tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Güzellik-Bakım-Makyaj
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Güzellik-Bakım-Makyaj Çirkin insan yoktur . Bakımsız insan vardır .... Makyaj teknikleri,bakım önerileri,zayıflama,diyet,maskeler,cilt bakımı,güzellik önerileri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Gögüs Dikliğini Korumak İçin Öneriler
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
700

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 28.07.09, 19:14   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Gögüs Dikliğini Korumak İçin Öneriler

Gögüs Dikliğini Korumak İçin Öneriler

GÖĞSÜN dikliğinin korunabilmesi için yapılacak jimnastik hareketlerinin yanı sıra limon tedavisi de büyük ölçüde yararlıdır. Bir limon suyu göğüslere hafif hafif mesaj yapılarak sürülür. Bu hareket cildin kanla beslenmesini kolaylaştıracağı gibi derinin gerginleşmesini ve göğsün dirilik kazanmasını sağlar. Ancak bu masajı bir defa yapmakla bırakmamalı sık sık tekrarlamalıdır.
Yapılacak bazı jimnastik hareketleri de göğüs güzelliği için büyük önem taşır
* Kollar omuz hizasında kaldırılıp eller bileklerin biraz ötesinden birbirine kenetlenir. Kesik hareketlerle dirsekler birbirine doğru itilir. Yorulunca kısa bir süre dirılenip bu hareket on defa yapılmalıdır.
* Kollar omuz hizasında öne uzatılır. Eller yavaş yavaş omuzlara doğru getirilirken yumruk yapılır ve sanki bir lastik çekilip uzatılırmışcasına çekilir.
* Parmaklar birleştirilir ve sağ el sağ omuza, sol el de sol omuza konulur. Dirseklerle geriye doğru daireler çizilir.
* Kollar öne doğru uzatılarak yüzme hareketi yapılır. Kurbağalama yüzer gibi kollar önden yana doğru açılır ve tekrar öne getirilir. Bu hareket on defa tekrarlanır.
* Yere oturup ele iki ağırlık alınır. Bu içine eşit ağırlıktaki eşya konulmuş birer naylon torba da olabilir. Bu torbalarla iki kolla aynı anda kürek çekiliyormuşcasına hareket yapılır. Bu hareketin de on defa tekrarlanması göğüs güzelliği için çok yararlıdır.
* Bir demir çubuk iki elle tutulur, kollar aşağıya sarkıtılır. Iki kol hiç kırılmadan yatay olarak omuz hizasına getirilir, nefes alarak kollar aşağıya indirilir ve nefes verilir
* Sert bir yere sırt üstü yatılır. Demir çubuk ele alınarak kollar havaya haldırılır. Sonra kollar mümkün olduğu kadar aşağıya indirilir ve bunu takiben de vücuda doğru çekilir.
GÖĞÜSLERE MASAJ NASIL YAPILMALI?
HEMEN her gün beş dakika süre ile yapılacak masa] göğüs cildinin esnekliğini, daha canlı ve diri kalmasını sağlayacaktır. Masaj yaparken göğüsleri elle bastırmak sakıncalıdır. Masaj daima yuvarlak hareketlerle yapılmalı, önce yukarıdan başlayarak kol altına doğru inmeli sonra yan taraflar ve göğüs kemiği üzerinde eller hafif hafif dolaştırılmalıdır.
Masaj çıplak elle ya da sert olmayan bir kıl fırçayla yapılabilir. Devamlı olarak limon suyu ile yapılan friksiyonıın da göğüslere faydası çoktur.
Girit modasında kadının göğüsleri genellikle açıkta kalırdı. Orta Çağda kadının giyimi çağın anlayışına uyarak değişti. Göğüsler oldukça kapalı olan elbiselere içine saklanmaya başladı. Ve bu gelenek günümüze kadar sürüp geldi.
Artık çağımızda kadınlar göğüs büyüklüğünün değil diriliğinin, canlılığının özellikle vücudun diğer kısımlarıyla uyumlu olmasının önemli olduğu görüşünü kabul ettiler.
İnce kumaşların ve vücuda yapışan elbiselerin moda oluşu göğüslenin önemini bir kat daha arttırmıştır. Artık düzgün bir göğüs, iri bir göğüse tercih edilmektedir.
Göğüslerin bozulmaması ve eski formunu muhafaza etmesi için çeşitli usuller uygulanmaktadır. İhmal edilmiş ve sarkmış bir göğüs sonradan ne derece bakıma tabi tutulsa bıle onyedi yaşındaki havasına dönmez ama canlılığını kazanabilir.,

sagliksal.net
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
dikligini, gogus, korumak, oneriler, İcin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Korumak Görmek - Rüyada Korumak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Korumak Rüya Tab Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 10.09.12 00:26
Göz Sağlığını Korumak İçin Tavsiyeler Fenci Göz Hastalıkları 0 23.12.09 16:46
Gögüs Agrısının Belirtileri-Gögüs Agrısını Teşhis ve Tedavisi (Angina Pektoris) Fenci Kalp Damar Hastalıkları 0 06.12.09 16:19
Saç Dökülmesi İçin Öneriler.. Cigde Güzellik-Bakım-Makyaj 0 17.11.08 14:58
Tırnak Sağlığınızı Korumak İçin Bunlara Dikkat Edin! ÇisiL Güzellik-Bakım-Makyaj 0 02.07.08 00:45


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:20 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2