tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > BİLGİSAYAR-DONANIM ve İNTERNET > Arama Motorları > Google Arama Motoru
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Google Arama Motoru Google arama motoru hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Adsense Hesabınızın Kapatılmaması İçin
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
845

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 20.03.08, 02:51   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Adsense Hesabınızın Kapatılmaması İçin

Adsense Hesabınızın Kapatılmaması İçin - 1


Adsense başvurunuzu tamamladınız ve hesabınızı aktif hale getirdiniz. Bundan sonra aynı Adsense hesabınızı ve HTML kodunuzu bütün sitelerinizde kullanabilirsiniz. Fakat bu, legal bir site ile başvurunuzu tamamlayıp, Adsense kodunuzu illegal sitelerde kullanabileceğiniz anlamına gelmiyor. Adsense reklamı içeren sayfalar belli periyotlarda Google robotları tarafından alınıyor ve "insan" denetçiler tarafından denetleniyor. Adsense sözleşmesine aykırı durumlarda uyarı e-mail'i gönderilebileceği gibi, uyarı olmaksızın hesabınız bir daha açılmamak üzere kapatılabiliyor.

Adsense internet yayıncılığınız boyunca en büyük gelir kaynağınız olabilir. Tahmin edemeyeceğiniz kadar çok paralar kazanabilirsiniz. Bu yüzden en büyük korkunuz, Adsense hesabınızın kapatılması olmalı. Bunu engellemek için her türlü çabayı sarfetmelisiniz. Çünkü hesabınız bir defa kapatılınca geri dönüşü olmaz. Sayfalarınızda reklamları koyduğunuz bölgeye "Sponsorlar" ya da "Reklamlar" dışında hiçbir başlık atmayın. Sayfa içeriğinde ziyaretçilerinizi reklamları tıklamaya telkin eden ifadeler kullanmayın. Sayfalarınızda belli tür reklamlar görünsün diye anahtar kelime grupları veya alakasız metinler vs kullanmayın. Zemin rengiyle aynı renkte yazılmış görünmez yazılar kullanmayın.


Adsense Hesabınızın Kapatılmaması İçin - 2

Adsense hesabımızın devamlılığı için dikkat etmemiz gerekenlere kaldığımız yerden devam edersek…

Başkalarıyla ortak kullandığınız bir bilgisayardan Adsense hesabınıza girmeyin. Aksi taktirde, aynı bilgisayardan başka biri reklamınızı tesadüfen tıklarsa, sistem sizin kendi reklamınızı tıkladığınızı düşünebilir.

Adsense hesabınıza girdiğinizde, reklam tıklama sayısında olağandışı artışlar tespit ederseniz, hemen Google'a bunu e-mail ile bildirin. Bu durumla ilginiz olmadığını, aşırı tıklamaların geçersiz tıklama olup olmadığının incelenmesini, eğer geçersizlerse hesabınızdan düşülmesini istediğinizi bildirin. Siz bildirmezseniz Google kendinizin yapay tıklama yarattığınızı düşünüp hesabınızı kapatabilir.

Herhangi bir sayfanızda 3'den fazla reklam ünitesi bulundurmayın. Çok az içeriğe sahip ya da içeriği olmayan sayfalara hiç reklam ünitesi koymayın.

Küçük ya da büyük çaplı olsun, kesinlikle hile yapmaya kalkışmayın. Kurallara uymayan sitelerde geçici bir süre bile Adsense reklamı yayınlamayın. Hatırlatma olarak; asla kendi sitenizdeki reklamlara tıklamayın. IP'niz değişse bile kolayca tespit edilirsiniz ve Adsense programından atılırsınız.

Başkalarının sizin reklamlarınıza kötü amaçlarla ardarda defalarca tıklamasından da fazla korkmayın. Google bunu da tespit edip bu tıklamaları hesabınızdan düşecektir. Siz yine de böyle bir durum farkederseniz Google'a e-mail ile bildirin yeter.

Bizler Türk olarak, Adsense hesabımızı açık tutmak için diğer ülkelerden daha fazla çaba sarfetmek durumundayız. Adsense hesabı kapatılan ne kadar Türk olduğunu hepimiz biliyor ve duyuyoruz. Bunun sebebini tam olarak bilemesek de, bizim kategorimizde ülkelere, gelişmiş ülkelere oranla daha az musamaha gösterilebileceğini düşünebiliriz.



Alıntıdır hazırlayan arkadaşımızın emeğine teşekkür ederim.
Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
adsense, hesabinizin, kapatilmamasi, İcin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Adsense Reklamı İlk Mesajda Çıksın Vbulletin - Adsense Reklamı Mesajlarda Görünmesin Mavi Lord vBulletin Extralar- Sorunlar Çözümler 0 09.10.11 14:52
Arama İçin AdSense Nedir? Okyanus Google Arama Motoru 0 21.05.09 21:34
İçerik İçin AdSense Nedir? Okyanus Google Arama Motoru 0 21.05.09 20:51
Google AdSense Nedir? Okyanus Google Arama Motoru 0 21.05.09 20:48
Google Adsense Güllü Google Arama Motoru 0 20.03.08 02:51


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:45 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2