tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Gelinlik-Damatlık Modelleri&Aksesuarları
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Gelinlik-Damatlık Modelleri&Aksesuarları Gelinlik Modelleri,Damatlık Modelleri,Gelin Tacı,Gelin Çiçeği,Gelin İç Çamaşırları,Gelin Takıları,Davetiye Nikah Şekeri Modelleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Gelinlik Altı İç Çamaşırı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1582

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 21.08.08, 06:48   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Berfin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Nerden: Sinop
Mesajlar: 3.193
Konular: 2290
Puan Grafiği
Rep Puanı:2710
Rep Gücü:46
RD:Berfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 19
114 Mesajına 162 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Gelinlik Altı İç Çamaşırı

İç Dünyanız Sizi Ele Veriyor Seksi, Masum, Yada Eğlenceli . İşte Büyülü Gecenize Renk Katacak Çarpıcı İç Çamaşırlarınızı Seçtinizmi ?

Evlenecek olan gelin adayları için son derece önemli olan gelinlik ve aksesuarlarının seçimi evlilik hazırlıkların da büyük bir yer alıyor.. Bu özel hazırlıklar içinde dış görünüm kadar, kadında iç görünüm de çok önemli. Evliliğin olabildiğince romantik olması için gelin adaylarının bir çoğu hazırlıklarını yaparken iç çamaşırlarına özel bir önem verir.
Kendinizi iyi ve güvenli hissetmek, problemsiz bir tören yaşayabilmek için tören gecesi giyeceğiniz iç çamaşırları çok önemlidir .
Üstelik bu özel gecede büyüleyici görünmeyi her gelin adayı arzular. Evlenirken nasıl bir iç çamaşırı giyeceğinize karar verebilmek için öncelikle gelinliğinizin modelini seçmiş olmalısınız. Seçtiğiniz gelinlik eğer sırtsız ve askısız straplez türü ise kullanacağımız iç çamaşırı modeli farklı, kapalı bir model ise kullanacağımız iç çamaşırı modeli farklı olacaktır .
İç çamaşırı mutlaka gelinliğin dikilmesi ya da satın alınmasından önce alınmalı ve gelinlik provaları mutlaka törende kullanacağınız iç çamaşırı ile yapılmalıdır. Aksi takdirde farklı bir çamaşır ile prova edilen gelinlik, tören günü asıl çamaşırınızı giydiğinizde farklı durabilir.İç çamaşırınızı seçmeden gelinlik provasına gittiğinizde gelinlik tasarımcısı önce iç çamaşırı almanızı önerecektir .
Bu özel gecede kullanacağınız iç çamaşırları daha özenle seçilmiş olmalıdır. Basit beyaz bir sutyen ve külot ortamın ve sizin bütün büyünüzü bir anda bozabilir.Omuzları açık bir gelinlik için teddie tipi askısız jartiyerli bir body kullanmanız en uygunu olur. Tabi her zaman sutyen, külot ve jartiyerden oluşan "klasik üçlüyü" de tercih edebilir siniz. Ne yazık ki hala pek çok kadın jartiyerle hayatında ilk kez evlilik günü tanışır. Bu da aslında pek tercih edilen bir şey değildir. En iyisi jartiyeri yaşamınıza normal bir giysi olarak sokmanızdır. Evlilik günü geldiğinde çok daha fazla kendinize güvenir ve her şeyi yapabilecek gibi hissedersiniz .
Ayrıca düğün için aldığınız iç çamaşırları, gelinliğiniz gibi bir gün kullanıldıktan sonra gardıroptaki yerini almak zorunda da değil. Beyaz çorap günlük giysilerinizle pek kullanışlı olmaz ama bu çamaşırlarınızı ten rengi çoraplarla rahatlıkla giyebilirsiniz .
Giyim tarzına bakarsanız, iç giyimin ölçüleri dış giyime göre daha önemlidir . Düşünün bir kere atletiniz çok büyük ve ipeksi bir elbise giymişsiniz. Dışarıdan bakıldığında atletinizin bozuk yapısı sizin vücudu nuzun görünümünü bozar.
Aldığınız elbise ne kadar pahalı ve kaliteli olursa olsun imajınızı zedeler. Aynı durum sutyeniniz için de geçerlidir.Göğüs ölçüleri 90-95 cm ama siz kendinize 80 beden sutyen aldınız. Göğüsleriniz bu sutyene girebilir mi hayır girmez. Aksine taşar, böyle bir durumda ise sizin önden görünümünüz karşıdaki kişiye güzel değil itici gelecektir . Hiç hoş olmayan bir görüntü sergileyecektir. Unutmayın iç çamaşırınız la sizin aranızda hiç bir şey yoktur. Size böylesine yakın temas eden bir giysinin de tam üzerinize göre olması gerekir. İç çamaşırlarının en 'komplike' parçası sutyenler için doğru ölçü daha da önemlidir. Ölçü nüzü bildikten sonra sutyenleri denemeden de almanız mümkün olur.
--------------Tualimforum İmzam--------------


Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.

Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA



Berfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
alti, camasiri, gelinlik, gelinlik altı iç çamaşırı, İc


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Gelinlik Görmek - Rüyada Gelinlik Görmek Açıklaması ve Yorumu - Gelinlik Rüya Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 12.01.13 19:54
Rüyada İç Çamaşırı Görmek - Rüyada İç Çamaşırı Görmek Açıklaması ve Yorumu Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 23.11.12 01:18
Rüyada Yer Altı Görmek - Rüyada Yer Altı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yer Altı Rüya Tarot T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 29.07.12 01:36
Rüyada Atlet(iç çamaşırı) Görmek - Rüyada Atlet(iç çamaşırı) Görmek Yorumu Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 18.02.12 16:11
Koltuk Altı Nedir - Koltuk Altı Yapısı - Biyolojide Koltuk Altı SERDEM Biyoloji 0 10.09.11 01:26


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:19 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2