tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Güzellik-Bakım-Makyaj
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Güzellik-Bakım-Makyaj Çirkin insan yoktur . Bakımsız insan vardır .... Makyaj teknikleri,bakım önerileri,zayıflama,diyet,maskeler,cilt bakımı,güzellik önerileri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Gözlerinizle Büyüleyin
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
544

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 29.05.10, 22:14   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Oct 2008
Nerden: Isparta
Mesajlar: 657
Konular: 414
Puan Grafiği
Rep Puanı:1850
Rep Gücü:0
RD:Tanem has a brilliant futureTanem has a brilliant futureTanem has a brilliant futureTanem has a brilliant futureTanem has a brilliant futureTanem has a brilliant futureTanem has a brilliant futureTanem has a brilliant futureTanem has a brilliant futureTanem has a brilliant futureTanem has a brilliant future
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 39
26 Mesajına 77 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Gözlerinizle Büyüleyin

Gözlerinizle Büyüleyin!


Şuh, masum, çekici ya da umursamaz… Bakışlarınızla karşınızdaki insanda istediğiniz etkiyi bırakabilirsiniz. Gözlerinin güzelliği ve bakımıyla etkilemek isteyenler için göz bakımının püf noktaları


Cildiniz için güvenle kullandığınız nemlendirici kremleri bile göz çevresine uygulamaya çekinirsiniz çünkü göz çevresi vücudumuzun en hassas ve dikkat çekici bölgesidir. Hassas, narin ve özel göz çevresi bakımına yüksek önem vermeniz gerekir.
Göz çevresinde kırışıklık, koyu halkalar, torbalar; genetik, yaşam şekli ve yetersiz bakıma gibi etkenlere maruz kalarak oluşabiliyor. Güzelliğinizi gölgeleyen göz çevresi sorunları için pratik bakım yöntemleri uygulayabilirsiniz.
Göz çevresindeki kırışıklık ve sarkmaları gidermek ve ilerleyen yaşlarda oluşumunu önlemek için cilt tipinize uygun ve göz çevresi için özel olarak üretilmiş bakım kremlerini tercih etmelisiniz. Gece uyumadan önce göz çevresine uygulayacağınız bakım kremi en yüksek faydayı görmenize yardımcı olur. Cilt hücreleri geceleri yenilenir, bu nedenle uyumadan önce göz bakım kremini sürmeyi ihmal etmeyin.
Göz altı torbalarını gidermek için 1 adet salatalığı rendeleyip buz kalıplarına pay edip derin dondurucuya kaldırın. Donmuş salatalık küplerini göz çevresinde 5 dakika boyunca gezdirin. Soğuk ve salatalığın etkisiyle göz altı torbaları kolayca yok olacaktır.
Göz çevresindeki koyu halkaları gidermek ve yorgun görünümü azaltmak için 1 adet patatesi rendeleyip suyunu bir kaba sıkın. Bir parça pamuğu patates suyuna batırıp göz çevresine kompres yapın. Etkisini kısa sürede göreceksiniz.
Tanem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
büyüleyin, gözlerinizle, gözlerinizle büyüleyin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:20 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2