tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > İngilizce Yemek Tarifleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

İngilizce Yemek Tarifleri İngilizce yemek tarifleri,ingilizce ve türkçeye çevrilmiş yemek tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
İngilizce Yemek Tarifi ve Türkçesi - Kıtır Kadayıflı Muhallebi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
5831

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 15.01.12, 09:32   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart İngilizce Yemek Tarifi ve Türkçesi - Kıtır Kadayıflı Muhallebi

İngilizce Yemek Tarifi ve Türkçesi

Kıtır Kadayıflı Muhallebi





Materials:



* For Pudding:


* 1 liter milk



* 1 cup flour


* 1 cup tozşeker


* According to the desire to give flavor gum drops of vanilla or part 3-4


* 1 package cream or milk kremşanti


* Kadayıf for:


* 250gr. kadayıf


* Half or 1 cup medium-fine drawn between the nut


* 2-3 tablespoons butter


* Half a cup or less tozşeker




Built in:



1. Already put in a refrigerator Kadayıf bags, and freeze in freezer bags and crumbling to pieces in the butter. A large knife as an alternative to coast on the board.


2. In a large skillet melt the butter then. Transfer into the middle area in fire Kadayıf until brown stirring constantly to boiling.


3. The color of your roasted hazelnuts did not return after starting kadayıf, if the latest add a little more roasted kavurun.


4. After 1 minute more scorching extra Tozşekeri whether the bottom of the cooker off.


5. To prevent hot pans will be the next to a steel bowl or another large bowl and let cool to get to.


6. Meanwhile, cook the custard the medium in a deep saucepan in dribs and drabs is mixed with flour and milk tozşekeri wire beater until further stirring koyulaşana whether cooked in the middle to fire.


7. From fire and add a little chill 4-5 minutes after the mixer kremşantiyi fluttering.


8. After a rough first chill of rectangular glass custard thoroughly roasted hazelnut Pour half of kadayif. Scrub gently poured the entire custard.


9. And dredge thoroughly in the refrigerator kadayıfıda remaining slice serve after cooling.



Note: Kadayıf and custard while hot and crisp features softened and meet kadayıf heat will be lost.



Malzemeler:



* Muhallebisi için:


* 1 litre süt


* 1 su bardağı un


* 1 su bardağı tozşeker


* arzuya göre aroma vermek için vanilya veya 3-4 parça damla sakızı


* 1 paket kremşanti veya süt kreması


* Kadayıfı için:


* 250gr. kadayıf


* yarım veya 1 su bardağı arası orta ince çekilmiş fındık


* 2-3 yemek kaşığı tereyağı


* yarım su bardağı veya daha az tozşeker



Yapılışı:



1. Kadayıfı önceden bir buzdolabı poşetine koyup buzlukta dondurun ve poşette ezerek parçalayıp ufalayın. Alternatif olarak büyük bir bıçakla tahta üzerinde kıyın.


2. Büyük bir tavada tereyağını eritin. Kadayıfları aktarıp orta ateşte kahverengi hal alana kadar sürekli karıştırarak kavurun.


3. Fındıklarınız kavrulmamışsa kadayıfların rengi dönmeye başladıktan sonra, kavrulmuşsa en son ekleyip biraz daha kavurun.


4. Tozşekeri ilave edip 1 dakika kadar daha kavurduktan sonra ocağın altını kapatın.


5. Tava kızgın olacağından yanmasını önlemek için başka geniş bir çelik tas veya tabağa alıp soğumaya bırakın.


6. Bu arada muhallebiyi pişirin: Orta boy derin bir tencerede un ve tozşekeri tel çırpıcı ile karıştırıp azar azar süt ilave edip koyulaşana kadar karıştırarak orta ateşte pişirin.


7. Ateşten alıp biraz ılındıktan sonra kremşantiyi ekleyip 4-5 dakika mikserle çırpın.


8. Muhallebi iyice ılındıktan sonra dikdörtgen cam kaba önce kavrulmuş fındıklı kadayıfın yarısını dökün. Muhallebinin tamamını yavaşça döküp düzeltin.


9. Kalan kadayıfıda üzerine serpip buzdolabında iyice soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın.



Not: Kadayıf ve muhallebiyi sıcakken buluşturursanız sıcaktan kadayıflar yumuşayıp kıtır özelliğini yitirecektir.
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
ingilizce yemek tarifi ve türkçesi, kadayifli, kitir, kıtır kadayıflı muhallebi, muhallebi, tarifi, turkcesi, ve, yemek, İngilizce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
İngilizce Yemek Tarifi ve Türkçesi - Pilav Nasıl Yapılır Başak İngilizce Yemek Tarifleri 1 14.12.14 13:29
İngilizce Yemek Tarifi ve Türkçesi - Vejetaryen Nohut Salatası Başak İngilizce Yemek Tarifleri 1 16.11.14 12:47
İngilizce Yemek Tarifi ve Türkçesi - Meyveli Curry Tavuk Salatası Başak İngilizce Yemek Tarifleri 0 18.01.12 13:24
İngilizce Yemek Tarifi ve Türkçesi ,Kıtır Kadayıflı Muhallebi Tarifi Tanem İngilizce Yemek Tarifleri 0 31.05.10 22:26
Tel Kadayıflı ve Sakızlı Muhallebi Superisi Bayram Tatlıları 0 24.08.09 09:27


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:01 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2