tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > RESİM-ANİMASYON > Motorlu Araçlar Resimleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Motorlu Araçlar Resimleri Otomobil resimleri,motosiklet resimleri,yat-tekne resimleri,en iyi yerli-yabancı araba resimleri,Klasik otomobil resimleri,son model araba resimleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
BMW iki yeni konsept - BMW Resimleri
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
716

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 17.10.09, 04:49   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 1.027
Konular: 856
Puan Grafiği
Rep Puanı:2266
Rep Gücü:0
RD:Mavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 39
51 Mesajına 124 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon BMW iki yeni konsept - BMW Resimleri

BMW iki yeni konsept - BMW








Hem 200 km/s’nin üzerine çıkabilen, hem de 100 km başına 2 litreden az yakıt tüketen bir otomobilden bahsetme fırsatını nadiren yakalayabiliyoruz. BMW, Münih’teki müzesinde işte bu özelliğe sahip bir konsept aracı duyurdu. Görünmez bombardıman uçağına benzer açıları olan BMW Simple konsepti, yalnızca 110 santimetre genişliğinde üç tekerlekli bir otomobil. Konsept ile, otomobilin koruyucu nitelikleri ve motosikletin hız-manevra kabiliyetinin birleştirilmesi amaçlanmış.

“Simple” ismi “Sustainabable and Innovative Mobility Product for Low Energy consumption” (düşük enerji tüketimi için sürdürülebilir ve yenilikçi bir hareketlilik ürünü) ifadesinin baş harflerinden oluşuyor. Araç hem hafif, hem de aerodinamik olduğu için son derece verimli. 450 kilogramlık araç 100 km’de 50 gram CO2 üretiyor.
Şehirlerdeki trafik sıkışıklıklarına bir çözüm olarak yapılan otomobil Mini Cooper’dan daha kısa bir uzunluğa sahip. Buna rağmen makul bir konfor ve kafa boşluğu sağlamak için yükseklik BMW 5 serisi ile yaklaşık aynı düzeyde tutulmuş.

Virajlara girerken otomobilin bir tarafını kaldıran otomatik bir "eğilme teknolojisi" performansa katkı sağlıyor. Aracın hidrolik sistemi yavaş giderken, ya da sürücü kaydırma girişiminde bulunursa dengenin korunmasını sağlıyor. Hatırı sayılır azami hıza rağmen, hızlanma çoğu motosiklette olduğundan daha yavaş. 48 bg’lik bir motor kullanan BMW Simple 0’dan 100 km/s’ye yaklaşık 10 saniyede çıkıyor.

Aynı zamanda ilk olarak 2006’da görülen BMW Clever Konsepti, ya da tam adıyla “Compact Low Emission Vehicle for Urban Transport” (Şehir Ulaşımı için Kompakt Düşük Emisyonlu Araç) da tanıtıldı. Bu yedi yıllık proje yalnızca 3 metre uzunluğa, 1 metre genişliğe ve 1.4 metre yüksekliğe sahip ve ağırlı da 400 kg’den az. Araç alüminyum boru şase aksamının içinde iki kişilik yere sahip.


230 cc CNG motora sahip Clever 60 km/s’ye yaklaşık yedi saniyede çıkabiliyor. Azami hızı 100 km/s, menzili de 200 km/s. Sıkıştırılmış doğal gazın düşük fiyatı iki kişi bindiği zaman 100 km başına maliyetin yaklaşık 1 Avro olmasını sağlıyor.


Clever Formula 1’den esinlenmiş bir çarpışma emme sistemi kullandığı için şaşırtıcı derecede güvenli. Özel hava yastıklarının ve emniyet kemerlerinin olması bu otomobilin 56 km/s ile gerçekleşen Euro NCAP'in "kafa kafaya" çarpma testinden iyi bir puan ile geçmesini sağlayabilir.

Her iki otomobil de şu anda BMW’nin Münih’teki müzesinde sergileniyor
Mavi Lord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
bmw, bmw iki yeni konsept, iki, konsept, resimleri, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
PNG Yeni Yıl Resimleri - PNG 2014 Yeni Yıl Resimleri - E-Kart Yapmak İçin PNG Başak Grafik Tasarım 1 30.12.13 19:11
2014 Png Yeni Yıl Resimleri - Gif Yapmak için Yeni yıl Pngleri - PNG Yeni Yıl Başak Grafik Tasarım 0 30.12.13 19:02
2014 Png Yeni Yıl Yazılı Resimleri - Merry Christmas Pngleri - PNG Yeni Yıl Resimleri Başak Grafik Tasarım 1 30.12.13 19:00
Yeni Yıl Gifleri-Yeni Yıl Resimleri-Yeni Yıl Animsyonlu Kartları ASYA Avatarlar-Gıfler-Anime-Userban-Forum İmzaları 4 08.12.09 16:25
Nissan Qazana Mini Crossover Konsept Resimleri Mavi Lord Motorlu Araçlar Resimleri 0 23.11.09 17:47


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:01 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2