tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KÜLTÜR VE SANAT > Dini Konular > Dini Bilgiler > Mubarek Günler ve Geceler
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Mubarek Günler ve Geceler mubarek gün ve gecelerde nasıl ibadet etmeli,nasıl dua edilir, mubarek gecelerde neler yapılmalı ...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Regaip Kandili İle İlgili Mesajlar 2013 - 2013 Regaip Kandili Mesajları
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
854

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 16.05.13, 14:36   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Regaip Kandili İle İlgili Mesajlar 2013 - 2013 Regaip Kandili Mesajları

Regaip Kandili İle İlgili Mesajlar 2013 - 2013 Regaip Kandili Mesajları

* Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller.

* Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Regaip kandiliniz mübarek olsun.

* Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz su dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

* Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, mevlidtan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

* Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Regaip Kandiliniz kutlu olsun.

* Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

* Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniznur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Regaip kandiliniz mübarek olsun!

* Bu mübarek gecenin ülkemize, İslam âlemi ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden dilerim. Regaip Kandilimiz mübarek olsun.

* Bugün mübarek Regaip gecesi. Her hikmetli işin seçimi ve ayırımı bu gecede yapılır. Kulların rızık, ecel gibi işleri, zelzele, güneş tutulması gibi tabii olayların bilgileri Kader Kitabından alınarak ilgili meleklere bırakılır. Rabbimizin tüm kullarına hayırlı yazılar yazması dileklerimizle Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun.

* Regaip gecesi müminlerin dualarının kabul edildiği, günahlarının af olduğu bağışlanma ve af gecesidir. Dualarınızın kabulünü ve Yüce Rabbimizin affına mazhar olanlar arasında olmanızı diler Regaip Kandilinizi tebrik ederiz.

* Regaip gecemizin gerçek beratlarımıza vesile olmasını, Ramazan ayına arınmış gönüllerle, günah yüklerimizden berat etmiş olarak girmeyi nasip etmesini Yüce Allah’tan diler; Regaip Kandilinizi kutlarız.

* Regaip gecesi de diğer gecelerimiz gibi her birimiz için birer yenilenme gecesidir. Bugecede hayatımızı ve hayallerimizi tekrar gözden geçirerek dua ve tövbelerle gerçek mümin olma yolunda kayda değer mesafe kat etme imkânı bulabiliriz… Allah dualarımızı kabul Regaip Kandilimizi mübarek eylesin.

* Bu gece adaletsizliklere, ikiyüzlülüklere, insanı baştan çıkaran ve onu Rabbinden uzaklaştıran düşüncelere karşı gerekli duyarlılıklarla donanarak, dua ve niyazlarımızla özgürlük beratıyla taçlandırılmamız dileklerimizle; Regaip Kandilimiz kutlu olsun.

* Regaip Kandili, arzularımızın, tutkularımızın, bencilliklerimizin egemenliğinden, esaretinden kurtularak gerçek özgürlük beratımıza nasıl kavuşacağımızı öğretir. Kandiliniz mübarek olsun.

* Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde duşen damlaların sizi ailece sırıl sıklam etmesi dileğiyle. Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun.

* Regaip kandiliniz mübarek olsun! Kalpleriniz imanla dolsun!

* Regaip kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah’ın lütuflarının bolbol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Hayırlı olsun.

* Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle kandilin mübarek olsun.

* Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

* Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kandiliniz mübarek olsun.

* Regaip kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

* Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız kandil gecesi kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

* Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle Miraç kandiliniz mübarek olsun.

* Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Miraç kandilinizi kutlarım Allah’a emanet olun. Güzel kandiller.

* Binlerce çiçek var, ama gül başka. Milyonlarca insan var, ama dost başka. Milyarlarca günvar, ama bugün başka, Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

* Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

* Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz kutlu olsun.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.04.16, 16:40   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 1.782
Konular: 1135
Puan Grafiği
Rep Puanı:3960
Rep Gücü:57
RD:Tuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond reputeTuna has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 174
122 Mesajına 291 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Regaip Kandili İle İlgili Mesajlar 2013 - 2013 Regaip Kandili Mesajları

Regaip Kandili İle İlgili Mesajlar 2013 - 2013 Regaip Kandili Mesajları

Teşekkürler
--------------Tualimforum İmzam--------------
Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol.

Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.

Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.

Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.

Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.

Hoşgörülülükte deniz gibi ol.

Ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.

MEVLANA CELALEDDİN RUMİ

Tuna
Tuna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
2013, 2013 regaip kandili ile ilgili mesajlar, 2013 regaip kandili mesajları, 2013 regaip kandili mesajları 2013, ile, ilgili, kandili, mesajlar, mesajlari, regaip, regaip kandili hakkında mesajlar, regaip kandili ile ilgili mesajlar, regaip kandili ile ilgili mesajlar 2013, regaip kandili konulu mesajlar, regaip kandili mesajları, regaip kandili mesajları 2013, İle, İlgili


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Regaip Kandili İle İlgili E-Kartlar 2011 - Regaip Kandili E-Kartları Okyanus E-Kart 1 07.04.16 17:11
Regaip Kandili Mesajları - 2012 Regaip Kandili Kutlama Sözleri EZEL Kutlama Mesajları 1 07.04.16 16:59
Regaip Kandili Kutlama Sözleri - Regaip Kandili Mesajları EZEL Kutlama Mesajları 1 07.04.16 16:58
Regaip Kandili Sözleri - Regaip Kandili İle İlgili Güzel Sözler EZEL Kutlama Mesajları 1 07.04.16 16:50
Regaip Kandili SMS Mesajları 2013 - Regaib Kandili SMS Hazır Mesajları 2013 Tuna Kutlama Mesajları 0 16.05.13 14:59


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:00 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2