tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > GÜNCEL HABERLER > Kültür-Sanat Haberleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Kültür-Sanat Haberleri Günlük,güncel kültür-sanat haberleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
8. Contemporary İstanbul Açıldı - Contemporary İstanbul Fuarı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
982

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 07.11.13, 10:45   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Goeben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: Aydın
Mesajlar: 6.757
Konular: 5996
Puan Grafiği
Rep Puanı:3100
Rep Gücü:54
RD:Goeben has a reputation beyond reputeGoeben has a reputation beyond reputeGoeben has a reputation beyond reputeGoeben has a reputation beyond reputeGoeben has a reputation beyond reputeGoeben has a reputation beyond reputeGoeben has a reputation beyond reputeGoeben has a reputation beyond reputeGoeben has a reputation beyond reputeGoeben has a reputation beyond reputeGoeben has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 379
172 Mesajına 210 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 8. Contemporary İstanbul Açıldı - Contemporary İstanbul Fuarı

8. Contemporary İstanbul Açıldı - Contemporary İstanbul Fuarı

Uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary İstanbul, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen törenle açıldı.

Ana sponsorluğunu Akbank Private Banking, ortak sponsorluğunu Zorlu Center ve Yıldız Holding, özel proje sponsorluğunu ise uluslararası petrol ve doğalgaz şirketi OMV'nin üstlendiği 8. Contemporary İstanbul'un açılış töreni, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi.

Açılış törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, kıtaların buluştuğu, medeniyetlerin beşiği olan İstanbul'da, 8 yıldan beri dünyanın her tarafından galeri ve sanatçılarının buluştuğunu belirtti.

Ulusal ve uluslararası galeriler, tüm dünyadan gelen sanatçılar, koleksiyonerler, küratörler, sanat eleştirmenleri, sanatseverlerin katıldığı açılışta, CI Dialogues kapsamında fuarın ilk gün konuşmasını Hermann Nitsch yaptı. Viyana Aksiyonizmi’nin kurucularından olan Nitsch, küratör ve sanat eleştirmeni Marcus Graf ile sanatçı konuşması gerçekleştirdi.

8. Contemporary İstanbul 70 binden Fazla Ziyaretçi

İstanbul Kongre Merkezi ile İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek 8. Contemporary İstanbul, yurt dışından birçok koleksiyoner grubunun uğrak noktası olacak. Fuar bu sene 748 sanatçı, 3 bin eser, 22 ülkeden 95 çağdaş sanat galerisi ile 70 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayacak.

Uluslararası Kurumsal Çağdaş Sanat Koleksiyonerleri Derneği IACCCA'nın (International Association of Corporate Collections of Contemporary Art) 30 seçkin üyesi, fuar açılış günlerini izlemek üzere İstanbul'da olacak.

Hangi Galeriler Katılacak

Marlborough Gallery, Galerie Lelong, Andipa Gallery, Opera Gallery, Galeria Filomena Soares, Galeria Javier Lopez, Senda Gallery, Michael Schultz, Klaus Steinmetz ve Türkiye 'den Dirimart, Galerist, Galeri Mana, Galeri Nev, Pi Artworks, Rampa fuara katılacak galeriler arasında yer alacak.

Contemporary İstanbul'un 8'inci yılındaki yeniliklerinden biri ''Plug-in Istanbul Yeni Medya Fuarı'' olacak. Video, yeni medya ve genel anlamda dijital sanatın bütün tarzlarına adanmış Plug-in Istanbul, ses ve ışık enstalasyonlarını, etkileşimli ve jeneratif sanat işlerini, iç mekan mapping projelerini, robotik tasarımlarını bin metrekarelik alanda buluşturacak.

CI Dialogues, her yıl olduğu gibi bu sene de güncel sanatın uluslararası fikir liderlerini konferans ve konuşmalarla bir araya getirecek. Bu yıl 'Yeni medya, yeni teknolojiler ve sanat' odaklı CI Dialoguesprogramı, 'Sanatın geleceği, geleceğin sanatı' üzerine bir tartışma platformu oluşturacak.

''Yeni Ufuklar'' Bölümünün Konuğu Rusya

Türk çağdaş sanatının yanında çevre ülkelere de ev sahipliği yaparak İstanbul'u merkez haline getirmeyi amaçlayan ''New Horizons -Yeni Ufuklar'' bölümü, Rusya'dan galerilere, sanatçılara, küratörlere, sanat eleştirmenlerine ve koleksiyonerlere yer veriyor. Yeni Ufuklar kapsamında 8. Contemporary İstanbul'a katılacak galeriler ise Marina Gisich, Anna Nova Gallery, 16th Line, Galerie Iragui, Pop/off/art, Art.re.Flex Gallery, Al Gallery olacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)
--------------Tualimforum İmzam--------------
Anaokulu - İlköğretim


Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri










Goeben
Goeben isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
8. contemporary istanbul açıldı, acildi, açıldı, contemporary, contemporary istanbul, contemporary istanbul fuarı, fuari, fuarı, İstanbul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
İstanbul Şehrinin Adı - İstanbul Şehrinin Mitolojik Hikayesi - Mitolojide İstanbul Şe Kartal Genel Kültür 0 03.08.14 01:45
Avrupa Birliği Bakanlığı İstanbul Ofisi İletişim Adresi ve Telefonu İstanbul Tolga İstanbul 0 22.02.12 01:18
İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Hastane İlköğretim Okulu Fatih İstanbul Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 21.08.10 02:32
28. İstanbul Kitap Fuarı SERDEM Kültür-Sanat Haberleri 0 30.10.09 08:40
Artist 2008 - İstanbul Sanat Fuarı, 1-9 Kasım Güllü Kültür-Sanat Haberleri 0 16.10.08 06:56


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:22 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2