tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Koç (http://www.tualimforum.com/koc/)
-   -   Koç Burcu 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu (http://www.tualimforum.com/koc/111546-koc-burcu-2012-kasim-ayi-burc-yorumu.html)

Okyanus 27.10.12 14:11

Koç Burcu 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu
 
Koç Burcu 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu


Ay boyunca çalışma hayatınız, günlük işleriniz ve sağlığınızla ilgili konularda olumlu etkiler altında olacaksınız. Detay gerektiren işler hayatınızda çok fazla olacak ve eleştirilere neden olabilir. Bu dönemde karamsarlığınız artabilir ve başkalarının ne düşündükleri ve söylediklerinden çok farklı anlamlar arayabilirsiniz. Huzursuzluğa sebep olan bu eğilimlerinizden mümkün olduğunca kaçınmalısınız.

Kasım ayı ortalarında alacaklar, borçlar, kredi, sigorta ve başkalarından beklediğiniz destekler konusunda dikkatli olmalısınız. Bu konularda engeller ve kısıtlayıcı etkiler sizi zorlayabilir. Bu dönemde Macera ve yeni yerler keşfetme arzunuz artıyor. Eğitim gibi konularda ve yabancı ülkelere seyahatler enerjinizi hareketleniyor. Karşılaştığınız hayata dair konularda değerlerinizi sorgulamanızı sağlayabilir.
Geleceğe yönelik farklı istekler içine girebilir, kişisel gelişiminiz için daha iyimser ve yeni planlar yapabilirsiniz.Özellikle de yakın çevre, kısa yolculuklar ve iletişim gerektiren konularda geçmişte elinizden kaçırdığınızı düşündüğünüz fırsatlarla tekrar karşılaşabilir buna karşılık yeni girişimlerinizde engellerle uğraşabilirsiniz. Daha öncesinde Satürn, ilişkilerinizle ilgili konularda sizi zorluyordu. Artık önümüzdeki iki buçuk yıl boyunca Satürn ortaklaşa gelirlerinizle ilgili alanda olacak.İşlerle ilgili çok daha fazla çaba gösterebilir fakat çalışmalarınız sonucunu almakta zorlanabilirsiniz.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:41 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2