tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > BİLGİSAYAR-DONANIM ve İNTERNET > Network ve İnternet
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Network ve İnternet Network veya internet konfigurasyonları


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
TTNET Her Eve İnternet
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1340

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 08.06.10, 16:30   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart TTNET Her Eve İnternet

TTNET Her Eve İnternet
TTNET'ten müşterilerine Günlük İnternet Tarifesi, Ödeme bilgileri,Ödeme seçenekleri

Türk Telekom Her Eve İnternet uygulamasıyla artık evlerde günlük internet kullanımı dönemini başlatıyor.
Gece saat 03.00'den ertesi gece saat 03.00'e kadar kullanılabilen paket kapsamında, kullanıcılar 1 megabit yükleme ve 256 kilobit indirme hızlarında 500 megabayta kadar internet erişimi satın alabilecekler.
Türk Telekom'un "Her Eve İnternet" paketinden yararlanmak için Türk Telekom'dan ev telefonu hizmeti almak yeterli oluyor.

Bütün internet servis sağlayıcılarına günlük 3 TL. fiyat olarak öngörülen satış fiyatıyla sunulacak yeni paketle kullanıcılar istedikleri gün internete bağlanabilecek ve bağlandıkları gün başına ödeme yapacak.

Yeni paket ile internet servis sağlayıcıları, tüm vergiler dahil günlük 3 TL olarak öngörülen perakende satış fiyatından müşterilerine internet hizmeti sunabilecek. Türk Telekom Her Eve İnternet paketini toptan olarak internet servis sağlayıcılarına ve onlar aracılığı ile müşterilere ulaştıracak.

Yeni uygulamadan evinde henüz internet bağlantısı olmayanların yanı sıra, hazırADSL kullanan müşteriler de faydalanabilecek.


Bağlantı Hızları ise şöyle;
Gece saat 03.00'den ertesi gece saat 03.00'e kadar kullanılabilen paket kapsamında, kullanıcılar 1 megabit yükleme ve 256 kilobit indirme hızlarında 500 megabayta kadar internet erişimi satın alabilecekler.

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, internette yeni bir dönemin başladığını vurgulayarak, "Her Eve İnternet" paketinin internet erişimini kolaylaştırarak, interneti herkese ulaştıracağını söyledi. Türkiye'nin 2005 / 2009 yılları arasında ADSL penetrasyonu artışında Avrupa'da birinci, dünyada ikinci ülke olduğunu belirten Demircan, sözlerini şu şekilde devam etti:
"2010 yılı Mart ayı sonu itibariyle Türkiye'de ADSL kullanıcısı sayısı 6,5 milyona yaklaştı. Ancak bunu yeterli bulmuyoruz. Hedefimiz her haneyi internetle tanıştırmak. 'Her Eve İnternet' paketiyle sunduğumuz yeni fiyatlandırma modelimizle bu hedefimizi gerçekleştireceğiz. Tüm internet servis sağlayıcılarına sunduğumuz bu hizmet ile internete basit ve kolay erişimin yolunu da açmış olduk. Türkiye'de internet kullanımını yaygınlaştırmak için önümüzdeki dönemlerde de çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdürerek, toplumda bilgiye erişimin olanaklarını artıracağız."

Türk Telekom Operasyon Başkanı Celalettin Dinçer ise bugüne kadar yaptıkları yatırımlarla ADSL hizmetinin hız ve hizmet kalitesini sürekli geliştirdiklerini ve bunun ülkemizde internet erişiminde yaşanan artışta önemli rol üstlendiğine dikkat çekti. Gerek bağlantı hızlarında, gerek hizmet kalitesi ve çeşitliliğinde sürekli yatırımlar yaptıklarının altını çizen Dinçer, "Yatırımlarımız sonucunda minimum bağlantı hızı 2005 yılında 256 kbps iken, 2010 yılında 4 kat artışla 1 Mbps'e ulaştı. Maksimum bağlantı hızı da bu yıllar arasında 16 kat artarak 2 Mbps'den 32 Mbps'ye çıktı" dedi. Geçtiğimiz dönemde internete kolay ve avantajlı erişim için kampanyalar düzenlediklerini belirten Dinçer, 2009 yılında sundukları 8 Mbps'e ADSL paketlerinin kullanıcı sayısının 2,8 milyona ulaştığını belirtti.

Her Eve İnternet paketinde, ilk kez internet bağlantısı sağlayacak müşteriler bir sefere mahsus olmak üzere aktivasyon ücreti ödeyecek. Aktivasyon ücreti 26 TL olarak öneriliyor. Bağlantı ücreti istendiği takdirde 12 taksitte ödenebilecek.
internethaber
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
eve, ttnet, ttnet her eve internet, İnternet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
İnternet Haftası Konulu Şiirler - İnternet Haftası ile İlgili Şiirler Nokia Belirli Gün ve Haftalar Şiirleri 4 18.03.17 21:15
iPhone 4 İnternet Ayarları - iPhone 4 İnternet Ayarları Nasıl Yapılır Okyanus iPhone 0 15.09.12 12:27
Türkiyede İnternet - Türkiye'de İnternet Nokia Bilim ve Teknoloji nedir ? 0 05.03.11 11:32
TTNet Müzik'e 150 bin yabancı şarkı eklendi tualim Bilişim ve Teknoloji Haberleri 0 01.02.09 07:20
TTNET'e uluslararası ödül tualim Bilişim ve Teknoloji Haberleri 0 18.12.08 16:58


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:08 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2