tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KÜLTÜR VE SANAT > Memleketini Tanı > Marmara Bölgesi > İstanbul
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Forum İstanbul
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
2175

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 24.12.09, 00:48   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Forum İstanbul

Forum İstanbul - Forum İstanbul Açılıyor - Forum İstanbul Ekimde Açılıyor - Forum İstanbul Bayrampaşa - Bayrampaşa Forum İstanbul - Avrupanın En Büyük Akvaryumu Forum İstanbulda





Forum İstanbul, eylül ayı sonunda İstanbul Bayrampaşa'da açılıyor. 750 milyon euro yatırımla hayata geçirilecek merkezin içinde Avrupa'nın en büyük akvaryumlarından biri yer alacak

Mersin Forum Alışveriş Merkezi'yle Avrupa'nın en iyi Alışveriş Merkezi ödülünü alan Multi Turkmall'un yeni projesi İstanbul Forum, eylül ayı sonunda kapılarını açıyor. 1.5 yıl önce açılan Mersin Forum'u şirketin 'çıraklık dönemi' projesi olarak nitelendiren Multi Turkmall CEO'su Levent Eyüboğlu, 'İstanbul Forum ise bizim ustalık dönemimizin eseri. Çıraklık dönemi yatırımımız Avrupa'nın en iyisi seçildi. İstanbul Forum'u siz hayal edin' diyor.
Kasaba gibi tasarlandı
Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi olacak İstanbul Forum'u bir AVM olarak nitelendirmenin doğru olmayacağını ifade eden Eyüboğlu, 'Burası adeta bir kasaba olacak. Biz İstanbul Forum'u İstanbul'un simgelerinden biri, turistlerin İstanbul'a geldiğinde mutlaka uğramak, dolaşmak isteyeceği bir alan olarak tasarladık. İstanbul Forum'a sadece alışveriş merkezi demek haksızlık olur' diye anlatıyor.

H&M de ilk bize gelebiir
750 milyon euro yatırımla hayata geçirilen Forum İstanbul'un, 450 bin metrekare inşaat alanı ve 180 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Eyüboğlu'nun verdiği bilgilere göre, toplam 300 mağazaya ev sahipliği yapan alışveriş merkezinin kiralamalarının yüzde 95'i tamamlandı. Forum İstanbul'da Türkiye'deki tüm büyük perakende gruplarının yer alacağını ifade eden Eyüboğlu, bunun yanı sıra ünlü teknoloji zinciri Media Saturn ve Fransız, spor ekipmanları perakendecisi Decathlon gibi Türkiye'ye yeni girecek markaların da merkezde olacağını ifade etti. Eyüboğlu, Türkiye pazarına girip girmeyeceği yılan hikayesine dönen H&M'le de görüşme halinde olduklarını, ancak henüz görüşmelerinin sonuçlanmadığını belirtti.

Akvaryum 20 milyon euro
TOPLAM 22 bin metrekarelik eğlence alanı bulunan Forum İstanbul'da çocuk eğlence parkı, sinema, buz pisti ve 7-8 bin kişilik bir kapalı konser salonu yer alacak. Levent Eyüboğlu, projenin en ilgi çeken bölümlerinden birinin ise 8 bin 500 metrekarelik akvaryum olacağını söyledi. Avrupa'nın en büyük akvaryumlarından birini yaptıklarını anlatan Eyüboğlu, 'Akvaryumu, dünyada bu işi en iyi yapan Yeni Zelanda, Güney Afrika ve Avustralyalı bir yatırımcı grubuna yaptırıyoruz. Yatırım bedeli ise 20 milyon euro olacak' dedi.

Nişantaşı, Kapalıçarşı, İstiklal...
METRO bağlantısının da bulunacağı İstanbul Forum'da farklı konseptte bölümlerin olacağını vurgulayan Eyüboğlu, 'İstiklal Caddesi'nin havasını yansıtan bir caddemiz de, Nişantaşı'nı, Kapalıçarşı'yı anımsatan bölümlerimiz de olacak' diyor.

Libya ve İran için de AVM fırsatı bakıyoruz
AVRUPA gayrimenkul sektörünün lider kuruluşlarından Multi Corporation'ın Türkiye iştiraki olan Multi Turkmall, 2006'da İzmir'de, 2007'de Mersin'de, 2008'de de Denizli, Trabzon, Aydın ve Ankara'da alışveriş merkezleri açtı. İstanbul'dan başka Antalya, Kayseri, Nevşehir ve Gaziantep sırada. Yurtdışında ise Bulgaristan, Romanya ve Yunanistan'dan sonra Libya ve Irak sırada.


Forum İstanbul Resimleri





--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
forum, İstanbul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
vBulletin 4.0.X vBulletin Forum Kuralları - Forum Rules Mavi Lord vBulletin Hack & Plug-in 0 26.03.11 06:07
Forum İmzaları Okyanus Avatarlar-Gıfler-Anime-Userban-Forum İmzaları 0 27.02.10 02:15
Mersin Forum Alışveriş Merkezi - Forum Avm Başak Mersin 0 26.06.09 02:39
Forum Ayarları tualim Forum Kullanım Kılavuzu 0 09.09.08 07:15
Tualim Forum Can Dilek-Öneri-Şikayet 1 25.01.08 07:12


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:42 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2