tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Koç (http://www.tualimforum.com/koc/)
-   -   Boğa Burcunun Diğer Burçlarla İlişkisi (http://www.tualimforum.com/koc/43279-boga-burcunun-diger-burclarla-iliskisi.html)

Okyanus 05.02.10 22:21

Boğa Burcunun Diğer Burçlarla İlişkisi
 
Boğa Burcunun Diğer Burçlarla İlişkisi



Boğa – Koç

Boğa kendinden emin tavırları ve rahat hareketleri karşısında Koç’u gördüğü anda adeta büyülenebilir. Fakat Koç özgürlükçü ve başına buyruk davranmaktan hoşlanır. Kendi kararlarını kendi verir. Evlilikte önceleri herşey çok güzeldir; fakat daha sonra aralarında önlenemeyen tartışmalar başlar. Koç Boğa’nın sabırlı davranışları karşısında çileden çıkabilir. Boğa’nın sahiplenme duygusu cinsel çekim bittiği anda bu evlilik kendiliğinden bitecektir. Koç’un kıskançlıklarını anında belli etmesi ile çatışabilir. Sonu gelmeyen savaşlardan sonra

Boğa – Boğa

İşte her anlamda birbirini tamamlayan bir çift. İkisi de Boğa olduğu için bir çok huyları ve alışkanlıkları aynıdır ve evlilikte paylaşacak pek çok şey bulacaklardır. Her ikisi de ateşli ve ihtiraslıdır. Cinsellik ve yaşam konusunda aynı fikirdedirler. Güzelliklere ve yuvaya önem verirler. Evlilikte herşeylerini paylaşır ve birbirlerini desteklerler.

Boğa- İkizler

Her anlamda zıt bir evlilik! Boğa toprak grubu İkizler ise hava. Birinin sabit değerlerinin diğerinin değişken yapısıyla bağdaşması neredeyse imkansızdır. İkizler’in neşeli ve esprili zekası Boğa’yı bir anda sarabilir. Üstelik çevresindeki tüm kişiler kendisi gibi ilginç ve sıradışıdır. Ancak çok geçmeden tehlike çanları çalmaya başlayınca gerçek tüm çıplaklığıyla ortaya çıkacaktır. Boğa’nın sabit fikirleri asla Boğa kadar ateşli olamaz. Yapılması gereken tek şey evlilik adımını atmadan karşılıklı konuşarak arkadaşça bu ilişkiye son vermektir. İkizler’in değişken yapısıyla uyuşmaz. Üstelik bir İkizler asla Boğa kadar ateşli olamaz. Yapılması gereken tek şey evlilik adımını atmadan karşılıklı konuşarak arkadaşça bu ilişkiye son vermektir.

Boğa – Yengeç

İşte uyumlu bir su-toprak karışımı evliliği. Duygusal alıngan ve yuvaya bağlı bir Yengeç ile sabit sevecen ve sevdiklerine aşırı düşkün bir Boğa’nın evliliğine hiç kimsenin itirazı olmayacaktır. Üstelik gerçekten seven bir Yengeç son derece sıcak ve ateşli olur. Fedakarlık ve koruma iç güdüsü ikisinde de vardır.

Boğa – Aslan

Boğa bir Aslan’la karşılaştığı anda ona doğru çekildiğini hissedecektir. Aradığı sevgili eş aşk karşısında tüm ateşi ve cana yakın gülüşüyle onu cezbetmeye hazırdır. Aslan da Boğa gibi üstün kişilerden hoşlanır. Üstelik en az Boğa kadar kadar sabit ve gururludur. Boğa kıskançlığına gem vurmayı başarabilirse bu evlilik en iyi şekilde gidecektir. Çünkü Aslan kıskandığını söylemeyecek kadar gururludur. Herkesin gıpta ile izlediği ideal bir çifttir. Ömür boyu sürecek bir evlilik sizi bekliyor.

Boğa – Başak

Boğa ilk başta kendi gibi toprak burcu olan Başak’la aynı zevkleri paylaştığını düşünebilir. Ancak daha sonra yanıldığını anlayacak ve uzun süre bocalama yaşayacaktır. Boğa duygu dolu ve ateşli bir yapıya sahiptir. Başak ise sistemli ve mesafelidir. Cinsel anlamda yoğun duygular yaşamaz ve Boğa’nın isteklerine her zaman karşılık vermez. Yine de Başak’ın disiplinli yönleri Boğa’nın ilgisini çekiyor üstelik zeki ve pratik zekasından hoşlanıyorsa bu evlilikte umut var demektir.

Boğa – Terazi

Boğa bir Terazi kişisini gördüğü anda etkilendiğini hissedecektir. Çünkü o da bir Venüs insanıdır. Gülüşü ve zarafeti ile çevresini büyüler. Ona ulaşmak isteyen o kadar çok kişi vardır ki işte bu yüzden onun seçimleri daima yanlıştır ve aklı bir hayli karışıktır. Bu cazip eş ile Boğa arasında müthiş bir aşk yaşanır. Bu ateşli ve olağanüstü aşk Tanrı Eros’u bile kıskandıracaktır. Evlilikte yaşanan sorunlar bu büyük sevgi karşısında çok çabuk eriyecektir. İşte size ömür boyu sürecek romantik bir aşk masalı!

Boğa – Akrep

Akrep ile Boğa büyük bir aşk yaşayabilirler fakat ömür boyu mutlu olacaklarını sanmayın. Akrep’in ateşi ve kıskançlığı Boğa’dan iki kat daha fazladır. Boğa’nın sabit yapısı onun yanında esnek ve yumuşak kalır. Akrep çok kinci bir insandır ve affetmeyi bilmez. Duyguları derinlerde gizlidir. Bu evliliği çekici kılan şey Akrep’in yüksek cinsel cazibesidir. Bu evlilikte herşey olacaktır. Ateşli arzuların ve şiddetli kıskançlıkların yoğun bir karmaşası vardır.

Boğa – Yay

Boğa’nın Yay kişisiyle değil evlenmesi ona yaklaşmasını bile tavsiye etmiyoruz. Yay çekici sevimli Boğa’yı bir anda avucuna alıverir. Üstelik onu elde etmek için fazla çaba da sarf etmez. Ancak Boğa ve Yay’ın herşeyleri farklıdır. Evlilik boyunca sürekli tartışmaktan başka bir şey yapamaz hale gelirler. Yay’ın ateşli yapısı ve Boğa’nın cinsel çekiciliği aralarındaki tek ortak paylaşımdır.

Boğa – Oğlak

Oğlak insanı ile Boğa iyi anlaşır ve mutlu olurlar. Oğlak Boğa gibi kuşkucu ve kıskançtır. Herşeyi inceler ve yorumlarını kendine saklar. Konuşma özürlüdür ve düşüncelerini açıklamaktan hoşlanmaz. Gelecek güveİkizler Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu ncesi onun için önemlidir. Evlilikte karşılıklı çok şey paylaşırlar. Eğer birbirlerine güven duygusunu hissettirmeyi başarabilirlerse aralarında asla sorun olmayacaktır. Üstelik toplum içinde birlikte yükselecek ve birbirlerini destekleyeceklerdir.

Boğa – Kova

İşte Boğa’nın uzak durması gereken kişilerden biri! Boğa’nın son derece akıllı ve zeka düzeyi çok yüksek olan Kova’yı anlaması neredeyse imkansızdır. Evlilikte asla aynı dili konuşmayacakları kesindir. Boğa oldukça çekici bir kişi olan Kova’yı taparcasına sevse bile duygularına ket vurmalıdır. Çünkü Kova onu üzecek anlamayacak kızdıracak ve üstelik bunları bilerek yapmayacaktır. Hayata bakış tarzları o kadar farklıdır ki evlenirlerse ikisine de acımak gerekecektir.

Boğa – Balık

Balık sakin ve kendi dünyasında yaşayan biridir. Sanatçı bir ruha sahiptir ve yaşamı farklı algılar. Boğa’nın onun dünyasına girmek için oldukça çaba sarf etmesi gerekebilir. Evlilikte aynı dili konuşmaları bile uzun zaman alacaktır. Balık korunma içgüdüsü çok fazla olduğu için Boğa’ya sığınmak isteyecektir. Eğer Boğa sahiplenme duygusunun yoğun olduğunu hissettirirse ondan asla ayrılmak istemeyecektir. Aslında bu evlilikten Boğa’nın ne beklediği önemlidir; aradığı rutin bir yaşam mı yoksa enerjisi yüksek bir aşk mı?


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:46 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2