tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > GÜNCEL HABERLER > Güncel Haberler Aktuel
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Güncel Haberler Aktuel Türkiyeden günlük,güncel haberler,sıcak haberler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
İstanbul'a 203 milyon TL'lik yatırım
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
558

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 03.03.11, 07:33   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
S.Moderators
 
SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 7.687
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon İstanbul'a 203 milyon TL'lik yatırım

İstanbul'a 203 milyon TL'lik yatırım


İstanbul İl Özel İdaresi'nin 325 milyon TL olan 2011 bütçesinden 203 milyon 309 bin 920 TL'lik bölümünü yatırımlara ayırdığı bildirildi. Yatırımda ilk sırayı eğitim, spor, kültür ve sosyal hizmetleri alıyor.




Bunlar içinde ilk sırayı 142 milyon 175 bin 174 TL (yüzde 43,75) ile eğitim, spor, kültür ve sosyal hizmet yatırımlarının aldığı, ardından 70 milyon TL (yüzde 22) ile sağlık yatırımlarının geldiği ifade edildi.



İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya, "Eğitim yatırımları kapsamında her sene olduğu gibi 2011'de de100 yeni okul yapılacak, mevcut okullar onarımdan geçirilecek." dedi.



Kaya, hem yeni açılan okulların hem de mevcut okulların bilgisayar, sıra, masa, öğretmen kürsüsü dolabı, tahtası gibi donanımla ilgili tüm malzemelerinin karşılanacağını belirterek "Arsa alımları ve kamulaştırmalar yapılacak, okulların doğalgaz dönüşümlerine imza atılacak, bilgi teknoloji sınıfları yenilenecek, çocuk eğitim parkları yapılacak." ifadelerini kullandı.



Sağlık yatırımları arasında toplum sağlığı merkezleri yapımı, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi A Blok'un yenilenmesi, Bahçelievler ve Büyükçekmece Devlet Hastanesi yapımı, Sancaktepe Sarıgazi Eğitim Araştırma hastanesi yapımı, Halkalı Mehmet Akif Ersoy Kalp Damar Cerrahi Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Bina yapımı ile Çekmeköy Devlet Hastanesi ek bina yapımı bulunuyor. Sultangazi, Bağcılar, Küçükçekmece, Eyüp Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin de inşası öngörülüyor.



Sabri kaya, İl Özel İdaresi'nin bu seneki bütçesinden tarım ve orman hizmetlerine 7 milyon 408 bin 17 TL (yüzde 2,3), sanayi ve ticaret hizmetlerine 1 milyon 911 bin 136 TL, emniyet hizmetlerine 2 milyon TL, afet ve acil durum hizmetlerine de 1 milyon 999 bin 74 TL harcama yapılacağını kaydetti.



6 SPOR SALONU



Spor hizmetlerine yönelik yatırımlar kapsamında Kağıthane Yahya Kemal Spor Salonu, Beylikdüzü Spor Kompleksi, Sultangazi Fulbol Sahası modernizasyonu, Sancaktepe Spor Kompleksi, Çekmeköy Spor Kompleksi, Gaziosmanpaşa Küçükköy Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Çatalca Kestanelik Spor Salonu, Pendik Kavakpınar Futbol Sahası, Bahçelievler Spor Salonu ve Pendik Batı Mahallesi Futbol sahası inşa edilecek. Kültür yatırımları kapsamında ise Kültür ve Turizm Bakanlığına ait eski eserler ve müzelerin röleve restorasyon, restitüsyon güçlendirme projeleri, okullarda tiyatro eserleri sergilenmesi, halk kütüphanelerine malzeme alımı, Ataşehir'de Kültür Merkezi yapılacak.



Sosyal hizmetlerle ilgili yatırımlar dahilinde, mesleki ve teknik eğitim kursları, sosyal hizmetler kuruluşlarına meslek elemanı, bakım, temizlik ve diğer personel hizmet alımı, sosyal hizmetler kuruluşlarına araç kiralanması, korunmaya muhtaç çocuklar, kadınlar ve gençler için çocuk evi kiralama, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alımı, Zeytinburnu Engelli Rehabilitasyon Merkezi Yapımı, Beylikdüzü Huzurevi Yapımı, Maltepe Toplum Merkezi ile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Binaları Proje ve Yapım işi gerçekleştirilecek.



CİHAN
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR



Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri

Anaokulu - İlköğretim

Sınav Soruları ve Ders Notları
SERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
203, istanbula, milyon, tllik, yatirim, İstanbula


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Milyon Görmek - Rüyada Milyon Görmek Açıklaması ve Yorumu - Milyon Rüya Tabiri Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 14.07.12 20:58
Rüyada Milyar ve Milyon Görmek - Rüyada Milyar ve Milyon Görmek Açıklaması ve Yorumu Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 14.07.12 20:56
yatırım teşvik belgesi, Tualimforuma Hoşgeldiniz... tualim Tanışma 0 04.01.12 16:28
Tutum ve Yatırım Haftası Konuşma Metni Nokia Belirli Gün ve Haftalar Konuşma Metinleri 0 16.11.09 16:03
Tutum ve Yatırım Haftası ile İlgili Kompozisyon-Tutum ve Yatırım Konulu Kompozisyon Nokia Belirli Gün ve Haftalar ile İlgili Kompozisyonlar 0 13.11.09 13:16


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:55 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2