tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > EĞİTİM ve ÖĞRETİM > Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri Liselerin tanıtımı,Anadolu liselerinin tanıtımı,Fen liselerinin tanıtımı,Liseler hakkında paylaşımlar,Türkiyedeki liselerin tanıtımları...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Ömer Seyfettin Lisesi Ankara Çankaya - Ömer Seyfettin Lisesi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
2284

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 21.10.10, 02:11   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
S.Moderators
 
SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 7.687
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Ömer Seyfettin Lisesi Ankara Çankaya - Ömer Seyfettin Lisesi

Ömer Seyfettin Lisesi Ankara Çankaya - Ömer Seyfettin Lisesi



Çankaya Ömer Seyfettin Lisesi, Ziyabey Caddesi No:42 Balgat/Ankara adresinde 1968 yılından beri faaliyetlerini yürütmektedir.

8 dönüm arazi üzerine kurulu olan lise; 1968 yılında ortaokul, 1971 yılında Ömer Seyfettin Lisesi adını almıştır.
Normal gündüzlü eğitim veren okulumuz, sabah 08.30-12.00, öğleden sonra 12.30 -14.10 saatleri arası eğitim-öğretimi sürdürmektedir.
5 kadrolu yönetici, 54 kadrolu öğretmen, 2 memur, 1'i başka okulda görevli, 2'si sözleşmeli 6 hizmetli toplam 67 personel bulunmaktadır.

Ömer Seyfettin Lisesinde A Blokta 12, B Blokta 18 olmak üzere toplam 30 derslik bulunmaktadır. A Blokta, okulumuzda tarih öğretmeni olarak görev yaparken rahatsızlığı sonucu hayatını kaybeden Turgut ÖZKAPICI'nın anısına adını taşıyan ir toplantı salonu bulunmaktadır. Turgut Özkapıcı Toplantı Salonu'ndan başka B Blokta ise çok amaçlı büyük bir toplantı salonu daha mevcuttur. Ayrıca 1 adet BTS (Bilişim Teknoloji Sınıfı), 1 resim atölyesi, 2 fen bilimleri laboratuarı, kütüphane, 5 idari oda, 2 psikolojik danışma ve rehberlik servisi, 2 memur odası, 1 mutfak, iki binada kantin ve çay ocağı yer almaktadır.Ayrıca okulumuzda geçmişte müdür olarak görev yapan ve hayatını kaybeden Mehmet Ali ÇELEBİ'nin anısına adını taşıyan sapor salonu bulunmaktadır. Okulumuzda internet bağlantısı bulunmakta ve her dönem içerisinde bir dergi özel sayı olarak çıkarılmaktadır.
Okulumuzun giderlerinin bir bölümü genel bütçeden ayrılan ödenek yoluyla karşılanırken bir bölümü ise okul aile birliği aracılığı ile karşılanmaktadır.
Okulumuz üç ana yolun kesişim noktasında olup, geniş bri bahçesi vardır. Yanında Aliye Yahşi Anadolu Kız Meslek Lisesi, karşısında ise Kılıçali Paşa İköğretim Okulu yer almaktadır.Okul çevresinde gecekondulaşma yoktur. Çevrede iş merkezleri, alış veriş merkezleri ve konutlar yoğun olarak bulunmaktadır.

Okulumuzun sosyoekonomik profili orta düzeydedir. Veli profilimiz genel olarak memur, serbest çalışan ve işçi olarak dağılım göstermektedir.
Öğrencilerimizin giyim, kırtasiye gibi temel ihtiyaçlarını karşılamalarında sıkıntıları fazla olmamakla birlikte, bu zorlukları olan öğrencilerimize okul aile birliği tarafından gerektiğinde maddi yardım yapılmaktadır.
Okulumuzda disiplin kuruluna yansıyan olaylar eğitim-öğretim ve okulun işleyişini olumsuz etkileyecek düzeyde değildir. Devamsızlık oranları düşüktür.
Okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerin huzur içerisinde bir arada bulundukları ve eğitim-öğretimi sürdürdkleri bir hava mevcuttur.
Güvenlik açısından 16 kamera ile izlenen lisemizin 100 metre çevresinde internet kafe ve bar v.b. eğlence yerleri bulunmamaktadır.Doğalgaz şebekesi mevcuttur.


BALGAT ZİYABEY CAD.NO:42
ÇANKAYA
ANKARA
TÜRKİYE
info@omerseyfettinlisesi.k12.tr
tel:3122850523
fax:3122850698


http://www.omerseyfettinlisesi.k12.tr
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR



Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri

Anaokulu - İlköğretim

Sınav Soruları ve Ders Notları
SERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
ankara, cankaya, lisesi, omer, ömer seyfettin lisesi, ömer seyfettin lisesi ankara çankaya, seyfettin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu Bornova İzmir - İzmir Bornova Ömer Seyfettin İlköğret Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 12.04.14 12:29
Gönen Ömer Seyfettin Anadolu Lisesi Balıkesir SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 04.11.12 23:52
Ömer Seyfettin Lisesi Balıkesir Gönen - Gönen Ömer Seyfettin Anadolu Lisesi SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 24.09.12 16:56
İzmir - Buca - İzmir Ömer Seyfettin Lisesi SERDEM Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri 0 28.07.09 03:27
Ömer Seyfettin'Den Seçmeler(Ömer SEYFETTİN ) -100 Temel Eser SERDEM Türk ve Dünya Edebiyatındaki Önemli Eserler 0 13.12.08 15:39


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:26 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2