tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > EĞİTİM ve ÖĞRETİM > Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri Liselerin tanıtımı,Anadolu liselerinin tanıtımı,Fen liselerinin tanıtımı,Liseler hakkında paylaşımlar,Türkiyedeki liselerin tanıtımları...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
İzmir - Karşıyaka - Vali Erol Çakır Lisesi Tanıtımı ve İletişim Adresi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
3481

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 01.08.09, 06:25   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
S.Moderators
 
SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 7.687
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow İzmir - Karşıyaka - Vali Erol Çakır Lisesi Tanıtımı ve İletişim Adresi

İzmir - Karşıyaka - Vali Erol Çakır Lisesi

Okulumuzun yapımı aşamasında gösterdiği çabalar dolayısıyla, dönemin İzmir Valisi Erol Çakır’ın adı verilen okulumuz, İlçemizin eğitim ihtiyacını gidermek üzere 23 derslik ve sınırlı bir öğretmen kadrosuyla 1998 – 1999 eğitim-öğretim yılında eğitim faaliyetlerine başlayarak, 2001 yılında ilk mezunlarını vermiştir.
Yaklaşık 250 öğrenci ve 15 öğretmenle İlçe halkına eğitim hizmeti sunmaya başlayan Vali Erol Çakır Lisesi, kısa bir zamanda ikili eğitime geçmiş ve bugün 81 kişilik eğitim kadrosu ile İlçemizin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmuştur.

Misyonumuz
Kişisel, toplumsal sorumluluk taşıyan, çevre bilincine sahip, özgüvenli, öğrenmekten yaşam boyu kopmayan, etkili iletişim kurabilen, her yönüyle nitelikli bir yaşam süren, ülkesine ve insanlığa hizmet için gereken beceri, tutum ve sorumluluklar edinmiş bireyler yetiştirmek.
Çalışanlarına karşı saygılı, kendilerini geliştirmeleri için imkân yaratan, yetkilendiren ve yönetime katılımlarını teşvik eden yönetim anlayışı sergilemek. Öğrenciyi merkeze alan öğretim anlayışıyla, bilgi çağını yakalamak.
İnsanımızın ve toplumumuzun rekabet gücünü sürekli arttırmak için, eğitim-öğretim sistemimizin her kademesini teknolojik imkânlarla desteklemek. Okulun fiziki gelişimini sürekli iyileştirmek amacıyla yeni kaynaklar yaratmak, mevcut kaynakları verimli kullanmaktır

Vizyonumuz
Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim-öğretim etkinliğinin bir parçası olarak; değişen durumlara uyum sağlayabilen, çeşitli becerilerle donanmış, entelektüel altyapısı olan, bilgi kaynaklarına ulaşabilme becerisine sahip, sürekli öğrenme isteği duyan, kurum kültürü almış, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı bireyler yetiştirmektir.
Okulumuz; öğrenci merkezli, aile ve toplumun taleplerine cevap veren bir eğitim kurumudur.
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir yüksek öğretim kurumuna hazırlanan, her türlü donanıma sahip, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Okulumuzda öğrenmenin bilgi depolamak değil, öğrendikleri bilgilerden yeni bilgiler üretmeye odaklanan ve öğrenilenlerin sınıf duvarlarını aşarak gerçek hayatın sorunlarını tartışarak çözüm üreten, okuyan araştıran bireylerdir.
Okulumuzun öğrenci imajı; her bireyin sorumluluk sahibi, kendi kendini kontrol edebilen, kendi amaç ve değerlerini belirleyen, üretken bilimsel bilgilerle toplumun yararına katkı sağlayacak düşünen bireylerdir.
Okulumuzun birincil hedefi, HER ÖĞRENCİ ÖĞRENEBİLİR ilkesidir.
Okulumuz, öğrencilerimizin kendilerine özgü bireysel gerçeklerini göz ardı yapmadan, sosyal etkileşime dayalı kendi sosyal gerçeklerini oluşturarak gelişmelerini sürdürürler.
Okulumuzun öğrencileri düşünen, bilgi üreten, sorunlarını çözen, bireysel çalışmalarını paylaşan, kendilerinin bir değer olduğunu bilen, çevresiyle sağlıklı iletişim kurabilen geleceğe güvenle bakan mutlu öğrenciler olarak görmektedirler.
Okulumuzun öğretmenleri; çağdaş eğitim öğretim stratejileri, etkili öğretim yöntemlerini kullanan, öğretirken öğrenen, işini seven çağın gerektirdiği değişim ve dönüşümü örgütle birlikte yeniden öğrenen, ihtisas sahibi öğretmenlerdir.
Okulumuzun eğitim yönetmeni; Yetkileri ile değil etkileri ile eğitimi ve öğretimi planlayan, demokratik ve katılımcı bir yönetim sergileyen bir eğitim örgütü lideridir.

6131/1 sk. No:3 - Nergiz
Karşıyaka
İzmir
Türkiye
35560

Telefon: 232 365 37 38
Fax: 232 372 44 88





--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR



Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri

Anaokulu - İlköğretim

Sınav Soruları ve Ders Notları
SERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
adresi, cakir, erol, karsiyaka, lisesi, tanitimi, vali, ve, İletisim, İzmir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Kartal Vali Erol Çakır Ticaret Meslek Lisesi İstanbul SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 18.02.12 17:42
İzmir - Karşıyaka - Gümüşpala Lisesi Tanıtımı ve İletişim Adresi SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 01.08.09 06:29
İzmir - Karşıyaka - Behçet Uz Lisesi Tanıtımı ve İletişim Adresi SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 01.08.09 06:22
İzmir - Karşıyaka Lisesi Tanıtımı ve İletişim Adresi SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 01.08.09 06:21
İzmir - Karşıyaka - Şemikler Lisesi Tanıtımı ve İletişim Adresi SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 01.08.09 06:16


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:06 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2