tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > GÜNCEL HABERLER > Güncel Haberler Aktuel
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Güncel Haberler Aktuel Türkiyeden günlük,güncel haberler,sıcak haberler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
İşte Ünlülerimizin Hali
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
638

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 05.03.08, 07:17   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Epsilon Üye
 
bad_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 291
Konular: 145
Puan Grafiği
Rep Puanı:1332
Rep Gücü:0
RD:bad_boy has much to be proud ofbad_boy has much to be proud ofbad_boy has much to be proud ofbad_boy has much to be proud ofbad_boy has much to be proud ofbad_boy has much to be proud ofbad_boy has much to be proud ofbad_boy has much to be proud ofbad_boy has much to be proud ofbad_boy has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
4 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart İşte Ünlülerimizin Hali

Onları Dizilerde ya da Şarkı Söylerken Hayranlıkla İzliyoruz. Ancak Gerçek Hayatta Öyle Değiller. Kimi Kamera Karşısında Çok Rahat Konuşuyor. Kimi de 'Senaryo' Dışında Objektif Karşısına Geçince Tutulup Kalıyor, Söylediği Anlaşılmıyor.


ONLARI DİZİLERDE YA DA ŞARKI SÖYLERKEN HAYRANLIKLA İZLİYORUZ. ANCAK GERÇEK HAYATTA ÖYLE DEĞİLLER. KİMİ KAMERA KARŞISINDA ÇOK RAHAT KONUŞUYOR. KİMİ DE 'SENARYO' DIŞINDA OBJEKTİF KARŞISINA GEÇİNCE TUTULUP KALIYOR, SÖYLEDİĞİ ANLAŞILMIYOR.
Gülben Ergen: Konuşmayı o kadar çok seviyor ki kendisiyle röportaj yapan televizyoncular, montaj sırasında oldukça yoruluyor. Rakiplerine laf atmayı ve polemik yaratmayı da çok seven şarkıcının yaptığı açıklamalar, çoğu zaman işinin de önüne geçiyor.


İÇİNİ TAM DÖKÜYOR

Nurgül Yeşilçay: Genelde çok sakin bir yapısı olan güzel oyuncu, sinirlendiği zaman içini tam anlamıyla dökmeden susmuyor. Özellikle sanatçı, haklı olduğuna inandığı bir konudaki soruları yanıtlarken ağzına gelen lafı hiç esirgememesiyle tanınıyor.

BICIR BICIR KONUŞUYOR

Özgü Namal: Reklam, sinema ve dizi filmleri başarılı oyuncusu Özgü Namal, rol gücünün yanı sıra, konuşkan kişiliğiyle de herkesin sempatisini kazanıyor. Kameralar karşısında her soruyu yanıtlayan ve bıcır bıcır konuşan Namal, herkese sıcak bir elektirik veriyor.

LAFINI ESİRGEMİYOR

Demet Akalın: Şarkıcı oldukça sivri dilli olmasıyla tanınıyor. Kendisiyle polemiğe girenlere yanıt vererek, rakiplerini adeta salvo ateşine tutan Akalın, konuşmaya başlayınca durmak bilmiyor.

MESAJLARI NET VERİYOR

Serdar Ortaç: Kamera önünde söylemek istediğini en başarılı şekilde anlatan ünlülerden biri olarak tanınıyor. Bu yeteneği sayesinde başarılı TV programları da sunan Ortaç, çok fazla konuşmasa da mesajını net şekilde verebiliyor.

SUSAN YILDIZLAR

Binnur Kaya: Başarılı oyuncu, süper bir performans sergilediği Avrupa Yakası'nda 'Şahika' rolünü yaparken sular seller gibi konuşuyor. Ancak, geçenlerde Beyaz Show'a katılan Kaya, izleyen herkesi şaşırttı. Çünkü programda tutuk ve utungaç konuştu.

YARIŞMAYI SUNAMADI

Keremcem: Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu yaptığı işte başarılı olmasına rağmen, kameralar önünde oldukça tutuk kalıyor. Kendisine güvenen bir duruşu olmasına rağmen bu hali hayranlarını şaşırtıyor. Keremcem'in bir dönem sunduğu yarışma programı reyting alamamış ve kaldırılmıştı.

SÜPER ROL YAPIYOR AMA...

Türkan Şoray: Türk Sineması'nın Sultanı'nın oyunculuk kabiliyeti tartışılmaz. Ancak ünlü sanatçı, kamera önünde konuşmaya gelince heyecanlanıyor ve kendisini ifade ederken güçlük çekiyor.

UTANGAÇ ÇOCUK GİBİ

Kerem Alışık: O da kamera karşısında konuşmayı fazla sevmeyen ünlülerden. Soruları hep son derece mütevazı bir tavırla yanıtlayan sanatçı, kamera önünde nedense hep utangaç bir çocuk gibi duruyor.

ANLAŞILMAYANLAR

TÜLİN ŞAHİN-ŞEBNEM SCHAEFFER: İki ünlü manken de konuşmayı çok seviyor. Ancak, Danimarka'da doğup büyüyen Şahin ile Almanya'da doğan Schaeffer, Türkçe kelimeleri düzgün telaffuz edemiyorlar. O nedenle ne söyledikleri pek anlaşılamıyor. (Gecce.com) 04.03.2008 13:25 [124
bad_boy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
hali, unlulerimizin, İste


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Sebze Hali Görmek - Rüyada Sebze Hali Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sebze Hali Tarot N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri 1 11.03.13 22:21
İşte Dünya İşte İnsan-Adem Aslandoğan Busem Türkçe Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 18.04.09 23:22
AŞKIN 3 hali ... ASYA Aşka Dair 0 07.04.09 05:23
Ruh Hali - xmL Yahoo vBulletin Template Değişkenlikleri 0 06.11.08 02:06
Plazma Hali SERDEM Fizik 0 03.08.08 14:17


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:43 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2