tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Koç (http://www.tualimforum.com/koc/)
-   -   Koç Burcu ve Sağlık (http://www.tualimforum.com/koc/5762-koc-burcu-ve-saglik.html)

Berfin 27.06.08 17:42

Koç Burcu ve Sağlık
 
Koç Burcu ve Sağlık

Koç burcu, bedenin baş bölgesini yönettiği için, bu burçta doğan kişiler sık sık baş ağrısı çekerler. Koç'ların salgı bezleri tehlike anında adrenalin salgılar. Bu salgının kana karışması ile beden enerji ve coşkuyla canlanır.
Bu da Koçların temel özelliğidir. Koç burcu Yükselen kişilerin fiziksel yapıları Genel olarak orta boylu, oldukça zayıf, uzun yüzlü ve uzun boyludurlar. Kolları, bacakları güçlüdür. Esmer, kaba ve kıvırcık saçlıdırlar. Sağlıklı bir ciltleri vardır.
Hareketli ve enerjik Koç insanları genellikle sağlıklı olurlarsa da kazalara yatkın olduklarından çok dikkatli olmalıdırlar. Baş ve yüzleri kazalardan en çok zarar gören bölgeleridir.
Koç burcu vücudun baş bölgesini yönettiğinden baş ağrısı, migren ve yüksek ateş Koçlarda en sık görülen rahatsızlıklardır. Sinirleri bozulunca mideleri de etkilenebilir. Atılgan dik kafalı ve enerjik oldukları için dinlenmeden çok çalışma ve endişe yüzünden yatağa düşebilirler.
Koçlar hastalanmaktan nefret ederler. Ufak rahatsızlıklar belirtilerini önemsemediklerinden, hastalığın kendi kendine geçeceğini umarlar.
Kötü bir hasta olur, doktor arkasını döner dönmez yataktan çıkarlar. Fiziksel yapılarının sağlam oluşu hastalıkları kolay atlatmalarına, ciddi bir hastalığa yakalansalar bile çabuk iyileşmelerine yardımcı olur. Koçlar, dinlenmeye özen göstermeli, çok çalışmamaya ve endişeye kapılmamaya çaba harcamalıdırlar. Meyve ve sebze Koç burcu insanları için çok yararlıdır.



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:21 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2