tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Rüya Tabirleri > N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri N-O-Ö-P-R-S-Ş Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rüyada Pencere Görmek - Rüyada Pencere Görmek Açıklaması ve Yorumu - Pencere Rüya Tab
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
563

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 02.01.13, 18:13   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Pencere Görmek - Rüyada Pencere Görmek Açıklaması ve Yorumu - Pencere Rüya Tab

Rüyada Pencere Görmek - Rüyada Pencere Görmek Açıklaması ve Yorumu - Pencere Rüya Tabiri

Hastanın iyleşmesine, bekarın evlenmesine, üzüntü ve kederi olanın bunlardan kurtulmasına; Pencere görmek istek ve arzunun gerçekleşmesine, mülke ve şerefe nail olmaya, Pencereye uzaktan bakmak düşmana galip gelmeye, işlerini sevinç içinde yürütmeye; kaazanç, kar ve servete, akranına üstün gelmeye, Pencere bazen kendisine bakılan adama, Pencere yapmak ev yapmaya delalet eder.

Rüyada pencere gören kişi, sıkıntılı ve tasalı ise bu sıkıntılarından kurtulacağına; eğer asta ise iyileşeceğine; bekarsa evleneceğine işarettir.

Rüyada pencere görmek üzüntülerden ve dertlerinden kurtulacağına işarettir.; eğer hasta ise derman bulacağına işaret eder.; Bekar için ise evleneceğine yorumlanır.

Ferahlık olarak yorumlanır. Pencereden içeriye ışık giriyorsa kişinin hiçbir derdi kalmaz.

Rüyada pencere görmek, bir çok şekilde tabir olunur. Pencereye dayanmış olduğunu görmek, keder ve sıkıntılardan kurtulmaktır. Pencereyi açtığını görmek kederden kurtulmaya işarettir. Pencereyi kapamak bu rüyanın aksiyle tabir olunur. Pencereyi yerinden sökmek ve kırmak haysiyetine noksanlık vermektir. Pencereden girmek büyüklük ve rütbe elde etmek için yolsuz işler yapmak, pencereden çıktığını görmek, kendi kusuru ile halk gözünde itibarının küçülmesidir. Oda pencerelerinin üzerinde fazla ışık almak içinve sua olarak yaptırılan yuvarlak küçük pencereleri görmek, eş, hizmetçi ve genellikle kadın olarak yorumlanr. Başını bu pencereden çıkarmak, emanet sahibi olmayan bir kadına mal vermektir. Küçük pencereden indiğini görmek, karısını boşamaktır. Birinin küçük pencereden yanına girdiğini görmek, bir erkeğin karısı ile gizli bir ilişkide bulunmasına delalet eder. Bir başka rivayete görede: Rüyada görülen pencere, cephesi dışarı olan bir evde otursa, ev sahibine isabet edecek mülke ve nail olacağı izzet ve arzuya kavuşmaya işarettir. Eğer bu rüyayı gören üzüntülü ve kederli ise, ondan kurtulur. Hasta ise, şifa bulur. Rüyayı gören bekarsa, ister erkek ister kadın olsun evlenir. Rüyada penceresi olmayan bir evde pencere görmek sultan için saltanata ve tüccar için ticaret yapmaya işarettir. Rüyada pencere görmek, kendisine bakılan bir adama işarettir. Düşmanı bulunan bir kimse, rüyada pencereye uzaktan baksa düşmanına galip gelir. Ümit ettiği şeye kavuşur. Sevinç içerisinde işleri yürür. Tüccar olan bir kimse rüyada pencere görse, kazanç, kar ve servete kavuşur. Her ne olursa olsun, akranlarına üstün gelir. Rüyada pencere yapmak tabirce ev yapmak gibidir.

Rüyada pencere görmek; kötülüğe,şiddete, pencereden atlamak; mahkeme ile bir işi olacağına, camlı pencere görmek; çapkınlığa, pencere arkasından etrafı seyretmek; bu günlerde pek şansının olmadığına ve işlerinin yolunda gitmeyeceğine, pencereyi kapatmak; sıkıntıya, pencereyi kırmak; yaptığınız işler sonunda zarar göreceğinize,kendini pencereye bağlı görmek; çok kötüdür,gören kişinin aklını kaybedeceğine işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Pencere görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aciklamasi, gormek, pencere, pencere rüya tabiri, ruya, rüyada, rüyada pencere görmek, rüyada pencere görmek açıklaması, rüyada pencere görmek açıklaması ve yorumu, rüyada pencere görmek ne anlama gelir, rüyada pencere görmek ne demektir, rüyada pencere görmek nedir, rüyada pencere görmek tabiri, rüyada pencere görmek yorumu, tab, ve, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Kahve Falında Pencere Görmek Ne Demektir - Kahve Falında Pencere Anlamı ve Açıklaması Tarot Kahve Falı 1 06.02.18 14:43
Rüyada Irk Görmek - Rüyada Irk Görmek Açıklaması ve Yorumu - Irk Rüya Tabiri Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 1 23.06.17 16:50
Png Kapı ve Pencere Çerçeveleri Berfin Grafik Tasarım 1 20.08.13 00:11
Rüyada Pencere Çerçevesi Görmek - Rüyada Pencere Çerçevesi Görmek Açıklaması ve Yorum Tarot N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 10.03.13 19:44
Pencere Önü Sedirleri ASYA Dekorasyon 0 18.03.11 06:35


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:20 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2