlerini GSM şirketlerinde çalışanlardan temin ediyordu.

BOŞANMA DAVASINA DELİL

Delillerin toplanmasının ardından dün sabah polis operasyon için düğmeye bastı. İstanbul başta olmak üzere 4 ilde düzenlenen operasyonlarda Rıdvan Dilmen'le birlikte iddiaya göre porselen sanayiinden, otel ve restoran dünyası ile bir gsm şirketinden 4 önemli ismin de aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

POLİS MÜDÜRÜNÜN EVİ ARANDI

Aynı soruşturma kapsamında Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Cengiz Pınarbaşı’nın lojmanında da arama yapıldığı öğrenildi. Gözaltına alınıp alınmayacağına soruşturmayı yürüten savcılığın karar vereceği öğrenildi.

ANTALYA'YA DA SIÇRADI

Antalya’da da olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı talimatlı yazıyla Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde gözaltına alınan 4 kişi, Antalya’ya getirildi. Operasyon kapsamında Organize Suçlar Büro Amirliği’ne getirilen 1’i kadın 3 kişi ise bilgi sahibi olarak ifade verecek.

DEDİKODU YÜZÜNDEN

Operasyonda gözaltına alınan Rıdvan Dilmen’in de çeteden, en yakın arkadaşı ve eski gol kralı Tanju Çolak'ın telefon konuşmalarının dökümlerini istediği öne sürüldü. İddiaya göre ikili arasında çıkan bir dedikodu yüzünden Dilmen'in, Çolak'a ait telefon numarasını şebekeye verip kimlerle görüştüğünü öğrenmek istedi. Şebekenin de bu istek doğrultusunda Çolak'ın irtibatta olduğu kişileri Dilmen'e söylediği belirtildi.

120 KİŞİ DİNLENMİŞ

Dünkü operasyonda “Özel hayatın gizlililiğini ihlal” suçundan gözaltına alınan 24 zanlının polisteki işlemleri devam ederken; çetenin 120 kişinin telefon görüşmelerini elde ettiği, hatta bazılarını da dinlediği iddia edildi. Polisin önümüzdeki günlerde mağdur olanları emniyete çağırıp ifadelerine başvuracağı, şüphelilerden şikayetçi olup olmayacaklarını soracağı öğrenildi.

TANJU ÇOLAK İFADE VERDİ

Tanju Çolak, dün sabah 09.30’da İstanbul Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. Bir saat süren işlemlerin ardından emniyetten ayrılan Çolak gazetecilerin soruları üzerine, “Sabah 08.30’da beni aradılar. Gelip ifade verdim. Benim telefonlarımı dinlemişler. Mağdurum. Mağdur olarak geldim. ’Şikâyetçi misiniz?’dediler. Şikayetçi oldum. Bu olay futbolla şikeyle alakalı değil. Gizlilik kararı var, konuşamıyorum” dedi. Çolak basın mensuplarının “Rıdvan’dan şikâyetçi oldunuz mu?” sorusuna ise “Rıdvan benim arkadaşım. Ondan şikâyetçi olmadım. Ben buraya geldiğimde Rıdvan’ın olduğunu bilmiyordum. Öğrenince avukatıma talimat verdim. Rıdvan’a avukatımı gönderdim” diye cevap verdi.
--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
24, birlikte, dilmenle, gozalti, ridvan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rıdvan Dilmen Resimleri - Rıdvan Dilmen Fotoğrafları - Rıdvan Dilmen Resim Başak Ünlülerin Resimleri 2 11.03.19 13:19
Rıdvan Dilmen Hayatı (Biyografisi) Güllü Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 1 23.11.14 23:06
Rıdvan Dilmen konuştu Jaguar Futbol 0 07.04.10 19:32
Rıdvan Dilmen serbest bırakıldı. Jaguar Futbol 0 07.04.10 12:14
Rıdvan Dilmen, gözaltına alındı Jaguar Futbol 0 06.04.10 13:26


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:15 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2