tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri > Kova
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Kova Kova Burcu Özellikleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
2010 Kova Burcu Yorumu (21 Ocak-18 Şubat)
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1056

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 13.12.09, 03:34   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 2010 Kova Burcu Yorumu (21 Ocak-18 Şubat)

2010 Kova Burcu Yorumu (21 Ocak-18 Şubat)



Sevgili Kova hayal kırıklıklarına hazır olun. Bu yıl her ne kadar koşuştursanız da somut bir getiri elde edemeyebilirsiniz lakin bu sizi yıldırmamalı; çünkü 2010 yılı sizin için son 12 yılın en güzel zamanına işaret ediyor. Bu yılın Ekim ayından itibaren de bu etkiyi hissetmeye başlayacaksınız. 2010' da fazla savaşmadan sinirlerinize hakim olarak beklentilerinizi aşağıda tutmalısınız. Temmuz da aşk da, Ağustos da iş de yeni ve güzel gelişmeler var!

Kova Burcunu , güzel arkadaşlık karakterleri simgeler. Sürekli ikiz kardeşler gibi Kova karakteri de konuşkan, fikir alış-verişini, tartışmayı ve sohbet etmeyi seven bir mizaçtır. Eski milletler kova burcunu hatiplerin ve katiplerin burcu olarak görmüşlerdir.
Kova burcu, daha önceki burçların hayatı manalandırma biçimlerine farklı bir bakış açısı ekler. Burnunun ucunu göremeyecek kadar macerasına kendini kaptırmış Koç karakteriyle, yaşamın hazzına kendini bırakmış Boğa karakterinin aksine Kovalar, çevresine bakmakta, kainatı okumaya ve kendi varoluşunu kainatın şifresi içinden çözümleyerek çıkarmaya çalışmaktadır.

2010 yılı Siz Kovalar için, gerek evlilik gerekse iş ortaklığı sayesinde elde edilecek gelirler sigorta, nafaka, banka kredileri, miras ve hukuk davaları yoluyla elde edilmesi mümkün olan finansal kazançlar konusunda kendinizi güçlendireceğiniz, zengin hissedeceğiniz ve ruhsal açıdan daha olumlu ve daha pozitif düşünerek hareket edebileceğiniz şanslı olduğunuz alanlardır.Yalnız unutmamanız gereken konu sorumluluklarınızın bilincinde olmak ve yatırımlarınızı değerlendirmek konusunda daha dikkatli davranmaktır. Çeşme akarken doldurmalı cümlesinden yola çıkarsak geleceğinizi düşünerek hareket etmeniz yerinde olacaktır. Böylece bu süreci çok daha olumlu bir şekilde geçirmiş olabilirsiniz.Bu yorum bakterim.com sitesinde yayınlanmaktadır.

Ailevi konular, yuvanız ve ebeveynlerinizle ilgili yaşanabilecek sıkıntılar, engeller ise aslında sizin gelişme noktalarınız olup, bu konularda boşvermişlik içinde davranmadan gerekli ayarlamalarda bulunmanız halinde ödülünüz de büyük olacaktır. Kendinizi en fazla bağımsız hissedeceğiniz alan mesleki faaliyetler olup, dikkatli adımlar atmamanız ve düşünmeden ani kararlar vermeniz halinde oldukça zorlu durumlarla karşılaşmanız mümkündür. Daha özgür bir çalışma ortamına ihtiyaç duyabilir ve otorite konumundaki kişilerle olan ilişkinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle lütfen mantıklı düşünmeyi ve ilişkilerinizi güçlü tutmanız gerektiğini biliniz.
2010 yılında eğitim hayatınız, ticari konular, dini ve inancınızla alakalı meselelerde kendinizi özgür hissetmek isteyebilir ve hayallerinize uygun veya kendinizi mutlu hissedeceğiniz seçimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Yalnız lütfen dikkatli seçimlerde bulunmalı, bazı şeylerin gözünüzü boyamasına ve kandırmasına izin vermemelisiniz. Bu yorum bakterim.com sitemizde yayınlanmaktadır.

Aşk ve İlişkiler

2010 yılı ilişkiler açısından 21 Aralık 2009 -14 Ocak 2010 tarihleri arasında uranüs gezegenin ciddi ilişkiler evinizden geçişi, ilişkinizle alakalı konularda partnerinizin size karşı iyimser, bonkör, pozitif bir ruh hali içinde davranmasını sağlayabilir. Sizin de aynı şekilde karşılığını vermeniz halinde birbirinizle uyum içinde olabilirsiniz. İlişkisi olmayan burç mensupları için bu ilginç karşılaşmalar, yurtdışıyla bağlantısı olan kişilerle tanışmak, son derece renkli, neşe dolu ve özel bir kişiyle yaşanacak beraberlik gibi pozitif etkiler sunabilir.
12 Temmuz- 22 Ağustos döneminde ailenizle olan ilişkinize lütfen dikkat ediniz.
13 Ağustos- 24 Ekim tarihleri aşkta şanslı ve aktif bir dönem olarak gözükmekte. Mars gezegeninin tutkulu yönü ortaya çıkarken, yeni bir aşk ilişkisi, flört ve erotizm gücünüzün yükseleceği bir dönem olarak geçebilir. Maceraya dönük beraberlikler açısından da etkili gözükmekte. 10 Ağustos-14 Eylül tarihleri arasında jüpiter gezegeninin de aynı yaşam alanından geçiyor oluşu şansınızı ikiye katlamakta.
08 Ekim- 11 Kasım arası ciddi ilişkiler bakımından aktif ve olumlu bir bir dönem olarak gözükmekte. Bu yorum bakterim.com sitemizde yayınlanmaktadır.

21 Kasım-29 Aralık ise, evlilik, ciddi ilişkiler açısından çatışmalardan uzak durmak için karşılıklı olarak fedakarlıkta bulunmak, olayları abartmamak ve birbirinizin fikirlerinden yararlanarak hareket etmeniz sonucu olumlu geçebilir. İlişkisi olmayanlar için bu süreç aktif olarak gözükmekte. Tutkulu davranışlara yol açabilir. Bu durum kurulacak beraberliklerde çekim gücü oluşturabilir.
Olumlu ilişkiler: Aslan, Koç, İkizler burçları
Zorlu ilişkiler: Başak, Balık

İş ve Kariyer

22 Aralık- 25 Ocak Mars geri hareketi nedeniyle tam olarak istediklerinizi hayata geçirmeniz zor olsa da bu tarihten sonra gayet aktif bir süreç başlayacak ve sizler 6 Mart tarihine kadar kafanızın içindeki herşeyi hızlı bir şekilde cesaretle öne sürebilecek ve girişimler açısından şans elde edebileceksiniz.
09 Mart- 7 Nisan arası değişkenlikten, kararsızlıktan uzak durmalı, işinizle ilgili konularda kurban durumuna düşmemek için etrafınızdaki insanlara sınır koymayı bilmelisiniz. Mesleki konularda tüm girişimlerinizde aldanmamak için her şeyi detaylıca gözden geçirmelisiniz.
6 Ekim- 18 Kasım dönemi gündelik iş temponuzda dikkatli kararlar almaya, çevrenizle iyi ilişkiler içinde bulunmaya dikkat etmeli, gücünüzü başkaları üzerinde kontrol amaçlı kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Parasal Konular


17 Ocak- 13 Şubat ve 04 Kasım- 4 Aralık tarihleri mesleki ilişkiler kanalıyla gelebilecek parasal durumları göstermekte. Sabırlı ve ölçülü olmayı sürdürmeniz ve otorite konumundaki kişilerle iyi ilişkiler içinde olmaya çalışmanız size finansal olarak fayda sağlayabilir.
2 Mart- 19 Mayıs tarihleri arasında sahip olduğunuz değerleri korumak ve kollamak adına dikkatli olacak ve kaybetmek korkusu altında daha tutumlu bir süreç geçireceksiniz.
16 Haziran- 18 Temmuz arası ebeveynleriniz kanalıyla destekler görme konusunda olumu görünmekte. Bu süreçte daha tutumlu davranmanız gerekebilir. Evlilik yoluyla gelen kazançlarınızı yuvanızda değerlendirebilirsiniz.

2010 yılının Siz Kovalar için, yüreğinizin içindeki tüm arzuların gerçekleşmesini diler, güven dolu, huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler temenni ederiz.
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
2010, 2010 kova burcu yorumu, 2010 kova burcu yorumu (21 ocak-18 şubat), 21, burcu, kova, ocak18, subat, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Kova Burcu Yorumu 7 Ocak 2013 Pazartesi Okyanus Kova 0 06.01.13 01:47
Kova Burcu Aralık 2010 Burç Yorumu Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 08.12.10 08:42
2010 Balık Burcu Yorumu (19 Şubat-20 Mart) ASYA Balık 0 13.12.09 03:36
2010 Oğlak Burcu Yorumu (22 Aralık-22 Ocak) ASYA Oğlak 0 13.12.09 03:33
KOVA Burcu ve ÖZellikleri (20 Ocak - 18 Şubat) Güllü Kova 1 04.02.08 18:43


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:04 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2