tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Rüya Tabirleri > N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri N-O-Ö-P-R-S-Ş Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rüyada Peynir Görmek - Rüyada Peynir Görmek Açıklaması ve Yorumu - Peynir Rüya Tabiri
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
458

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 02.01.13, 02:16   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Peynir Görmek - Rüyada Peynir Görmek Açıklaması ve Yorumu - Peynir Rüya Tabiri

Rüyada Peynir Görmek - Rüyada Peynir Görmek Açıklaması ve Yorumu - Peynir Rüya Tabiri

Rızık ve berekete, artan mala ve uzun ömre, hazır ve kolay elde edilen mala, senenin ucuzluk ve bolluğuna; Bekarın peynir görmesi nikaha, hamile kadın için çocuğa, gebelikten kurtulmaya, Peynir bazen faiz bulaşmış mala, Kuru peynir yolculuğa ve rızka, tazesi, kişinin yaşadığı yerde kavuşacağı rızka, Lezzeti iyi olmayan peynir zillet ve meskenete, Peynir ekmek yemek geçim sıkıntısına, Peyniri çeytin ve ekmekle birlikte yemek çabuk ele geçecek mala; Peynir şekere sevince, kolaylıkla elde edilecek rızka;Peynir mayası mala, ibadet ve takvaya delalet eder.

Rüyada peynir yemek, iş hayatında aldatılmaya; peyniri görmek veya çarşıdan almak, erkekler için ticarette büyük ve zahmetsiz kazanç ve kara; bekarlar için evlenmeye; evli ve çocuklu bir kadın ise mirasa konacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada peynir yemek, iş yaşamında kandırılmaya yorumlanır. Peynir görmek veya almak, erkekler için ticarette büyük para kazancına işaret eder. Bekarlar için evliliğe, evli ve çocuklu bir kadın için miras kalacağına yorumlanır.

Rüyada peynir yemek, hayal kırıklığına işarettir.

Zevkle harcanacak para, yuvada mutluluğa neden olacak mutluluktur.

Rüyada peynir görmek, helal mal ve rızkla tabir olunur. Taze peynir eskisinden iyidir. Kuru peynir, yolculukta ele geçecek mala; taze peynir ise zahmetsiz elde edilen çok mala yorumlanır. Rüyasında ekmekle peynir yediğini gören, yolculuğunda zahmetle biraz para kazanır. Bir rivayete göre bir hastalığa tutulup bir müddet sonra iyileşir. Taze peynir yediğini gören, büyük bir kazanca nail olur. Ebu Sait El-Vaize göre; rüyada peynir görmek, rahat ve sağlıkla birlikte mala, taze peynir hazır mal ile o yılın ucuzluk ve bereketli bir yıl olacağına delalet eder. Bir başka rivayete görede: Rüyada peynir, bekar için nikahlanmaya, hamile olan hanım içli çocuğa, artan mala ve uzun ömre işarettir. Koyu sütten yapılan peyniri hamile kadının görmesi, gebeliğinden kurtulmasına işarettir. Bazen peynir, rızık ve berekete, faiz karışmış bir mala işarettir. Peynir, rahatlıkla beraber maldır. Yaş peynir, tabirde kuru peynirdenhayırlıdır. Peynir, rüyayı gören için hazır mal ve senenin bolluğuna işarettir. Denilmiştir ki, kuru peynir, yolculuktur. Yine denilmiştir ki, bir kilo peynir onbin dirhem maldır. Peyniri ekmeğe katık edip yediğini gören kimsenin geçimi güç ve çetin olur. Denilmiştir ki, peyniri ekmek ve cevizle yediğini görmek, rüyayı görenin haline göre peynirin her kalıbı yüz yahut bin dirhem maldır. Bazen de peynir zillet ve meskenete, kurusu, yolculuğa ve rızka, tazesi de kendi yerindeki rızka işarettir.

Hayal kırıklığına işarettir.

Rüyada peynir görmek; zenginliğe,gören hasta ise iyileşeceğine,huzura,bekar biri için evliliğe,evli ve hamile bir kadın için; çocuğa,uzun ömre işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Peynir görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aciklamasi, gormek, peynir, peynir rüya tabiri, ruya, rüyada, rüyada peynir görmek, rüyada peynir görmek açıklaması, rüyada peynir görmek açıklaması ve yorumu, rüyada peynir görmek ne anlama gelir, rüyada peynir görmek ne demektir, rüyada peynir görmek nedir, rüyada peynir görmek tabiri, rüyada peynir görmek yorumu, tabiri, ve, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Peynir Mayası Görmek - Rüyada Peynir Mayası Görmek Açıklaması ve Yorumu Tarot N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 02.01.13 02:07
Rüyada Peynir Şekeri Görmek - Rüyada Peynir Şekeri Görmek Açıklaması ve Yorumu Tarot N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 02.01.13 02:03
Tebeşire Peynir Bakışlı Deyiminin Anlamı ve Açıklaması Nokia Deyimler ve Açıklamaları 0 26.09.12 15:11
Aklını Peynir Ekmekle Yemek Deyiminin Anlamı ve Açıklaması Nokia Deyimler ve Açıklamaları 0 13.01.12 01:50
Lafla Peynir Gemisi Yürümez Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Nokia Atasözleri ve Açıklamaları 0 07.01.12 01:17


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:57 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2