tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > EĞİTİM ve ÖĞRETİM > Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri Liselerin tanıtımı,Anadolu liselerinin tanıtımı,Fen liselerinin tanıtımı,Liseler hakkında paylaşımlar,Türkiyedeki liselerin tanıtımları...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
İstanbul - Avcılar - Süleyman Nazif Lisesi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
2313

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 22.07.09, 22:29   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
S.Moderators
 
SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 7.687
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow İstanbul - Avcılar - Süleyman Nazif Lisesi

İstanbul - Avcılar - Süleyman Nazif Lisesi
Okulumuz 1990 -1991 Öğretim yılında Ortaokul ve Lise olarak bugünkü Gümüş pala Lisesinin binasında Eğitim ve Öğretime başlamıştır. 1992 -1993 Öğretim yılında şu an kullanılmakta olan binasına taşındı. 1994 -1995 Öğretim yılından itibaren Orta kısma tedrici olarak kayıt yapılmamış olup, 1995 -1996 Öğretim yılından itibaren Genel Lise olarak Eğitim ve Öğretim yılından itibaren bünyesinde ayrıca Yabancı Dil Ağırlıklı Lise bölümü (Süper Lise) 2 Hazırlık sınıfı 80 öğrenci ile açılmıştır.
Bakanlık Projesi kapsamında Yabancı Dil Ağırlıklı Liselerin tasfiyesi aşamasında 2005 – 2006 Öğretim yılından itibaren Anadolu Lisesine dönüştürülmüş, bu yıldan itibaren Genel lise ve Yabancı Dil Ağırlıklı Lise bölümüne öğrenci kaydı yapılmamıştır. 2006 – 2007 Öğretim yılı sonunda Genel Lise bölümü tamamen kapanmış, 2007 – 2008 Öğretim yılı sonunda da Yabancı Dil Ağırlıklı Lise bölümü kapanarak okulumuz bütünüyle Anadolu Lisesine dönüşecektir.
Okulumuzun kurucu müdürü Ferit Sefa Saruhan' dır. (1990 -1995) 1995' te okul müdürlüğüne atanan Abdullah ALP halen görevini sürdürmektedir.
ÖĞRETİM ŞEKLİ
Okulda tam gün eğitim yapılmakta olup, dersler 8.45' te başlayıp 15.30' da sona ermektedir. Derslerin süresi 45 dakikadır.
OKUTULAN SEÇMELİ DERSLER
Resim, Müzik, Beden Eğitimi, Bilgisayar dersleri öğrencilere alternatifli olarak sunulmaktadır. Ayrıca sınıf seviyelerine ve alanlarına göre ders dağıtım çizelgesinde yer alan dersler öğrencilerin tercihi ve öğretmen durumuna göre okutulmaktadır.
OKUTULAN YABANCI DİLLER
İngilizce (Tüm Sınıflarda Zorunlu). Almanca Lise 2.sınıftan itibaren 2.Yabancı Dil olarak okutulmaktadır.
OKULUN ÖZELLİKLERİ
Okulumuzda tüm öğrenci ve öğretmen işleri bilgisayarlarla en sağlıklı bir şekilde yürütülmektedir. Avcılar ilçesinin en zengin laboratuarları okulumuzda bulunmaktadır. Okulumuzda bulunan Fizik, Kimya, Biyoloji ve Bilgisayar Laboratuarları zengin malzeme ve donanımıyla öğrencilerimize hizmet vermektedir. Yine okulumuzda çok güzel dizayn edilmiş ve kitap yönünden zengin bir kütüphane vardır.
Kütüphane öğrencilerimizin İngilizce konusundaki kitap ihtiyacını karşılayacak şekilde zenginleştirilmiştir. Ayrıca internet bağlantılı bilgisayarlar kütüphanede öğrencilerimizin istifadesine sunulmuştur.
Güzel, geniş ve ferah bir okul kantinimiz mevcut olup, öğrenciler boş zamanlarını burada değerlendirebilmektedir. Ayrıca kantin salonu gerektiğinde sosyal etkinlikler için de kullanılmaktadır.
DERSHANELER
Okulumuzda 22 derslik bulunmaktadır. Sınıflar 30 öğrenci kapasiteli olup, aydınlık ve ferahtır. Sınıfların birçoğunda Bilgisayar, Projeksiyon ve diğer teknik cihazlar bulunmaktadır.
ÖĞRENCİ MEVCUDU
Okulumuzda Anadolu Lisesi bölümünde 534, Yabancı Dil Ağırlıklı Lise Bölümünde 129 öğrenci olmak üzere toplam 663 öğrenci öğrenim görmektedir. Sınıf mevcutları 30 kişi civarındadır. Öğrencilerimiz sürekli takip ve denetim altında tutulmakta olup, disiplin dışı davranışlarına asla müsamaha gösterilmemektedir. Öğrencilerimiz arasında yaygın olan hiçbir kötü alışkanlığa rastlanmamıştır.
PERSONEL DURUMU
Okulumuzda kadrolu olarak 5'i idareci 38 öğretmen ve 1 hizmetli görev yapmaktadır. Hizmetli ve memur açığı ücreti Okul Aile Birliği kanalıyla ödenerek kapatılmaktadır, okulumuzda açık geçen ders yoktur. İdareci ve öğretmenlerimiz işlerinde son derece deneyimli olup, mesleklerini seven insanlardır Okulumuz gerek son yıllarda artan başarısıyla, gerekse tertip ve düzeniyle çevrede beğeni kazanan ve tercih edilen bir Anadolu Lisesi olma yolundadır.
Amacımız geleceğin Türkiye' sinde söz sahibi olarak gençleri Türk Milli Eğitimi Temel Kanununda belirlenen amaçlar doğrultusunda en iyi şekilde yetiştirmektedir.
Süleyman Nazif Lisesi adres ve telefonları
Fax:593 59 04
Santral Telefonlar:591 23 28 694 93 64
emailbilgi@suleymannazif.k12.tr
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR



Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri

Anaokulu - İlköğretim

Sınav Soruları ve Ders Notları
SERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
avcilar, lisesi, nazif, suleyman, süleyman nazif lisesi, süleyman nazif lisesi adresi, süleyman nazif lisesi hakkında genel bilgi, süleyman nazif lisesi tanıtımı, süleyman nazif lisesilisesi tanıtımı ve iletişim adresi, İstanbul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Hikmet Nazif Kurşunoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi İstanbul Bağcılar SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 15.06.12 04:57
Süleyman Nazif Anadolu Lisesi İstanbul Avcılar SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 07.09.11 00:15
Süleyman Nazif İlköğretim Okulu Diyarbakır - Diyarbakır Süleyman Nazif İlköğretim Oku Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 16.12.10 22:13
İstanbul - Avcılar - 50.Yıl Avcılar İnsa Lisesi SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 22.07.09 22:21
Süleyman Nazif Anadolu Lisesi-İstanbul /Hakkında Genel Bilgi Tanıtımı ve Adresi SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 16.07.09 23:21


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:48 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2