tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Makarnalar-Pilavlar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Makarnalar-Pilavlar Makarna yemeği tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Havuçlu ve Karnabaharlı Pilav - Havuçlu ve Karnabaharlı Pilav Tarifi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1094

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 04.05.12, 19:08   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Berfin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Nerden: Sinop
Mesajlar: 3.193
Konular: 2290
Puan Grafiği
Rep Puanı:2710
Rep Gücü:46
RD:Berfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 19
114 Mesajına 162 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Havuçlu ve Karnabaharlı Pilav - Havuçlu ve Karnabaharlı Pilav Tarifi

Havuçlu ve Karnabaharlı Pilav - Havuçlu ve Karnabaharlı Pilav Tarifi



Malzemeler:

2 bardak un
2 adet yumurta
4 yemek kaşığı süt
1 yemek kaşığı margarin
2 bardak pirinç
2 adet havuç
2 bardak karnabahar
2 yemek kaşığı tereyağ
Karabiber, Tuz

Hazırlanışı:

Doğranmış ve ayıklanmış karnabahar tuzlu 1 bardak suda 10 dakika birarada haşlanır. 2 bardak pirinç bol tuzlu suda 10 dakika haşlanır, süzülür ve soğuk su ile yıkanıp bekletilir. 2 bardak un, yumurta, tuz, süt ve margarin karıştırılarak sert bir hamur haline getirilir. Hamur, kalınca açıp bir parmak kalınlığında uzun şeritler halinde kesilir. Pilav tenceresi margarinle bolca yağlanır. Tencereye şeritler sepet örgüsü gibi, bir alttan bir üstten geçirilerek tencereye yerleştirilir. Sebzeler, haşlanmış pirinç, tereyağı, tuz ve karabiberi ilave edilir. Tencereden sarkan hamurlar içe katlanır ve fırında 45 dakika pişirilerek tencere ters çevrilip servis yapılır
--------------Tualimforum İmzam--------------


Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.

Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA



Berfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
havuclu, havuçlu ve karnabaharlı pilav, havuçlu ve karnabaharlı pilav malzemeleri, havuçlu ve karnabaharlı pilav nasıl yapılır, havuçlu ve karnabaharlı pilav tarifi, havuçlu ve karnabaharlı pilav yapılışı, karnabaharli, pilav, tarifi, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Pilav Dağı Efsanesi - Pilav Dağı Hikayesi - Pilav Dağı Serap Efsaneler ve Yöresel Halk Hikayeleri 1 26.03.19 15:37
Diyet Havuçlu Dana Eti Tarifi - Diyet Havuçlu Dana Eti Nasıl Yapılır - Diyet Yemek Başak Diyet Yemekleri 0 30.04.13 19:09
Rüyada Pilav Görmek - Rüyada Pilav Görmek Açıklaması ve Yorumu - Pilav Rüya Tabiri Tarot N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 01.01.13 23:59
Nohutlu Pilav - Nohutlu Pilav Tarifi Tarifi ASYA Makarnalar-Pilavlar 0 17.07.12 17:21
Etli Havuçlu Pilav AnGeL Makarnalar-Pilavlar 0 13.12.10 21:06


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:39 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2