tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Güzellik-Bakım-Makyaj
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Güzellik-Bakım-Makyaj Çirkin insan yoktur . Bakımsız insan vardır .... Makyaj teknikleri,bakım önerileri,zayıflama,diyet,maskeler,cilt bakımı,güzellik önerileri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Genç Kızlar İçin Makyaj Önerileri
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1714

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 20.10.11, 03:18   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Genç Kızlar İçin Makyaj Önerileri

Genç Kızlar İçin Makyaj Önerileri




Aşırıya kaçılmadığı sürece genç kızlık, makyaj tarzlarını deneyerek eğlenme dönemidir. Bu yüzden genç kızların doğallıklarını kaybetmemek için özellikle ağır makyaj tekniklerinden uzak durmaları gerekiyor.
Genç kızlar dikkat. Süslenmeye ve cilt bakımına çok düşkünseniz uymanız gereken kurallar var. Çünkü sizin cildiniz henüz çok genç ve bu yüzden de ayrı makyaj ve bakım teknikleri uygulamalısınız. Bu arada orta yaşlı bayanlar da aşağıdaki önerilere göre makyaj yaparlarsa her zaman daha genç görünebilirler…

Cilt bakımı yaparken…
Şöyle ya da böyle, herkes gençlik çağlarında sivilce veya bir takım başka cilt problemleriyle uğraşmak durumunda kalmıştır. Bu durum sıkıcı olmasına rağmen, üstesinden gelmek için pek çok çözüm ve tedavi yolu vardır.
Cilt bakımı yaparken cildinize uygun bir temizleme kremi bularak sabah, akşam kullanın. Gün sonlarında yüz temizliğinde daha da özenli olun. Eğer sivilceniz varsa jel temizleyicileri deneyin. Cildi nemlendirme de çok önemlidir.
Yüzünüzde sivilceler çok fazlaysa oldukça yağsız olan bir nemlendirici kullanın. Bu tip sorunlarda, genellikle eğilim cildi kurutmaya yöneliktir. Hâlbuki bu yöntem cildi daha da kötüleştirir. Doğru olan, uygun bir nemlendirici ile gözeneklerin nefes almasını sağlamaktır..

Kapatıcılar
Cilt renginize tam olarak uygun olan bir kapatıcıyı kullanın. Kapatıcı yüze uygulandığında belli olmamalıdır. Fark ediliyorsa cildinize uymayan bir renk demektir. Kapatıcıyı sadece kusurlarınızı örtmek için kullanın. Hafif bir pudrayla oturmasını sağlayın. Cildiniz genç olduğu için fondöten kullanmanıza gerek yok.

Dudaklar
Günlük kullanım için dudak renginize benzeyen rujları seçin. Özel günlerinizde (mezuniyet gibi) doğal renkli bir kalem ile dudak çevrenizi çizip üzerine parıltılı bir parlatıcı sürün.

Cansız ciltlere sarı kantaron
Soluk bir ten renginiz varsa doğru aktara. Aktarlarda satılan sarı kantaron adlı bitkinin çayı ile soluk cilt renginizden kurtulabilirsiniz. Her gün tok karnına kaynar suda demlediğiniz 1-2 çay fincanı sarı kantaronu için. Birkaç hafta içinde cilt renginizin eskisinden daha parlak olduğunu fark edeceksiniz..

Diş telleri
Diş telleriniz varsa, çıkarıncaya kadar parlak rujlardan kaçının. Dudaklarınızın kurumasını önleyecek dudak koruyucuları veya parlatıcılar kullanın. Çatlaklar ağzınıza, yani istemediğiniz yerinize dikkat çekebilir. Diğer yüz hatlarınıza yoğunlaşın; bakımlı bir cilt, hafif allık ve belki gözlerinize uygulayacağınız küçük bir gölge dikkati başka tarafa çeker..


kız makyajı son derece doğal ve pastel tonlarda olmalıdır. Hafif bir allık ve dudak parlatıcısı sürmek gerekir. Gözler, göz kalemi ile hafifçe boyanıp, rimellenmelidir. Olgun hanımların makyajı ise; sade ve iddialı renklerden uzak olmalıdır.


Mevsimlere göre makyaj tarzı ise şöyledir: Yazın makyaj çok hafif yapılmalıdır. Zira devamlı terlendiği için boyalar akabilir, yrıca bu mevsimde cilt, zaten canlı ve renklidir.



Makyaj Malzemelerinde Hijyen
Göz farları, sık sık temizlenen süngerli çubuk veya yumuşak fırçalarla sürülmelidir. Bu malzemeler sık sık temizlenmelidir. Sivilceli ve problemli ciltlerde; gerek bakım esnasında gerek makyaj ürünlerinde, hijyen son derece önemlidir.


Krem dezenfekte edilmiş spatula ile alınıp, cilde temiz ellerle sürülmelidir. Yüze temas eden süngerler, her kullanım sonunda yıkanmalıdır.

Kokusu ve rengi değişen ürünleri atın. Ambalajı zarar görmüş olan ürünler satın almayın. Üretim tarihine de özellikle dikkat edin. Ürünler, sıcak olmayan ve güneş ışığından uzak ortamda saklanmalıdır. Kozmetik ürünlerinin kapaklarını sıkıca kapatın.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
genc, genç kızlar için makyaj önerileri, kizlar, makyaj, onerileri, İcin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Genç Kızlar İçin Avatarlar – 2012 Genç Kızlar İçin Hareketli Avatarlar Okyanus Avatarlar-Gıfler-Anime-Userban-Forum İmzaları 0 01.05.12 19:22
Mezuniyet Elbiseleri - Genç Kızlar İçin Abiyeler 2012 Berfin Bayan Modası 0 09.02.12 16:51
Yılbaşına Özel Makyaj Önerileri - Yılbaşı Makyaj Önerileri ASYA Güzellik-Bakım-Makyaj 0 28.11.11 17:15
Genç Görünmek İçin Bakım Önerileri Nehir Güzellik-Bakım-Makyaj 0 23.07.11 23:37
Genç Kızlara Balo Elbiseleri - Genç Kızlar İçin Abiyeler ASYA Bayan Modası 1 10.01.11 13:13


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:52 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2