tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Rüya Tabirleri > H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri H-I-İ-J-K-L-M Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rüyada Horoz Görmek - Rüyada Horoz Görmek Açıklaması ve Yorumu - Horoz Rüya Tabiri
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
553

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 25.11.12, 03:05   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Horoz Görmek - Rüyada Horoz Görmek Açıklaması ve Yorumu - Horoz Rüya Tabiri

Rüyada Horoz Görmek - Rüyada Horoz Görmek Açıklaması ve Yorumu - Horoz Rüya Tabiri

Müezzine, güzel ve etkili söz söyleyen kimseye, yerli yersiz söz söylemeye, evin erkeğine yahut oğul evladına, Horoz ile mücadele etmek biriyle münakaşa etmeye, Horozun ibiği ile kişiye zarar vermesi yaralanmasına, Horoz kesmek namaza önem vermemeye, Horrozun ölmesi müezzinin, hatibin yahut kişinin kendisinin vefatına, Horoz, bulduğu ile yetinen cömert bir kimseye, Kişinin kendini horoz olmuş görmesi vefat etmesine delalet eder.

Öten bir horoz görmek, yakında evleneceğinizi haber verir. Horoz dövüşü görmek ise, aile içinde bazı huzursuzluklardan dolayı taşınacağınız anlamına gelir. Ayrıca rakiplerinizle de tartışacaksınız. Horoz aynı zamanda şöhret ve başarıya da işaret eder. Sabah vakti horoz sesi duymak, güzellikle olarak yorumlanır.

Rüyada horoz görmek çok iye yorulur. Horoz dertlerin geçeceğini bildirir. Horoz ayrıca güçlü elinde türlü imkan bulunan biri olarak ta yorumlanır.

Öten horoz evlilik ve mutluluk habercisidir. Eğer horoz dövüşü gördüyseniz, aile içihuzursuzluklardan dolayı taşınacağınız anlamına gelir.

Kişinin sıkıntılarının geçeceğine işaret eder. Güçlü ve elinde türlü imkanları olan bir kimse olarak da yorumlanır. Horoz ne kadar güzel ise kısmet de o kadar büyük olur.

Rüyada bir horozu olan yabancı bir adama söz geçirir, horozu kestiğini gören, düşmanına üstün olur. Horoz sesi duymak hayırlı bir habere delalet eder. Kirmani'ye göre: rüyada horoz görmek evlatla yorumlanır. Üzerine bir horozun saldırdığını gören bazı dost ve düşmanları yüzünden üzülür. Cabir'ül-Magribi'ye göre: elinde bir horoz olduğunu görmek, bir çocuğu olacağına delalet eder.Rüyada beyaz horoz görmek iyi ve emniyetli bir hizmetçiye işarettir. Bir horozla kavga ettiğini gören biri tarafından bir felakete uğrar. Horoz kestiğini görenin hizmetçisi vefat eder. Bir horozu tutup kucakladığını gören, iyi huylu bir kişi ile dostluk kurar. Ebu Sait El-Vaiz'e göre: Rüyada horoz görmek, cesur ve kahraman bir erkek olarak tabir olunur. Bir başka rivayete görede: Rüyada horoz, sevimli bir erkek çocuktur. Bir kimsenin rüyada aldığı horoz, onunla bir adamın arasını bulmaya işaret eder. Rüyadahoroz gören kimsenin, hikmet sahibi bir kimse veya alimlerin yanlarına gidip gelmekle onlardan çok menfaat görmesine işaret eder, denilmiştir. Kendisinin horoz olduğunu gören yakında vefat eder. Bir horozun gagasıyla kendisini bir veya iki kere vurduğunu gören kimseyi öldürür. Horoz, müezzine, yahut hatibe yahut güzel okuyan kimseye işaret eder. Bazen de horoz kendisi yapmadığı halde iyilikle emreden bir kimseye tabir edilir. Bazen de horoz, çok evlenen adama yahut simsara yahut bekçiye işaret eder. Bazı kere horoz, muhtaç oldugu şeyi nefsi için tercih eden cömert bir erkeğe yahut bulduğuyla kanaat eden ve nasibi az, sıkıntısı çok olan kimseye tabir edilir. Bir kimse rüyada bir horoz aldığını görse, o kimsenin erkek bir çocuğu olur, yahut bir ev satın alır, yahut bir kaybı geri gelir veya kaybından haber gelir. Civcivler, hizmetçilere işaret eder. Bir kimse rüyada kırmızı bir horoza rastgeldigini görse, bir hizmetçiden istifade eder. Bir horoz ile mücadele ettiğini gören kimse, bir kimseyle tartışır. Horozdankendisine istenmeyen bir şey isabet etmişse, o kimseden de kendisine horozdan isabet eden şeyin miktarınca kötü gördügü bir şey isabet eder.

Rüyada horoz görmek çok iyi sayılır. Horoz sıkıntıların geçeceğini müjdeler. Horoz ayrıca güçlü elinde türlü imkan bulunan biri olarak ta yorumlanır.

Rüyanızda ana nesne olarak Horoz görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aciklamasi, gormek, horoz, horoz rüya tabiri, ruya, rüyada, rüyada horoz görmek, rüyada horoz görmek açıklaması, rüyada horoz görmek açıklaması ve yorumu, rüyada horoz görmek ne anlama gelir, rüyada horoz görmek ne demektir, rüyada horoz görmek nedir, rüyada horoz görmek tabiri, rüyada horoz görmek yorumu, tabiri, ve, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Kahve Falında Horoz Görmek Ne Demektir - Kahve Falında Horoz Anlamı ve Açıklaması Tarot Kahve Falı 1 18.01.21 23:59
Rüyada Horoz Döğüştürmek Görmek - Rüyada Horoz Döğüştürmek Görmek Açıklaması ve Yorum Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 25.11.12 03:03
Rüyada Horoz Dövüştürmek Görmek - Rüyada Horoz Dövüştürmek Görmek Açıklaması ve Yorum Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 25.11.12 03:01
Rüyada Horoz Dövüşü Görmek - Rüyada Horoz Dövüşü Görmek Açıklaması ve Yorumu - Horoz Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 25.11.12 02:59
Horoz Falı - Horoz Falı Nasıl Bakılır - Horoz Falı Hakkında Bilgi - Horoz Falı Nedir Tarot Fallar 0 21.01.12 03:09


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:08 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2