tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Galatasaray
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Galatasaray Galatasaray taraftarının köşesi,galatasaray spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Galatasaray
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
508

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 29.03.10, 19:08   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Galatasaray

Servet önce kendi oyununa baksın!

Hollandalı teknik adam 1-0 kaybettikleri derbi sonrası Servet'e kızdı, takımı korudu.

Ali Sami Yen'de oynanan ve 1-0 kaybedilen Fenerbahçe maçı sonrası açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard, Servet Çetin’in, "Yeterince iyi mücadele etmedik" sözlerine de sert cevap verdi. Rijkaard, “Yüreğinizle oynayıp, çok çalışıp, çok koşabilirsiniz. Biraz beyninizi kullanıp, kalitenizi gösterebilirsiniz. Bir derbiden sonra oyuncumuzun böyle söylemesi üzücü bir durum” dedi.

Ancak tercümanın pas geçtiği sözlerinde Rijkaard’ın, “Önce kendi nasıl oynamış ona baksın, sonra akımı eleştirsin” dediği öne sürüldü. Rijkaard derbi yorumunda şöyle devam etti: Franco’ya yüklenmek yanlış. Biz takım olarak maçı kaybettik. Ben takımımın iyi mücadele ettiğini düşünüyorum. Çok ciddi pozisyonlar bulduk. Biri gol olsaydı, bunları konuşuyor olmayacaktık.


O adamı hemen bulun ve gerekeni yapın

Adnan Polat için herşey çok güzeldi. Ama dün gece kendisi için kötü bitti.

Bırakın Allah aşkına buna mı sığınacağız
G.Saray Başkanı için keyifli başlayan gün kötü bitti. Derbinin sonunda hakem Cüneyt Çakır’a isyan eden arkadaşlarına, “Güiza’nın pozisyonu da ofsayt değilmiş. Bunlara mı sığınacağız” yanıtını verdi.

Fenerbahçe derbisi öncesi Adnan Polat için herşey çok güzeldi. Ama dün gece kendisi için kötü bitti.
Polat, kongreden zaferle ayrılmış iki yıllığına daha Galatasaray Başkanlığı koltuğuna oturmuştu. Ali Sami Yen’e adım attığında, “Başkanımız stada gelmiştir” anonsu yapıldı. Tribünler bir anda hareketlendi. Galatasaraylılar ayağa kalkarak hep bir ağızdan, “Büyük başkan” diye ortalığı inlettiler. Polat, büyük bir keyif içinde yerini oturdu ve zorlu 90 dakika başladı.

O adamı hemen bulun ve gerekeni yapın

Dakikalar 67’yi gösterdiğinde bir anda yerinden fırladı. Tribünden, Alex’in sırtına pet su bardağını fırlatan taraftara öfke kustu. Hemen, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ’a seslenip, “Kamera kayıtlarına bakın, o adamı bulun ve gerekeni yapın. Bir daha da stada alınmasın” talimatını verdi.
Maç bittiğinde ise alınan yenilgi Polat’ı bir hayli üzmüştü. Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Cemal Özgörkey ve Taner Aşkın ile derbiyi değerlendirirken hakem Cüneyt Çakır’ın penaltı tartışmalarının yaşandığı pozisyonu devam ettirmesi masaya yatırıldı.
Daniel Güiza’nın pozisyonu da ofsayt değilmiş
Yenilgiyi kabullenemeyen Polat, yönetici arkadaşlarının, “Penaltımız verilmedi” isyanlarına sert çıktı. Yöneticilerin, “Başkan, hareket penaltı. Bunu biz değil, herkes söylüyor” demesine, Polat, “Bırakın Allah aşkına arkadaşlar. Ona bakarsanız Güiza’nın pozisyonu da ofsayt değilmiş. Bunlara mı sığınacağız” yanıtını verdi.


Derbi maçı kaliteli olmalı

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, derbi maçını yorumladı.


Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın çok kaliteli geçmediğini söyledi.

Burdur ve ilçelerinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan spordan sorumlu Devlet Bakanı Nafiz Özak, Burdur'da Valilik ve belediye ziyaretlerinin ardından Kredi ve Yurtlar Kurumu'nu ziyaret etti, daha sonra da tramp atışlarının yapıldığı alanda inceleme yaptı. Burada atıcılarla görüşen Bakan Özak, daha sonra yeni yapılan Kışla Semt Stadı'nda da incelemelerde bulundu.

Vatandaşlar, Bakan Özak'tan, bin kişilik tribün yapılması için destek istedi. Bakan Özak, daha sonra Bucak ilçesinde incelemelerde bulundu, Bucak Stadı'nda kaleye şut atışları yaptı. Bakan Özak'ın attığı sert şut, kendisinin fotoğrafını çeken bir vatandaşın fotoğraf makinesine isabet etti. Bakan Özak, vatandaşın bir parçası kırılan fotoğraf makinesinin zararını karşılayacağını söyledi.

Bucak Spor Salonu'nda minik öğrencilerin basketbol çalışmalarını da izleyen Bakan Özak, daha sonra basketbol topu ile potaya atış yaptı. Bucak Kaymakamlığını ziyaret eden Özak, daha sonra Yeşilova ilçesine geçti.

Bakan Özak, burada Tınaztepe'de yapılması düşünülen Kayak Merkezi alanında da inceleme yaptı. Beraberinde Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Burdur Valisi İbrahim Özçimen ile diğer yetkililerle Türkiye Süper Ligi'nde
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derby maçı izledi.

Maç sonunda Burdur ve ilçelerine yaptığı ziyaretleri de değerlendiren Bakan Nafiz Özak, Burdur'da takım ruhu olduğunu belirterek, Burdurluların taleplerini değerlendireceğini söyledi. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derby maçını yorumlayan Bakan Özak, şunları kaydetti:
"Bana göre çok kaliteli bir maç olmadı.`Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki derby maçı kaliteli olmadı. Mücadele biraz vardı ama top yere inmedi.

Pas güvenliği yoktu. Orta sahalar çok başarılı değildi, ama iki taraf da mücadele etti. Fenerbahçe, deplasmanda iyi bir galibiyet kazandı. Maçın iyi tarafı centilmence karşılaşma olması idi. Bütün bunlara rağmen matematiksel olarak hem
Bursaspor'un hem Beşiktaş'ın hem Galatasaray'ın belki de Trabzonspor'un şampiyonluk şansı var Ama en avantajlısı Bursaspor ve Beşiktaş olarak görülüyor.

Galatasaray'ın eski başkanı rahmetli Özhan Canaydın'ın orada anılması da çok iyi bir davranıştı." Kendisinin de futbolculuk ve kulüp başkanlığı yaptığını belirten Özak,
futbolcu olduğu dönemlerde yeşil sahalarda yeterli malzeme, yeterli sayıda yetişmiş teknik adam olmadığını ifade etti. Kendi döneminde futbolculuğun çok para kazandırmadığını söyleyen Özak, "O dönemlerde çok para konuşulmazdı. Şu an
gelinen rakam çok iyi bir rakam. Ama bu kadar büyük harcamaya göre kalite iyi değil. Bu kadar büyük futbolcu gelirlerine karşılık kalite ve ortaya konan oyun çok iyi değil. Malesef bu milli takıma da yansıyor. Alt yapıya çok önem vermek lazım" dedi.

Bakan Özak, kara yolu ile Ankara'ya hareket etti.

Taraftarlar Florya’yı bastı...

Öfkeli taraftarlar,özellikle maçta hatalı gol yiyen kaleci Franco’yu hedef aldı.

Florya'yı bastılar!G.Saraylı taraftarlar Florya’yı bastı... Takıma küfrettiler, Arda’ya, “Sinem Kobal’a sinema kapat”, Leo’ya “Defol” diye bağırıp Fenerliler’i dövdüler!

Cimbom’da bir grup taraftar, Florya tesislerinde Sarı-Kırmızılı oyuncuları protesto etti. Öfkeli taraftarlar,
özelliklemaçta hatalı gol yiyen kaleci Franco’yu hedef aldı. Arjantinli’yi Ali Sami Yen’de yuhalarken, Florya’ya
gidenler de küfürlü bir şekilde Leo’ya ‘’Defol’’, Kaptan Arda’ya “Arda, SinemKobal için sinema kapat”, takımın tamamına da, “Renklere aşığız sizlere değil’’, ‘’En büyük taraftar futbolcular sahtekar’’ diye bağırdı.

RESİMLERİNİ YIRTTILAR

Taraftarlar, tesislerin karşısında bulunan reklam panolarındaki F.Bahçeli Lugano ve Jo’nun resimlerini yırttı. Habertürk'ün haberine göre, sadece Neill lehine tezahürat yapılması dikkat çekti. Yumurta atmak isteyen bir grup ise otobüsün tesise arka kapıdan girmesiyle amacına ulaşamadı. Gösterilerin büyümesi üzerine aşırı tepki gösteren 2 taraftar tesislerin önünde bulunan güvenlik görevlileri tarafından gözaltına alındı. Olaylar sonrası futbolcuların Florya’dan ayrılırken, taraftarların bulunmadığı kapıları tercih ettiği görüldü. Galibiyetin sevincini araçlarıyla Florya’da tur atarak yaşayan bazı F.Bahçeli taraftarlar da protestoculardan nasiplerini alıp, G.Saraylılar’ın saldırısına uğradı. Sarı-kırmızılılar, 3 puanı kutlayan F.Bahçeliler’in arabalarını tekmeledi, yumruklar attı.

Franco'nun bileti kesildi.

Galatasaray’a transfer olduğu günden bu yana bir türlü güven vermiyordu.

Sezon başından beri eleştirilen Arjantinli, Selçuk'un kolay şutunu içeri alınca, son 20 dakikada hep ıslıklandı. Florya'da da tepkiyle karşılaşan Franco'nun bileti kesildi.

Leo Franco, Galatasaray’a transfer olduğu günden bu yana bir türlü güven vermiyordu. Yaptığı kritik hatalarla zaman zaman dikkatleri üzerine çeken Arjantinli kaleci dünkü kritik derbide Cim Bom’un en zayıf halkası oldu. Sezon başında Atletico Madrid’den büyük umutlarla transfer edilen tecrübeli file bekçisi maçın 70. dakikasında Selçuk’un yaklaşık 35 metreden kaleye gönderdiği kolay topta çok önemli bir hata yaparak golün yenmesinde baş aktör oldu. Arjantinli, bu golün ardından tribünlerin büyük tepkisini çekti. Leo Franco’yu protesto eden taraftarlar, bu oyuncuyu topun her geldiği anda ıslıkladılar. Maç sonunda da Florya’ya giden öfkeli taraftarların hedefinde kaleci vardı. Sarı-Kırmızılılar, “Go home Leo (Evine dön)” diye bağırdılar.

Sadece 51 km!
Selçuk’un golünde topun sadece 51 km hızla kaleye gittiği ortaya çıktı. Elektronik ortamda yapılan ölçümde de mesafenin tam 35 metre olduğu belirlendi.

Sezon sonunda yolcu...

Galatasaray Yönetimi de Leo Franco’nun kötü performansı karşısında büyük hayal kırıklığı yaşadı. İkinci Başkan Mehmet Helvacı, “Galatasaray kalecisi, böyle bir gol yememeliydi” ifadesini kullandı. Hiçbir maçta takımını kurtaran adam olarak öne çıkmayı başaramayan Franco’nun, derbiyle birlikte biletinin kesildiği ve gönderilmesine kesin gözüyle bakıldığı belirlendi.


Giovani'nin pozisyonu penaltıydı

Galatasaray- Fenerbahçe derbisini Metin Oktay hakem gözüyle değerlendirdi.

Cüneyt Çakır için zor bir maçtı. Bu tür maçlarda başarılı olabilmek için hakemin otoritesini kabul ettirmesi ilk şarttır. Saygı duruşu ve pankartlar oyunun tansiyonunu düşürdü. Çakır, önce ikili mücadelelere müsaade etmedi. Oyunu kontrolü altına aldıktan sonra ise oyunun temposunu düşürecek kararlardan uzak durdu. Alex’in pozisyonunu bozmaya çalışan Mehmet Topal’ın eline çarpan topa verdiği serbest vuruş doğru, ancak karta gerek yoktu.
Yardımcı hakem Bahattin Duran’ın Güiza’ya kaldırdığı ofsayt bayrağında Caner kale çizgisine daha yakındı. Kalkan hatalı bayrak önemli bir Fenerbahçe akınını önledi. Selçuk’un kaleye çektiği şut Güiza’nın bacağına ve göğsüne çarpan top önüne düştü. Pozisyonda elle oynama yoktu. Varsa sarı kart da göstermesi gerekirdi.
Diğer yardımcı hakem Aleks Taşçıoğlu Sabri’nin pasında ofsayttaki Keita’yı tespit edemedi. Pozisyon gol olsa çok tartışılırdı. Mehmet Topuz-Keita mücadelesini daha önce durdurabilse sarı karta gerek kalmazdı. Ceza alanı çizgisinde topsuz alanda Lugano-Jo mücadelesini devam ettirmesi doğruydu. Giovani-Andre Santos mücadelesinde ihlal yoktu. İki oyuncunun tartışmalarında uyarıyı çabuk yapabilse tansiyon yükselmezdi.
Alex, Mustafa Sarp’a arkadan çelme taktı. Avantaja bırakabilirdi. Oyunu durdurdu. Ancak sarı kart göstermeyi unuttu. Güiza’ya Elano’ya yaptığı kontrolsüz hareket sonrası sarı kartını çıkarmalıydı. Servet’in Güiza’ya yaptığı harekete de serbest vuruş vermeliydi. Kale alanı içinde Volkan’ın topa çıkmasını kasıtlı olarak engelleyen Baros’a verdiği faul doğruydu. İtiraz eden Baros ve Volkan’a çıkardığı kartlarda haklıydı.
Uzatmada Giovani’yi Lugano omuzundan çekerek düşürdü. Penaltı vermeliydi. Çakır, zorlu derbide faul ve kartlarında hatalı kararlar verdi. Genelde iyi yönettiği maçı uzatma dakikalarındaki kararları ile tartışmalı bitirdi.


Şantaj gibi telefonla alarma geçti

Galatasaray kalecisi Aykut Erçetin, fotoğraf makinesini ele geçiren şahsı yakalattı.

İstanbul’da geçen hafta, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne başvuran Galatasaray kalecisi Aykut Erçetin, fotoğraf makinesinin çalındığını, ardından telefon eden bir kişinin, “Bir fotoğraf makinesi satın aldım. İçinde senin resimlerini gördüm. İstersen makineyi sana satabilirim” dediğini anlattı. Erçetin’in şikayetçi olmasıyla harekete geçen polis, arayan kişinin A.K., olduğu belirlendi. Eskişehir’de oturan A.K., gözaltına alındı ve Erçetin’in fotoğraf makinesi de ele geçirildi. A.K., ifadesinde fotoğraf makinesini internetten satın aldığını, içinde Erçetin’in fotoğraflarını görünce telefon ettiğini söyledi. A.K. serbest kalırken fotoğraf makinesi kaleci Aykut’a teslim edildi. Polis, hırsızı arıyor.


Biri aldı diğeri kurtardı

İşte derbinin kaderini çizenler... Derbinin kaderini "1 numara farkı" belirledi!...

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, 90 dakika sonrası akıllarda ‘1 numaraların farkını’ ortaya koyan 2 pozisyon kaldı. İlki 70. dakikada Fenerbahçe’yi 1-0 öne geçiren goldü. Selçuk Şahin’in 35 metreden kaleye gönderdiği topun şiddeti 51 kilometre olarak tesbit edildi. Ancak G.Saray’ın Arjantinli file bekçisi Leo Franco, neredeyse ‘tıngır mıngır’ gelen bu topu kalesine ‘buyur’ etti.

Oynadığı son 5 maçta kalesini gole kapatan Volkan Demirel ise, 90+1’de klasını konuşturdu. Genel olarak G.Saray forvetlerine pek pozisyon vermeyen F.Bahçe savunmasının unuttuğu Keita, ceza alanının 1 metre içinde topla buluştu. Fildişili yıldızın 17 metreden 107 kilometre hızla ağlara yönelen nefis şutunda, Volkan adeta uzayarak Fenerbahçe’yi kritik galibiyete taşıyan kurtarışı yaptı.
YAKTIN BİZİ FRANCO!

Derbiyi kaybeden Galatasaray’da başkan Adnan Polat ve yöneticiler oldukça öfkeli... Kaleci Leo Franco’nun yediği hatalı gol sonrası yanındakilere dönen Adnan Polat’ın sinirli bir şekilde yakındığı belirtildi. Galatasaray Başkanı’nın birlikte maçı izlediği Fenerbahçeli yönetici Ali Koç’a dert yandığı ve Leo Franco’yla ilgili, “Yaktı bizi” ifadesini kullandığı iddia edildi. Polat’ın Arjantinli kaleciyle ilgili olarak, “Böyle bir golü bu kadar profesyonel bir kaleci nasıl yer anlamıyorum. Bu hata yüzünden hem maçı kaybettik hem de şampiyonluk yolunda yara ldık” dediği belirtildi.

“ATTIKLARI İLK GOL OFSAYT DEĞİLMİŞ”

Maçtan sonra şeref tribününlerinden soyunma odasına doğru inen merdivenlerde yöneticilerle durum değerlendirmesi yapan başkan Adnan Polat’ın, mağlubiyet nedeniyle oldukça öfkeli olması dikkat çekti. Futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel’in, “Son dakikadaki pozisyon penaltıymış. Gözlemciler bile penaltı olduğunu görmüş” şeklindeki itirazlarına karşı çıkan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, “Bırak Haldun, ne anlatıyorsun? O pozisyon neticeyi mi değiştirecek? Onların da ilk yarıda attığı gol ofsayt değilmiş” diyerek cevap verdi.


Volkan poposuyla topu durdurunca...

Ali Sami Yen Stadı'ndaki derbi birbirinden ilginç görüntülere sahne oldu.

Poposuyla kurtardı!Volkan'ın maçın son anlarında kaleye gelen topu poposuyla durdurması tepki topladı! Beklenmeyen hareketi gören Cimbom taraftarı çıldırdı!Sarı-Kırmızılın kalecisi Leo Franco Selçuk'un 35 metreden şutunu kurtaramazken F.Bahçe kalecisi Volkan bir pozisyonda topu poposuyla durdurunca ortaya oldukça ilginç görüntüler çıktı.

Maçın son dakikalarında Galatasaray gol için bastırırken, Fenerbahçe Selçuk'un attığı golün rahatlığıyla süre bitirmek için top çeviriyirken bir G.Saray atağında Volkan yine yaptı yapacağını...Kaleye gelen topu 'popusuyla' durduran Volkan, Galatasaraylılar'ı resmen ti'ye aldı.
Volkan'ın kendisine gelen topu böyle bir hareketle durdurması tribünlerin de tepkisini çekti.
























--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
galatasaray


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Zaman Tüneli Galatasaray Kapak Fotografları - Zaman Tüneli Galatasaray Kapak Resimler Kartal Network ve İnternet 2 17.10.15 13:49
Galatasaray Duvar Kağıtları 2012 - Galatasaray Wallpaper ASYA Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 1 04.03.15 13:54
GalataSaray Duvar Kağıtları - Galatasaray Wallpapers Okyanus Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 14 09.05.13 21:57
Schalke 04 Galatasaray Maçı Sonucu - Galatasaray Schalke 04 Maç Sonucu Kartal Galatasaray 0 12.03.13 23:15
Joao Alves De Assis Silva Biyografisi,Galatasaray Jo Kimdir?Galatasaray Jo Okyanus Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 23.01.10 05:43


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:44 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2