tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Rüya Tabirleri > H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri H-I-İ-J-K-L-M Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rüyada Hamilelik Görmek - Rüyada Hamilelik Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hamilelik
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
805

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 29.11.12, 21:23   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Hamilelik Görmek - Rüyada Hamilelik Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hamilelik

Rüyada Hamilelik Görmek - Rüyada Hamilelik Görmek Açıklaması ve Yorumu - Hamilelik Rüya Tabiri

Hamile olduğunu görmek üzüntüye, tevazu ve niyazda bulunmaya, Doğum yaptığını görmek üzüntüden kurtulmaya, kız doğurduğunu görmek borçlanmaya, doğurduğu kızın öldüğünü ve onun için mezar kazdığını görmek borcunu ödemeye delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Gebelik.)

Hamile olduğunu görmek, mutsuz bir evlilik hayatı demektir. Rüyayı gören gerçek hayatta da hamileyse; bu, sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirecek, sağlıklı bir çocuk dünyaya getireceksiniz anlamındadır.

Hamile olduğunuzu gördüyseniz, mutsuz bir evlilik hayatınız olacak. Rüya sahibi gerçekte de hamileyse, sorunsuz bir dönem geçirecek ve sağlıklı bir çocuk sahibi olacak demektir.

Hamile olduğunuzu gördüyseniz, mutsuz bir evlilik hayatını, eğer rüya sahibi gerçek hayatta da hamileyse, sorunsuz bir hamilelik dönemini gösterir.

Ebu Said El-Vaize göre; bir kadının kendini hamile olarak görmesi mal, bir erkeğin kendisini hamile görmesi hüzün ve kederdir. Rüya sahibi erkek veya kadın olsun, hamilelik görmek karnının büyüklügü nispetinde mal ve dünya nimetlerine delalet eder. Henüz balig olmamış bir çocuğun kendisini hamile görmesi babası ile ve küçük kızın hamile olduğunu görmesi de annesi ile yorumlanır. Kirmani şöyle diyor: Rüyasında hamile oldugunu görenin malı artar. Karısının hamile olduğunu gören, dünya mallarından bir şey ister. Hamilelik gerek erkek ve gerek kadın için herdurumda hayırlıdır. Hayvanlardan birinin hamile olduğunu görmek hayır ve menfaattir. Bir başka rivayete görede: Rüyada hamile olduğunu gören kadının, malının artmasına, övülmeye, izzet ve şerefe nail olmaya işaret eder. Erkeğin, kendisini hamile olduğunu görmesi, insanlardan gizledigi ve ortaya çıkmasından korkuları agır bir üzüntü ve kedere işaret eder. Hamilelik, gerek erkek gerek dişi olsun, rüyayı gören kimse için dünyaca olan fazlalıga işaret eder. Rüyada hamile kadını görmek, üzüntü ve kedere ve gizli işlere işaret eder. Erkeklerin hamileligi, alim için ilminin fazlalığına, meslek sahibi için hiç kimsenin yapamayacagı bir şeyi yapmasına işaret eder. Bazen de erkegin hamileligi, onun üzüntü ve kedere düşmesine işaret eder. Bazen de hamilelik, aşk ve muhabbete işaret eder. Bazende rüya, erkekle kadın arasını bir yerde birleştiren kimseye yahut hastalıga ya da evine hırsız girmesine veya çaldığı bir şeyi sahibinden gizlemesine işaret eder. Rüyada erkegin hamileligi, kendisini iple helak etmesine işarettir. Bazen, o kimsenin yanında yabancı ölülerden sevdigi bir kimse defnedilir. Bazen de, mümkün olmayan şeylere yardım etmekle yalancı olur. Bazen, bozuk iman ve itikadini gizler. Bekar kızın kendisini hamile olarak görmesi, kendisi yüzünden ailesine gelecek ugursuzluk ve şiddete işaret eder. Bazen de o kızın bulundugu yerde hırsız ve yanğın gibi meydana gelecek kötülüge işaret eder. Bazen de o kıza cin dokunmasına veyahut kendisine münasip ve layık olmayan birisine nikahlanmasına ya da uzun müddet evde kalmasına işaret eder. Kısır kadının veya hayvanların erkeğinin hamileligi, senenin kıtlığına, hayrın azlığına, hırsızlar tarafından gelecek fitneye şerrin çok olmasına işaret eder. Kısır kadının yahut erkek hayvanlardan birisinin bir hayvan dogurmasını görmesi, şer ve şiddetin gitmesine ve bir korku ve üzüntünün meydana çıkmasına işaret eder. Bir kimse kendi hanımının hamileoldugunu görse dünya metasından bir şey arzu etmesine işaret eder. Kendisinin hamile oldugunu gören kimsenin mal ve dünyasındaki ziyadelige işaret eder. Hamilelik, gerek kadın gerekse erkek için her halde iyidir. Dul kadın ve genç kızın kendilerini hamile görmeleri, evlenmelerine işaret eder.

Hamile olduğunuzu gördüyseniz, mutsuz bir evlilik hayatınız olacak. Rüya sahibi gerçekte de hamileyse, sorunsuz bir dönem geçirecek ve sağlıklı bir çocuk dünyaya getirecektir.

Rüyanızda ana nesne olarak Hamilelik görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aciklamasi, gormek, hamilelik, hamilelik rüya tabiri, rüyada, rüyada hamilelik görmek, rüyada hamilelik görmek açıklaması, rüyada hamilelik görmek açıklaması ve yorumu, rüyada hamilelik görmek ne anlama gelir, rüyada hamilelik görmek ne demektir, rüyada hamilelik görmek nedir, rüyada hamilelik görmek tabiri, rüyada hamilelik görmek yorumu, ve, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Parapleji (of) Kadınlarda Hamilelik Okyanus Engelli ve Rehabilitasyon(Sağlık) 0 28.09.13 14:14
Omurilik Felci Kadınlarda Menstürasyon Ve Hamilelik Başak Sağlık Kütüphanesi 0 21.05.13 21:48
Hamilelik Döneminde Yapılması Gereken Aşılar Okyanus Anne ve Bebek Sağlığı 0 25.04.09 11:54
Kış Ayları ve Hamilelik Güllü Anne ve Bebek Sağlığı 0 22.11.08 11:41
Hamilelik Başak Anne ve Bebek Sağlığı 7 21.03.08 01:24


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:49 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2