tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Galatasaray
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Galatasaray Galatasaray taraftarının köşesi,galatasaray spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Galatasaray
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
436

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 26.03.10, 09:15   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Galatasaray

F.Bahçe'ye taş



Futboldaki rakibimiz Manchester United, Barcelona ve Real Madrid'dir. Basketbolda da NBA takımlarıdır"


G.Saray Başkanı Adnan Polat, yarın yapılacak başkanlık seçimleri öncesi yönetim listesini geniş bir katılım ile açıkladı. Lütfi Kırdar'da gerçekleşen yemekli toplantıya yaklaşık 2 bin kişi katıldı. G.Saray'ın altın projelerini; 1-Sponsor gelirlerinin yüzde 300 artması, 2-Şirket evliliği 3-Riva, 4-Türk Telekom Arena olarak belirlen Polat, F.Bahçe'ye de yüklendi. "En büyük rakibimiz Kalamış Burnu'nda değil" diyen başkan, "Futboldaki rakibimiz Manchester United, Real Madrid ve Barcelona'dır" dedi ve şöyle devam etti:
Polat'ın projeleri
"Basketboldaki rakiplerimiz ise NBA takımlarıdır. Yavru Aslan adı altında bir çocuk dergisi yapılacak. 4-10 yaş grubuna hitap edecek. Karikatürle G.Saray'ı ve tarihini çocuklarımıza öğreteceğiz. G.Saray insan kaynaklarını kuracağız. Metin Oktay Taraftar akademisini kuracağız ve taraftarımızı eğiteceğiz. Sanal Tevfik Fikret internet sitesi kuracağız. Buradan taraftarlarımızla iç içe olacağız. 7 sene içinde Florya'yı Büyükçekmece'ye taşıyacağız. Başarıya ulaşacağız."


Kader adamı Keita



Arda olmazsa G.Saray zorlanır. Elano mutlaka oynamalı Rijkaard, F.Bahçe'nin pas trafiğini kesebilirse şansı artar


Pazar günü oynanacak ve her türlü sonucu Süper Lig'i direkt olarak etkileyecek olan büyük derbide, Galatasaray tarafının avantajları ve dezavantajlarını gözden geçirelim.
1- Arda'nın oynayacağı halen şüpheli. Galatasaray Arda'sız oyunlarında zorlanıyor. Liderlik ve takıma motivasyon açısından bu görevi Lucas Neill'den başka yüklenecek oyuncu yok.
2- Keita'nın beklenmedik performans trendinin hangi maçta nasıl gerçekleşeceği belli değil. Bu tip futbolcular skora direkt etki eden oyuncu tipi oldukları için önemli. Derbinin kader adamı Keita olabilir.
3- Savunmada kesinlikle Servet -Neill ikilisinin oynaması lazım. Emre Güngör'ün moral performansının, Trabzon maçından sonra düşük olduğunu düşünüyorum.
4- Elano gibi oyuncuların bu tip vitrin maçlarında oyun ve zihin trendleri farklıdır. Kesinlikle sorumlu bir şekilde mental olarak iyi hazırlanarak oynatılmalıdır.

Göbekte Topal&Barış ideal

5-
Savunmada, sol kanat problemi devam ediyor. Eğer Hakan Balta oynayacaksa sol ileri uç için, alternatif oyuncu Caner olmalı. Belki ilk 11 değil ama kulübeden kaynaklanan Rijkaard'ın hamle dezavantajı için maçın gidişatına göre avantaja dönüşebilir.
6- Orta sahada defansif anlamda sağlamsa Mehmet Topal-Barış ikilisi ideal gibi gözüküyor. Alan savunması yapılırken, bu ikili en doğru tercih olur.
7- Muhtemel bir Emre Belözoğlu yokluğunda, Alex'in istediği rahatlıkta oynaması zor. Alan daraltarak, pas trafiğini engellemek Galatasaray'ın işini kolaylaştırır.
8- Hücüm hattında Jo muhtemelen tek oynayacak. Hava hakimiyeti ve yumuşak ayakları, sert ve kontrolsüz Fenerbahçe savunma tandemini hataya ve tehlikeli serbest vuruşlara zorlayabilir.
9- Baros aynı Caner gibi yedek kulübesi alternatifi olarak düşünülmelidir. Trabzon maçında tam hazır olmadığı görüldü. Ekonomik kullanıp, azami verimi almak lazım.
10- Cüneyt Çakır, 2006'daki 4-0'lık maçtaki gibi kart kullanırsa, eksilen takımlar görebiliriz.




Rijkaard bir devrimdir



Polat: Derwall da ilk yıl şampiyon yapamamıştı Rijkaard'ın değerini de yıllar sonra anlayacağız


Adnan Polat, Rijkaard'ın Türkiye'ye gelmesini devrim olarak değerlendirdi. Polat, "Rijkaard ve Neeskens dünya'nın en iyi 5 antrenörlerindendir. Derwall geldiği sene şampiyon yapamadı. Ama Derwall'ın kurduğu sistem Galatasaray'ı Avrupa'da ilk 4'ün içine soktu. Rijkaard bir devrimdir. Bu devrimi yıllar sonra anlayacağız. Rijkaard gibi bir değer dururken part time çalışacak yöneticilerden medet ummamalıyız" dedi.



--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
galatasaray


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Zaman Tüneli Galatasaray Kapak Fotografları - Zaman Tüneli Galatasaray Kapak Resimler Kartal Network ve İnternet 2 17.10.15 13:49
Galatasaray Duvar Kağıtları 2012 - Galatasaray Wallpaper ASYA Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 1 04.03.15 13:54
GalataSaray Duvar Kağıtları - Galatasaray Wallpapers Okyanus Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 14 09.05.13 21:57
Schalke 04 Galatasaray Maçı Sonucu - Galatasaray Schalke 04 Maç Sonucu Kartal Galatasaray 0 12.03.13 23:15
Joao Alves De Assis Silva Biyografisi,Galatasaray Jo Kimdir?Galatasaray Jo Okyanus Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 23.01.10 05:43


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:23 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2