tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > GÜNCEL HABERLER > Magazin Haberleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Magazin Haberleri Günlük,güncel magazin haberleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Ahlaksız çift kızın hayatını çaldı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1011

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 28.08.09, 09:25   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
S.Moderators
 
SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 7.687
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Ahlaksız çift kızın hayatını çaldı


Ahlaksız çift kızın hayatını çaldı
28 Ağustos 2009 Cuma 09:17

Amerika 18 yıldır kayıp küçük kızın ortaya çıkışını konuşuyor. Karakola giden kızın anlattıkları korkunç gerçeği açığa çıkardı.






ABD'de 1991'de 11 yaşındayken kaçırılan Jaycee Lee Dugard adlı kadın, 18 yıl sonra sağ olarak ortaya çıktı.

Eve kapatılan Dugard, saldırganın tecavüzleri sonucu iki de çocuk doğurdu. Sapık çift kızın ve doğan çocukların kaçmasını önlemek için evin etrafını elektrik telleriyle çevirdiği anlaşıldı..

EVİN ARKA TARAFINDA
Dugard'ın kaçırıldıktan 18 yıl sonra ortaya çıkmasıyla ilgili soruşturmayı sürdüren polis yetkilileri, 58 yaşındaki Phillip Garrido'nun kızı Antioch kentinin banliyösünde bulunan evinin arka tarafında adeta esir kampı oluşturduğu bir yerde tutuğunu, dış dünyayla bağlantı kurmasını engellemek için kızın bulunduğu yeri tentelerle kapattığını, duvar ördüğünü kaydetti.

ÇOCUKLARI DÜNYAYI GÖRMEMİŞ

Dugard'ın uğradığı tecavüzler sonucunda doğurduğu 15 ve 11 yaşındaki iki çocuğuyla birlikte aynı yerde tutulduğunu belirten El Dorado Şerif yardımcısı Fred Kollar, ''Çocukların hiçbiri ne okul, ne doktor yüzü görmüş. Tamamen tecrit edilmiş durumda tutulmuşlar'' dedi.

TELLERE ELEKTRİK

Çocukların bulunduğu yerde tellere elektrik verildiğini de ifade eden Kollar, çocukların ne dış dünya, ne de duş gibi gereksinimlerle ilgili hiç bir bilgisi bulunmadığını belirterek, tutuldukları yeri de ''esir kampı gibi'' diye açıkladı.

KARI KOCA TUTUKLANDI

Karısı 54 yaşındaki Nancy Garrido ile birlikte tutuklanan Phillip Garrido'nun kaçırma suçunu kabul ettiğini belirten Contra Costa polis sözcüsü Jimmie Lee de, daha önce tecavüzden hüküm giymiş Garrido'ya Dugard olayıyla ilgili olarak ayrıca tecavüz etme ve küçüklere yönelik ahlaksız hareketler gibi suçlamalar yöneltilmesinin öngörüldüğünü kaydetti.

"HOŞ" VE "DOST" CANLILI OLARAK TANINIYORLAR

Garrido'nun Antioch'daki evi polis kordonu altına alınırken, olayla ilgili soruşturma bölge polisi ve federal soruşturma bürosu FBI tarafından yapılıyor.

Garrido çiftinin komşusu 78 yaşındaki Helen Boyer ise, ''hoş ve dost canlısı'' olarak tanımladığı çiftin özellikle Phillip Garrido'nun annesinin sağlığına çok dikkat ettiklerini, kendisinin de bir ihtiyacı olduğunda ilk onların geldiğini söyledi.

YAKINLARI TANIDI

South Lake Tahoe'deki evinin yakınında, 1991 yılında kaçırılan Lee Dugard, bir süre önce Concord polis karakoluna gelerek, kendisini 18 yıl önce kaçırılan kız çocuğu olduğunu söylemişti.

Yetkililer, karakola geliş zamanı henüz açıklık kazanmayan Dugard'ın yakınları tarafından tanındığını, ayrıca DNA testi yapılacağını kaydetti. Yetkililer, Dugard'ın sağlık durumunun iyi olduğunu ve bugün annesiyle bir araya gelmesinin planlandığını kaydetti.

OLAN ÜVEY BABAYA OLDU

Dugard'ı 1991'de son gören kişi olarak bilinen ve olayla ilgili uzun süre şüpheli olarak görülen üvey babası Carl Probynve, üvey kızının bulunması için her şeyi yaptığını ama yine de Dugard ortaya çıkana kadar şüpheli olarak adeta cehennem hayatı yaşadığını söyledi. Porbynve, bu olay nedeniyle evliliğinin de sona erdiğini kaydetti.




Talihsiz kızın 18 yıl kapatılıdğı ev



Karısı 54 yaşındaki Nancy Garrido ile birlikte tutuklanan Phillip Garrido suçmamaları kabul etti. Garrido daha önce tecavüzden hüküm giymiş.

internethaber
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR



Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri

Anaokulu - İlköğretim

Sınav Soruları ve Ders Notları
SERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
ahlaksiz, caldi, cift, hayatini, kizin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Pelin Çift Biyografisi - Pelin Çift Kimdir - Pelin Çift Hayatı - Pelin Çift Yaşamı Serap Diger Ünlülerin Biyografileri 3 27.11.19 12:54
Rüyada Çift Sürmek Görmek - Rüyada Çift Sürmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Çift Sür Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 09.03.13 23:21
Pelin Çift Resimleri - Pelin Çift Fotografları - Pelin Çift Fotoğraf - Pelin Çift Serap Ünlülerin Resimleri 0 25.12.12 01:09
Dede Korkut ile Aksak Kızın Hikayesi - Aksak Kızın Hikayesi Serap Efsaneler ve Yöresel Halk Hikayeleri 0 12.12.11 18:53
Çift Toynaklılar (Artiodactyla)-Çift Toynaklılar Genel Bilgi-Çift Toynaklılar Resim Fenci Hayvanlar Dünyası 0 06.05.10 21:11


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:58 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2