tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > GÜNCEL HABERLER > Güncel Haberler Aktuel
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Güncel Haberler Aktuel Türkiyeden günlük,güncel haberler,sıcak haberler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Anadolu'ya uçuşlar 29 YTL'ye indi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
396

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 09.04.08, 08:28   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Anadolu'ya uçuşlar 29 YTL'ye indi

Türk Hava Yolları'nın alt markası olan Anadolujet, 23 Nisan 2008 tarihinden itibaren 20 ila 29 YTL'ye uçak seferleri başlatıyor. Uçuşlar 20 şehre birden yapılacak.



Anadolujet'in 23 Nisan 2008 tarihinde Ankara merkezli uçuşlara başlayacak olması nedeniyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde başlattığı tanıtım toplantılarının 2.'si Diyarbakır'da yapıldı.
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nda THY Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Topçu başkanlığında düzenlenen toplantıya, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Kutbettin Arzu, Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, THY Bölge Müdürleri, Anadolu bayileri, il yöneticileri ve sivil toplum kuruluşları yetkilileri katıldı.
Törende bir konuşma yapan THY Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Topçu, Anadolujet'in iç hatlara yönelik bir proje olduğunu belirterek, bu projeyle herkesimden herkesi uçurmayı hedeflediklerini söyledi.
Anadolujet ile 23 Nisan'dan itibaren Ankara merkezli 20 şehre her gün uçak seferi düzenleyeceklerini açıklayan Hamdi Topçu, THY olarak şu anda 1 milyon 400 bin olan yolcu sayısını 2 milyona çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.
Anadolujet ile Anadolu'da farklı bir uçuş konsepti başlattıklarını ifade eden Topçu, "Yolcularımız, THY güvencesi altında daha ekonomik seyahat etme olanağına kavuşacaktır. THY olarak çalışmalarımızı yürütürken üç hususu göz önüne alıyoruz. Şirketimize ticari değer katmak, ulusal taşıyıcı olarak milletimize yarar sağlamak ve havacılığı geliştirmek. Anadolujet bu yolda önemli bir adımdır" diye konuştu.
Anadolujet ile yolculuk yapacakların THY konforuna sahip olacağını dile getiren THY Yönetim Kurulu Başkan Vekili Topçu, 29 YTL'den başlayan fiyatlarla kara ulaşımı ile rekabet edeceklerini belirtti. Anadolu insanının uçma hayalini gerçekleştireceklerini söyleyen Topçu, "20 noktadan Ankara'ya, Ankara'dan 20 noktaya" sloganıyla uçağa hiç binmemiş kişilerin bu yöndeki taleplerinin de karşılandığını belirtti.
Konuşmasında siyasi kaygılardan dolayı her şehre bir havaalanı yatırımının yanlış olduğunu kaydeden Topçu, bunun yerine Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde olduğu gibi bölgesel havaalanlarının kurulması ve öne çıkarılması gerektiğine dikkati çekti. Topçu, "Seferlerin başlayacağı ilk hafta biletler 29 YTL'den satılacak, ancak 29 koltuk süresiz olarak 29 YTL'den satılacak" dedi.
Toplantıya katılan Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, karayolu ulaşımının zorluğuna dikkat çekerek, Türkiye'nin son yıllarda havacılık sektöründe büyük ilerlemeler kaydettiğini belirterek, "Türk Hava Yolları 1 yılda 8 milyon yolcu sayısını 20 milyona çıkardı. Özel hava yolları şirketleri ile birlikte bu sayı 40 milyonu buldu. Türkiye'de yaşayan 70 milyon insanın yaklaşık 40 milyonu uçakla seyahat etmeye başladı. Anadolujet projesinin sağlık, ekonomik ve zaman açısında çok önemli olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Toplantının sonunda Bakan Eker'e Diyarbakır isimli maket uçak hediye edildi.
23 Nisan'da başlayacak olan Anadolujet uçuşlarının Ankara merkezli olmak üzere hergün İzmir, Bodrum, Dalaman, Antalya, Adana, Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır, Erzincan, Batman, Muş, Van, Erzurum, Kars ve Trabzon'a karşılıklı olarak 29-54 YTL arasında yapılacağı öğrenildi.
İHA
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
29, anadoluya, indi, ucuslar, ytlye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
İç Anadolu Bölgesinin Gölleri - İç Anadolu Bölgesindeki Göller SERDEM Coğrafya 0 28.09.12 15:24
Anadolu Kalkınma Vakfı Anadolu Kız Teknik Lisesi Kocaeli Gölcük SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 11.02.11 04:30
Aydınlıkevler Anadolu Ticaret ve Anadolu İletişim Meslek Lisesi Ankara Keçiören SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 01.12.10 16:06
Anadolu Parsı - Anadolu Parsı Resimleri - Anadolu Parsı Hakkında Genel Bilgi Fenci Memeliler 0 13.07.10 21:39
Adana - Nurten Yetimoğlu Bilgisayar Anadolu Meslek ve Anadolu Teknik Lisesi SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 01.08.09 03:47


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:53 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2