tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Rüya Tabirleri > H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri H-I-İ-J-K-L-M Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rüyada Karınca Görmek - Rüyada Karınca Görmek Açıklaması ve Yorumu - Karınca Rüya Tab
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
875

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 07.11.12, 20:32   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Karınca Görmek - Rüyada Karınca Görmek Açıklaması ve Yorumu - Karınca Rüya Tab

Rüyada Karınca Görmek - Rüyada Karınca Görmek Açıklaması ve Yorumu - Karınca Rüya Tabiri

Ev halkına, akrabaya, mal ve nimete yahut yolculuk ve ayrılığa; Karıncanın uçarak evden uzaklaşması ev halkından birinin gurbete gitmesine, Çok karınca orduya, kalabalık insan topluluklarına yahut mal ve nimete, Karıncalar Allah'ın (C.C.) askerlerine, çok mala yahut uzun ömre, Bir gıda maddesine karıncaların üşüştüğünü görmek, o şeyin pahalılaşmasına, Karıncanın eve bir şey getirmesi hayra ve nimetin bereketlenmesine, götürmesi ise hırsızlığa yahut bir vesileyle görülecek zarara, Ağız ve burundan karınca çıkması vefat etmeye, Atlıkarınca konulara çabuk intibak eden, çözüm üretmekle ve iş becermekte mahir olan bir kimseye yahut sevinç dolu haber ve gelişmelere, Karınca yuvası köye yahut işbölümü yaparak uyumlu çalışmaya, Evde görülen çok karınca aile ve eş dost çevresinin genişlemesine delalet eder.

Karınca görmek bolluk ve bereket işaretidir. Rüyada karınca yemek veya kendi evine girdiğini görmek evin hayır ve bereketinin çokluğuna yorumlanır. Rüyada karınca görmek, aşırı hırslı biri olduğunuzun ve hiçbir şeyden memnun olmadığınızın belirtisidir.Rüyada görülen karınca uzun ömre yorulur. Karıncayı bir yerden uçuyor görmesi, oradaki hastanın ölmesine işarettir. Karıncayı evinden yemek ile çıkıyor görmesi, onun fakir olmasınayorumlanır. Rüyasında karıncanın bir köye girdiğini görmesi, o köye askerin gireceğine işarettir. Karıncayı evinden çıkarken görmesi onun ailesinin sayısının azalacağına yorulur.

Karınca bolluk ve berekettir. Rüyada karınca görmek, aşırı hırslı bir kişi olduğunuzun ve hiçbir şeyden memnun olmadığınızın da belirtisidir.

Para ve bolluktur.

Karınca görmek, halkla yorumlanır. Evinde bir çok karınca görenin çocukları artar. Yemek veya yiyecekler üzerinde karıncaların üşüşmüş olması, o şeyin fiyatının artacagına veya o yıl o ürünün az olacagına delalet eder. Evinden karıncaların çıktığını görmek, o evden taşınacaklarına işarettir. Kirmani 'ye göre; çok karınca görmek mal ve nimetle yorumlanır. Rüyasında evinden karıncaların bir şey taşıdıklarını görmek hayır değildir; aksine, getirdigini görmek hayırlıdır. Ağzından veya burnundan karıncaların çıktığını görenin ölümü yakındır. Bir rivayete göre, karınca görmek,hırsızların girecegine delalet eder. Cabir'ül-Magribi'ye göre; çok karınca görmek, zayıf bir düşmanla kıyaslanır. Evinde zararlı olmayan bir çok karınca görmek, çocuklarının çogalacagına; evinden karıncaların çıktığını görmek de azalacağına işarettir. İsmail El-As'as'a göre; küçük ve kırmızı karınca, zayıf insanlardır. İyi ve siyah karıncalar da akraba ve ev halkı ile tabir edilirler. Evinden karıncaların uçarak çıktıklarını görmek, çocuklarından bir kaçının evden ayrılarak, gurbete gideceklerine delildir. Ebu Sait El-Vaiz'e göre; çok karınca görmek, askerle kıyaslanır. Karınca bulunması gerekmeyen bir yerde birçok karınca olduğunu görmek, orada oturanlar için iyi degildir. Bir rivayete göre, orası askerler tarafından işgal olunur. Cafer-i Sadık'a (ra) göre ; karınca görmek, dört şekilde tabir olunur; ev halkı, akraba, yolculuk, mal ve nimet. Bir başka rivayete görede: Rüyada, görülen Karınca; zayıf ve hırslı bir kavimdir. Karınca, asker, ordu, aile ve uzun ömür ile tabir edilir. Bir kimse rüyada Karıncanın bir köye girdigini görse, oraya asker girer. Yatağı üzerindeKarınca bulundugunu gören kimsenin, evladı çok olur. Karıncanın evinden dışarı çıktığını gören kimsenin, aile halkı azalır. Hasta bulunan bir yerde karıncanın uçtugunu görse, o hasta ölür. Karınca, ucuzluk, bolluk ve rızka delildir. Hasta olan kimse vücudunda karıncanın dolaştığını görse, ölür. Bazı tabirciler, bir kimse rüyada, karıncanın yuvasından çıktığını görse, o kimseye üzüntü ve keder isabet eder. Bir kimse rüyada bir evde veya bir mahallede çokça Karınca olduğunü görse, o yer halkının nesli çoğalır. Karıncanın bir ev veya mahalleden çıktığını görse, ora halkı ölüm veya nakil ile azalır. Rüyada karıncanın kanatlandığının görülmesi, birçok askerin ölmesine işarettir. Rüyada Karıncanın dilini bilmek ve anlamak Süleyman (A.S.)'ın kıssasına binaen velayete işarettir. Bir kimse rüyada Karıncayı agzında yiyecek oldugu halde evine girdiginl görse,o evin hayır ve bereketi çok olur. Karıncanın, agzında yiyecek oldugu halde evinden çıktığını gören kimse fakir olur. Rüyada bir karıncayı öldürdügünü gören kimse, bir takım zayıf insanlardan dolayı bir günah işler. Memur olmak isteyen birisi karıncanın konuşmasını işitse, memuriyete nail olur. Büyük bir karınca muhariplerin öldürülmesine, hastaların ölmesine ve yolculuk yapmak arzusunda bulunanların da, ölüm haberlerine ve zarar etmelerine işarettir.

Bolluk ve berekettir. Rüyada karınca görmek, aşırı hırslı biri olduğunuzun ve hiçbirşeyden memnun olmadığınızın belirtisidir.

Rüyanızda ana nesne olarak Karınca görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aciklamasi, gormek, karinca, karınca rüya tabiri, ruya, rüyada, rüyada karınca görmek, rüyada karınca görmek açıklaması, rüyada karınca görmek açıklaması ve yorumu, rüyada karınca görmek ne anlama gelir, rüyada karınca görmek ne demektir, rüyada karınca görmek nedir, rüyada karınca görmek tabiri, rüyada karınca görmek yorumu, tab, ve, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Küçük Karınca Görmek - Rüyada Küçük Karınca Açıklaması ve Yorumu - Küçük Karın Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 1 08.10.16 18:13
Kahve Falında Karınca Görmek Ne Demektir - Kahve Falında Karınca Anlamı ve Açıklaması Tarot Kahve Falı 0 17.01.12 16:27
Karınca İlköğretim Okulu Kovancılar Elazığ - Kovancılar Karınca İlköğretim Okulu Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 29.09.11 17:41
İngilizce Hayvan Tanıtımı Karınca - Karınca İngilizce Tanıtımı SERDEM İngilizce 0 05.04.11 21:01
Karınca - Karınca Hakkında Genel Bilgiler - Karıncaların Özellikleri Fenci Böcekler 0 28.05.10 21:01


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:42 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2