tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Rüya Tabirleri > N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri N-O-Ö-P-R-S-Ş Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rüyada Sureleri Görmek - Rüyada Sureleri Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sureler Rüya T
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
482

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 15.12.12, 03:25   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Sureleri Görmek - Rüyada Sureleri Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sureler Rüya T

Rüyada Sureleri Görmek - Rüyada Sureleri Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sureler Rüya Tabiri

1- Fatiha Suresi: Rüyada Fatiha Suresini okumak, hayırlı işlere nail olmaya, duaların kabulüne, bazen de haccetmeye işarettir. Rüyada Fatiha'yı veya ondan bir ayet okuduğunu, yahut kendi üzerine okunduğunu görmek, o kimseye Allahu Teala'nın şer kapılarını kapayıp, hayır kapılarını açacağına işarettir.

2- Bakara Suresi: Rüyada Bakara Süresini veya ondan bir ayeti okudugunu veya kendi üzerine okundugunu görmek; ilme, uzun ömre, dinde iyilik ve çocugu hakkında kurtuluşa işarettir. Rüyada Ayetü'l-Kürsi'yi okumak; hafızaya ve keskin zekaya işarettir.

3- Al-i İmran Suresi: Bu süreyi veya bu sürenin bir kısmını rüya da okudugunu görmek, o kimsenin ailesi arasında fazla durmamasına veya çok yolculuk yapmasına işaret eder. Bazı tabirciler bu rüya seçkin, masiyetten art ve hizmet ehli bir kimseye işaret eder demişler.

4- Nisa Suresi: Rüyada Nisa Suresini veya ondan bir parça okumak rüya sahibinin ömrünün sonunda geçinemiyecegi bir kadınla evlenmesine işarettir. Rüya sahibi talebe ise, ilminde mahir olmasına işarettir.

5- Maide Suresi: Rüyada Maide Suresini veya ondan bir parçasını okudugunu veya üzerine okundugunu görmek; iyilik etmeye ve hayır yapmayı sevmeye işarettir. Bazen de rüyada bu süreyi okumak; güzel itikat, ibadet ve huşu sahibi olmaya işarettir.

6- En'am Suresi: Rüyada En'am Suresini veya ondan bir parçayı okumak veya üzerine okundugunu görmek, çoluk çocugun selametine, dünya ve ahirette güzel rızıkla rızıklanmaya işaretir. Rüyada En'am süresini okudugunu görmek; iyilik ve cömertlige, yüce Allah'ın o kimseye merhametine, dünya ve ahiretrızkına işarettir.

7- A'raf Suresi: Rüyada A'raf süresini okudugunu veya üzerine okundugunu görmek; ilme nail olmaya dinin saglam olmasına işarettir. Bazen de rüyada bu süreyi okumak; şeytanın hilesinden emin olmaya, ahirette Hazret-i Adem Aleyhisselamın şefaatine ermeye işarettir.

8- Enfal Suresi: Rüyada Enfal süresini veya ondan bir ayet okudugunu veya üzerine okundugunu görmek zafere ermeye, izzet ve yücelige işarettir.

9- Tevbe Suresi: Rüyada Tevbe süresini veya ondan bir ayeti okudugunu, yahut üzerine okundugunu görmek; salih kimseleri sevmeye, dinini islah etmeye ve fitneden uzak kalmaya işarettir.

10- Yunus Suresi: Rüyada Yunus süresini veya ondan bir parçayı okudugunu yahut kendi üzerine okundugunu görmek; ilim ve güzel itikada, hilekarın hilesinden emin olmaya ve sihirbazın büyüsünü bozmaya işarettir.

11- Hud Suresi: Rüyada Hud süresini okudugunu görmek, güzel ve düzgün itikada, Allah'a, hüsn-ü zan sahibi olmaya, ekin ve ziraati sebebiyle rızıklanmaya işarettir. Hazret-i Ömer (Radiyallahü Anh) bu rüyayı görenin düşmanı çok olur, şeklinde tabirde bulunmuştur.

12- Yusuf Suresi: Rüyada Yusuf süresini veya andan bir parçayı okudugunu görmek; akrabalarından düşmanı çok olmaya işaret ettigi gibi, fakirlikten zenginlige, zilletten izzete, sıkıntıdan feraha ermeye de işarettir.

13- Ra'd Suresi: Rüyada Ra'd süresini okudugunu görmek, çok sevap kazanmaya, düşmandan emin olmaya, Allah katında makbul olmaya işarettir.

14- İbrahim Suresi: Rüyada ibrahim süresini okudugunu veya üzerine okundugunu görmek, çok sevap kazanmaya, düşmandan emin olmaya, Allah katında makbul olmaya işarettir.

15- Hicr Suresi: Rüyada Hicr süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek, Allah katında ve halk nazarında iyi bir kimse olmaya işarettir. Rüyada Hicr süresini okumak, güzel rızka, çok sevaba, günahtan kurtuluşa işarettir.

16- Nahl Suresi: Rüyada Nahl süresini veya ondan bir ayeti okudugunu görmek, din alimlerini ve salih müminleri sevmeye işarettir. Bazı tabirciler, O kimse, daimi rızka erer, demişlerdir. Hasta bir adamın rüyada Nahl Suresini okuması veya üzerine okundugunu görmesi, hastalığından kurtulacağınaişarettir.

17- İsra Suresi: Rüyada İsra suresini veya ondan bir ayeti okudugunu görmek, Allah katında makbul olmaya, halk arasında hürmete, yüksek rütbelere, düşman üzerine galibiyete işarettir.

18- Kehf Suresi: Rüyad Kehf suresini okudugunu görmek, uzun ömre, güzel hale, bol rızka işarettir.

19- Meryem Suresi: Rüyada Meryem suresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek, üzüntü ve kederden kurtulmaya, salihleri sevmeye, kuvvete ve mala işarettir.

20- Taha Suresi: Rüyada Taha Suresini okudugunu görmek, hayra işarettir. Rüyada Taha süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek, çok sevaba, düşman üzerine galip gelmeye, hesabın kolaylaşacağına işarettir.

21- Enbiya Suresi: Rüyada Enbiya Suresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek, büyük nasip ve kıymetli rızka işaret ettigi gibi, rüya sahibinin peygamberlerin ilim ve niyazları ile rızıklanmasına da işarettir.

22- Hacc Suresi: Rüyada Sure-i Hacc'ı veya ondan bir ayeti okudugunu görmek, defalarca hacca gitmeye işarettir.

23- Mü'minun Suresi: Rüyada Mü'minun suresini okudugunu görmek, kurtuluşa ve saglam imana ve son nefeste iman ile gitmeye işarettir. Bazen rüyada bu sureyi okuyan kimse, iffet sahibi olur ve belalardan kurtulur, Yüce Allah dünyada onu mü'minlerle beraber haşreder ve ölümü esnasında melekler ruhuna müjdeleyicişeyler gösterirler.

24- Nur Suresi: Rüyada Nur suresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek, iyilikle emretmeye, kötülükten nehyetmeye Allah için sevmeye ve Allah için düşmanlıga işarettir.

25- Furkan Suresi: Rüyada Furkan Suresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek, hakkı sevmeye, batıldan nefret etmeye işarettir. Bazen de rüyada o sureyi okuduğunu görmek, hak ile batılın arasına ayırt etmeye ve Allah'ın izniyle hesapsız olarak cennete girmeye işarettir.

26- Şuara Suresi: Şuara Suresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek, kötü ve yalan sözden kendisini muhafaza etmeye işarettir.

27- Neml Suresi: Rüyada Sure-i Neml'i veya ondan bir parçayı okudugunu görmek, rüya sahibinin kendisini meşhur edecek bir ilme işarettir. O kimse, mülk, anlayış ve rütbe ile de rızıklanır.

28- Kasas Suresi: Rüyada Kasas Suresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek, rüya sahibinin Allah tarafından bir yerde imtihan edilmesine, helal mal, ilim ve idrakle rızıklanmaya işarettir.

29- Ankebut Suresi: Rüyada Sure-i Ankebut'u veya ondan bir parçayı okudugunu görmek, ölünceyedek Allah'ın muhafazası altında bulunmaya işarettir. Bazı kere de bu rüya, yalnızlıkla imtihan edilmeye ve sabrından dolayı müjdelenmeye işarettir.

30- Rum Suresi: Rüyada Rum Suresini veya ondan bir ayeti okudugunu görmek, mal ve ilme kailiyete, kazanca, düşman üzerine galibiyete işarettir.

31- Lokman Suresi: Rüyada Lokman Suresini veya ondan bir ayeti okudugunu görmek, yüce Allah'ın o kimseye kitabı ve hikmeti ögretmesine ve onu halis itikatla rızıklandırmasına işarettir.

32- Secde Suresi: Rüyada Secde Suresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek, dünyada zühd ve takva ile rızıklanmaya, Allah indinde kurtuluşa erenlerden olmaya, kalbin nifaktan selametine ve tevhide işarettir.

33- Ahzab Suresi: Rüyada bu süreyi veya ondan bir ayeti okudugunu görmek, takva sahibi olmaya, kabir azabından kurtulmaya, batıldan uzak durmaya ve salihleri sevmeye işarettir.

34- Sebe Suresi: Rüyada Sebe Suresini veya ondan bir parçayı okudugunu veya üzerine okundugunu görmek, dünyada zühd üzere yaşamaya, silah taşımayı sevmeye, secaatli ve atılgan olmaya işarettir.

35- Fatır Suresi: Rüyada bu sureyi veya ondan bir ayeti okudugunu görmek, o kimse için mukarrebin meleklerinin istigfarda bulunmasına kıyamet günü cennet kapılarının açılacagına ve onun düşmanına galip gelmesine işarettir.

36- Yasin Suresi: Rüyada Yasin Suresini veya ondan bir parçayı okudugunu veya üzerine okundugunu görmek, temiz kalbe, saglam imana, şüphe ve tehlikelerden uzak durmaya, çok sevap işlemeye ve kıyamet günü Allah'ın resulü ve onun ehl-i beyti ile beraber bulunmaya işarettir.

37- Saffat Suresi: Rüyada Saffat Suresini okudugunu görmek, düzgün itikada ve itaatkar evlata işarettir.

38- Sad Suresi: Rüyada Sad Suresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; rüya sahibinin çok mala sahip olmasına ve mesleginde mahir olmaya işarettir.

39- Zümer Suresi: Rüyada Zümer Suresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; kıyamet günü mü'minlerle ön safta bulunmaya, güzel akibete ve kitaplara işarettir.

40- Mümin Suresi: Rüyada Mümin suresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; gerçek mü'min ve hayır sahibi olmaya, dünya ve ahirette yücelikle rızıklanmaya işarettir.

41- Fussilet Süresi: Rüyada bu süreyi veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; insanları hidayet ve dogru yola çagırmaya çok sevapa ve Hak rızasını gözetmeye işarettir.

42- Şura Suresi: Rüyada Şura süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; uzun ömre, çok istigfarda bulunmaya, Ulm ve amelde ziyadelige, hastalıktan kurtulmaya işarettir.

43- Zuhruf Suresi: Rüyada bu süreyi veya ondan bir parçayı okudugunu gömek; kıyamet günü korkudan emin olmaya, ahiret hayatının selamette olmasına işarettir.

44- Duhan Süresi: Rüyada Duhan Suresini veya ondan bir parçayı okudugu görmek; izzet ve yücelige, kabir azabından ve cehennem ateşinden emin olmaya, kuvvetli itikada ve düşman üzerine zafere işarettir.

45- Casiye Suresi: Rüyada Casiye süresini veya ondan bir ayeti okudugunu görmek; zühd ve takva sahibi olmaya, Allah'tan korkmaya, kötülüklerden uzak durmaya ve kıyamette emin olarak haşredilmeye işarettir.

46- Ahkaf Suresi: Rüyasında bu süreyi okuyan kimseye ölüm melegi güzel surette gelir ve ona merhametli davranır.

47- Muhammed Suresi: Rüyada Muhammed (S.A.V.) süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; kıyamette peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'in sancağı altında olmaya, dünyada sünnet üzere yaşamaya ve düşmana galip gelmeye işarettir.

48- Fetih Suresi: Rüyada Fetih süresini veya ondan bir ayeti okudugunu veya üzerine okundugunu görmek, Allah yolunda cihat etmeye, darlıktan genişlige ve maksadına kavuşmaya işarettir.

49- Hucurat Süresi: Rüyada Hucurat süresini veya ondan bir parçayı okudugunu veya üzerine okundugunu görmek, Allah'ın hükmüne tabi olmaya, kardeşlerini ziyarete, insanların arasını iyilikle bulmaya ve çok sevap işlemeye işarettir.

50- Kaf Süresi: Rüyada Kaf süresini veya ondan bir parçayı okudugunu veya üzerine okundugunu görmek; peygamberlerin amelleri gibi amel yapmaya, ilme, hayır kapılarının açılmasına ve rızkın genişligine işarettir.

51- Zariyat Suresi: Rüyada Zariyat Suresini veya ondan bir parçayı okudugunu veya üzerine okundugunu görmek, yeryüzündeki bitkilerden rızıklanmaya, yakınları ve komşularıyla iyi geçinmeye işarettir.

52- Tur Suresi: Rüyada Tur süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; salih amellere ve mübarek bir evlilik yapmaya işarettir.

53- Necm Suresi: Rüyada bu süresini veya ondan bir parçayı okudugunu veya kendi üzerine okundugunu görmek; Allah yolunda cenk edecek ve mübarek yolda ölecek bir evlata sahip olmaya işarettir.

54- Kamer Suresi: Rüyada Kamer süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; kıyamet günü yüzünün ayın ondördü gibi parlayacagına işarettir.

55- Rahman Suresi: Rüyada Rahman süresini veya ondan bir parçayı okudugunu veya kendi üzerine okundugunu görmek, Allah'ın affına ve rahmetine ermeye, ilme, şer ve kötülükten uzak durmaya işarettir.

56- Vakia Suresi: Rüyada Vakia süresini veya ondan bir parçayı okudugunu, yahut kendi üzerine okundugunu görmek, dünyada fakirlikten emin olmaya, ahirette iyi amelle rızıklanmaya ve cennete ilk girenler grubuna dahil bulunmayaişarettir.

57- Hadid Suresi: Rüyada Hadid süresini veya ondan bir ayeti okudugunu görmek; güzel ahlaka ve dince kuvvete işarettir.

58- Mücadele Suresi: Rüyada bu süreyi veya ondan bir ayeti okudugunu veya kendi üzerine okundugunu görmek; küfür ve batılla mücadele etmeye işarettir.

59- Haşr Suresi: Rüyada Haşr süresini veya ondan bir parçayı okudugunu veya kendi üzerine okundugunu görmek; rüya sahibinin kıyamet gününde takva sahibi kimselerle haşrolmasına işarettir.

60- Mümtehine Suresi: Rüyada Mümtehine süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmesi, yüce Allah'a halisane ibadet ve taatte bulunmaya işarettir.

61-Saf Suresi: Rüyada Saf süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; sebat ve murakabeye, Allah yolunda şehit olarak vefat etmeye işarettir.

62- Cum'a Suresi: Rüyada Cum'a süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek, cuma namazına gelenlerin sevabı gibi sevap almaya işarettir.

63- Münafikun Suresi: Rüyada Münafikun süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek, kendi itikadından olmayan kimselerle düşüp kalkmaya işarettir.

64- Tegabun Suresi: Rüyada Tegabun süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; ölümün ve kıyametin şiddetinden emin olmaya işarettir.

65- Talak Suresi: Rüyada bu süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; dost ve yareni için üzüntüye düşmeye işarettir.

66- Tahrim Suresi: Rüyada bu süreyi veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; Allah'ın rüya sahibinin tövbesini kabul buyuracagına işarettir. Bazı tabirciler: Bu rüyayı gören, eziyet verecek bir zevce ile evlenir, diye yorumda bulunmuşlardır.

67- Mülk Suresi: Rüyada Mülk süresini veya ondan bir parçayı okudugunu, yahut kendi üzerine okundugunu görmesi, çok mala ve rızka sahip olmaya, yüce Allah'ın kudret ve azametini tefekküre işarettir.

68- Kalem Suresi: Rüyada Kalem Suresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek, kitabet ve belagatle rızıklanmaya, akla, ilme ve güzel ahlaka işarettir.

69- Hakka Suresi: Rüyada bu süreyi veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; yüce Allah'a yakınlıga, günahlardan tövbeye, hak üzere olmaya işarettir.

70- Mearic Süresi: Rüyada Mearic suresini veya ondan bir parçayı okudugunu veya kendi üzerine okundugunu görmesi, ömrünün sonunda takva sahibi olmaya, çok oruca, her işinde galibiyete işarettir.

71- Nuh Süresi: Rüyada Nuh süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; düşman üzerine galibiyete, ahlaksızlık ve kötülügü iptal etmeye ve insafı meydana çıkarmaya işarettir.

72- Cin Süresi: Cin suresini veya ondan bir parçayı okudugunu yahut kendi üzerine okundugunu görmek, rızkın genişligine, cin taif eşinin o kimseye itaatine ve cinlerin şerrinden emin olmaya işarettir.

73- Müzzemmil Süresi: Rüyada Müzzemmil süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmesi, iyilik ve hayır sahibi olmaya, geceleri namaz kılmaya, Kur'an-ı Kerim tilavetine, dünya ve ahiret müşküllerinden kurtulmaya işarettir.

74- Müddessir Süresi: Rüyada Müddessir Suresini veya ondan bir parçayı okudugunu veya kendi üzerine okudugunu görmek, çok oruç tutmaya, sırra, sabır ehli olmaya, iyilikle emretmeye ve kötülükten nehyetmeye işarettir.

75- Kıyame Süresi: Rüyada Kıyame suresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; iyilik ve hayır sahibi olmaya, fakir ve fukaraya bol yemek yedirmeye, yemin etmekten kaçınmaya işarettir.

76- İnsan Suresi: Kişinin rüyada insan süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmesi, şükr ve ibadetle rızıklanmaya, zühd ve takvayı nefsine tercih etmeye, Nebiler Nebisinin ehl-i beytine karşı sevgi ve muhabbete ve güzel ahlaka işarettir.

77- Mürselat Süresi: Rüyada Mürselat süresini veya ondan bir ayeti okudugunu görmek, korkudan emin olmaya, genişlik ve rahmetle rızıklanmaya, aile efradı hakkında cömert davranmaya işarettir.

78- Nebe Süresi: Rüyada Nebe süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek, rüya sahibinin iyilikle meth olunmasına, övülmeye ve Allah'ın o kimseyi halka sevdirmesine işarettir. Rüyada bu süreyi okumak, şan ve şöhrete, güzel isimle anılmaya, dinde hidayet üzere bulunmaya ve uzun ömürlüolmaya işarettir.

79- Naziat Süresi: Rüyada Naziat Suresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek, ticarette nasibe, san'atta faydaya, kaibdeki şüphe ve hiyanetten kurtulmaya işarettir.

80- Abese Süresi: Rüyada Abese suresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; çok sadaka ve zekat vermeye ve doğu tarafına yolculuga işarettir.

81- Tekvir Süresi: Rüyada bu süreyi veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; sefere ve ele geçecek rızka, huşu ve tövbeye işarettir.

82- İnfitar Süresi: Rüyada bu süreyi veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; namaz husüsunda tembellik göstermeye işarettir.

83- Mutaffifin Süresi: Rüyada Mutaffifin Suresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; adalet ve insafla ölçü ve tartısını yapmaya işarettir.

84- İnşikak Süresi: Rüyada inşikak Suresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; nefsi muhasebe etmeye, kıyamet günü amel defterini sag tarafından almaya işarettir.

85- Büruc Süresi: Rüyada bu süreyi veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; ilim ve güzel amele, Allah'ın rızasını kazanmaya, üzüntü ve kederden kurtulmaya işarettir.

86- Tarık Süresi: Rüyada bu süreyi veya ondan bir ayeti okudugunu görmek, kız ve erkek evlata, yüce Allah'ı zikretmeye işarettir.

87- A'la Süresi: Rüyada A'la süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; çok tesbih etmeye, işlerin yolunda ve kolay olmasına, ahireti dünyaya tercih etmeye işarettir.

88- Gaşiye Süresi: Rüyada bu süreyi veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; hakkın lütfuyla geçimin kolaylaşmasına, ilim ve takvaya, iyilik ve hayra, rütbe ve sabıra işarettir.

89- Fecr Süresi: Rüyada Fecr süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek yahut kendi üzerine okundugunu görmek, ölüm anma kadar sünnet üzere yaşamaya, yetim ve fakirleri sevmeye, hem kendi hem de mü'minler için dua etmeye ve bu dua sebebiyle menfaatlenmeyeişarettir.

90- Beled Süresi: Rüyada Beled süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; yetimleri terbiye etmeye, yoksulları doyurmaya, merhametli ve şefkatli olmaya işarettir.

91- Şems Süresi: Rüyada bu süreyi veya ondan bir parçayı okudugunu görmek, zafer ve galibiyet elde etmeye, salih bir evlata, ahiret ve dünyada emin olmaya işarettir.

92- Leyl Süresi: Kişinin rüyada Leyl süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmesi, geceleri ibadetle geçirmeye ve yüce Allah'a çok ibadette bulunmakla şereflenmeye işarettir.

93- Duha Süresi: Rüyada bu süreyi veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; hayra ermeye, zayıf ve yoksullara iyilik etmeye, merhamet sahibi bulunmaya, korkudan emin olmaya işarettir.

94- İnşirah Süresi: Rüyada inşirah süresini veya ondan bir parçayı okudugunu yahut kendi üzerine okundugunu görmek, rüya sahibinin hastalıklardan emin olmasına, kalbinin islam nuru ile pırıldamasına, işlerinin kolaylaşmasına, üzüntü ve kederdenkurtulmasına işarettir.

95- Tin Süresi: Rüyada Tin Suresini veya ondan bir ayeti okudugunu görmek, Resülullah efendimizin ve salihlerin yolunda gitmeye, güzel ameller işlemeye işarettir.

96- Alak Süresi: Rüyada Alak süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; Kur'an-ı Kerim ögrenmeye ve tefsir ilmine, yazı yazmaya ve mütevazi olmaya işarettir.

97- Kadir Suresi: Bir kimsenin rüyada Kadir süresini veya ondan bir parçayı okudugunu veya kendi üzerine okundugunu görmesi, hayırlı işe, halin güzelligine, çok sevapa, uzun ömre, sadık söze ve şanın yüceligine işarettir.

98- Beyyine Süresi: Rüyada Beyyine Suresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; o kimsenin eliyle birçoklarının hidayete ermesine, kalbinde tam itikadın meydana gelmesine, korku ve müjdeye işarettir.

99- Zilzal Suresi: Rüyada Zilzal süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; rızka ve mala sahip olmaya işarettir.

100- Adiyat Süresi: Rüyada Adiyat süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; Allah'ı çok zikretmeye, uzun ömre, hayır ve iyilik yapmaya işarettir.

101- Karia Süresi: Rüyada Karia süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; sevinç ve müjdeye, takva ve ibadet sahibi olmaya işarettir.

102- Tekasür Süresi: Rüyada Tekasür süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; çok mal ile rızıklanmaya ve dünya için mal biriktirmeye işarettir.

103- Asr Süresi: Rüyada Asr Suresini okudugunu görmek, müjdeye, kazanç ve menfaate, düşman üzerine galibiyete, sabırlı olmaya ve hak olanı tavsiyeye işarettir.

104- Hümeze Süresi: Rüyada Hümeze süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; selim kalbe, mal biriktirip hayır yolunda harcamaya işarettir.

105- Fil Süresi: Rüyada Fil süresini veya ondan bir parçayı okudugunu veya üzerine okundugunu görmek, düşmana galip gelmeye, zafere ve hacca gitmeye işarettir.

106- Kureyş Süresi: Rüyada Kureyş süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; halkın arasını ıslah etmeye, kolay rızka, muhtaçları gözetip yedirmeye ve sefer ettiginde çok menfaatli şeylere sahip olmaya işarettir.

107- Maun Süresi: Rüyada Maun Suresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; komşusu, arkadaşı ve herkesi faydalı ve razı kılmaya işarettir.

108- Kevser Süresi: Rüyada Kevser suresini veya ondan bir parçayı okudugunu veya üzerine okundugunu görmek, çok kurban kesmeye, zenginlige ve her iki dünyada da çok hayra nail olmaya işarettir.

109- Kafirun Süresi: Kafirun süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; kafir ve münafıklara karşı cihad etmeye dinin sağlam olmasına ve halis imana işarettir.

110- Nasr Süresi: Rüyada Nasr süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; düşmanlar üzerine galip gelmeye, kıyamet gününde Allah'ın Resulü ve şehitlerle beraber olmaya işarettir.

111- Tebbet Süresi: Rüyada Tebbet süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; az çocukla rızıklanmaya ve uzun ömre işarettir.

112- İhlas Süresi: Rüyada İhlas süresini veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; yüce Allah'ı zikretmeye, duanın kabul olmasına, hakkın yardımına ve İsm-i Azama nail olmaya işarettir.

113- Felak Süresi: Rüyada Felak süresini veya ondan bir parçayı okudugunu veya kendi üzerine okudugunu görmek, halinin güzelligine, düşmana galip gelmeye, Allah tarafından namının yüceltilmesine, bütün kötülüklerden muhafazaya ve İsm-i A'zam ile rızıklanmaya işarettir.

114- Nas Süresi: Rüyada Nas süresini veya ondan bir parçayı okudugunu veya Üzerine okundugunu görmek, rüya sahibinin arzu ve isteklerinin gerçeklesmesine, düşmana galibiyete, şeytanın kötülüklerinden emin olmaya işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Sureler görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aciklamasi, gormek, ruya, rüyada, rüyada sureleri görmek, rüyada sureleri görmek açıklaması, rüyada sureleri görmek açıklaması ve yorumu, rüyada sureleri görmek anlamı, rüyada sureleri görmek ne anlama gelir, rüyada sureleri görmek ne demektir, rüyada sureleri görmek nedir, rüyada sureleri görmek tabiri, rüyada sureleri görmek yorumu, sureler, sureler rüya tabiri, sureleri, ve, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Mekkede İndirilen Kuranı Kerim Sureleri - Mekkede İndirilen Kuran Sureleri ve Ayet Tuna Kuran Surelerinin Türkçe Meali ( Açıklaması ) 4 29.11.17 21:04
Rüyada Kuran Sureleri Görmek - Rüyada Kuran Sureleri Açıklaması ve Yorumu - Kuran Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 1 29.11.17 10:08
Medinede İndirilen Kuranı Kerim Sureleri - Medinede İndirilen Kuran Sureleri ve Ayet Tuna Kuran Surelerinin Türkçe Meali ( Açıklaması ) 1 14.02.15 12:43
Rüyada Kur'an Sureleri Görmek - Rüyada Kur'an Sureleri Açıklaması ve Yorumu - Kur'an Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 01.09.12 22:39
Namaz Sureleri İndir Dinle - Abdussamed (Namaz Sureleri) ASYA Namaz ve Abdes 0 13.07.11 19:13


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:49 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2