tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > MÜZİK ve VİDEO > Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) > Pop Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri )
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Pop Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) Türk pop müzigi sanatçılarının hayatları ( Biyografileri )


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Emre Altuğ Hayatı ( Biyografisi )
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1453

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 01.03.08, 06:05   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: Erzurum
Mesajlar: 442
Konular: 375
Puan Grafiği
Rep Puanı:1980
Rep Gücü:0
RD:Cigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant futureCigde has a brilliant future
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 12
80 Mesajına 96 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Emre Altuğ Hayatı ( Biyografisi )

Emre altuğ






İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Emre ALTUĞ, ilk albümünden önce Türkiye’nin önde gelen pop starlarından Sezen Aksu, Sertab Erener, Levent Yüksel, Leman Sam ve Nilüfer’e vokalistlik yaptı. Sahne çalışmalarının yanında tiyatrodan da uzak kalmayan sanatçı albümünden önce 3 sezon Dormen Tiyatrosu’nda çeşitli oyunlarda rol aldı.

2000 yılı tiyatro sezonunda Haldun Dormen tarafından sahnelenen, başlıca rollerinde Perihan Savaş, Selçuk Yöntem, Bülent Kayabaş, Nilgün Belgün’ün yer aldığı çok geniş bir kadro ile sergilenen “Bir Kış Öyküsü” adlı müzikalde yer aldı. Yine ilk albümünden bugüne kadar geçen süre içerisinde önce Mustafa Uğurlu, Arzu Yanardağ ile birlikte “Asansör” adlı sinema filminde rol aldı. Daha sonra eski Türk filmlerinin yeniden çekilmesi projesinde yer alan sanatçı bu proje çerçevesinde “Ağaçlar Ayakta Ölür” ve “Halk Çocuğu” adlı TV filmlerinde rol aldı.

Müzik çalışmalarını film çalışmalarıyla birleştiren sanatçı “Asansör” filmi için hazırlanan sound-track albümde hem yorumu hem de söz ve besteleri ile yer aldı. Film çalışmaları yanında televizyon çalışması da yapan sanatçı 2000 yılı içerisinde özel bir TV kanalında “Kedi” adlı dizide baş rol oynadı.

Yine müzik çalışmaları içerisinde Melih Kibar “YADİGAR” albümü projesinde yer alan sanatçı bu albümde “Bir De Bana Sor” adlı parçayı seslendirmiştir. Albüm ve parça çok büyük bir ilgi görmüş, listelerde hep üst sıralarda yer almıştır.

Sanatçı “Kolay Para” adını taşıyan sinema filminde baş rolleri Mustafa Uğurlu, Şebnem Dönmez ile paylaştı. Film Aralık 2002’de vizyona girdi. Sinema, tiyatro ve sahne çalışmalarının yanı sıra reklam filminde ve bir TV dizisinde rol almaktadır.

Sanatçı ilk albümden sonra geçen tüm bu süre içerisinde müzik çalışmalarına da ara vermeden devam etti. Türkiye’nin bir çok ilinde ve yurt dışında 100’e yakın konser veren sanatçı hayranlarıyla birebir buluşma fırsatı da yakaladı. Şırnak/Silopi’de konser veren ilk sanatçı olma özelliğini de elde eden sanatçı Türkiye’nin bir çok ilinde, üniversitelerde, festivallerde ve özel organizasyonlarda sahne alarak bir çok başarılı konsere imza atmıştır.

İlk albümü “İbret-i Alem” ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan ve ayrıcalıklı bir yer kazanan Emre ALTUĞ, 21 Şubat 2003’de “SICAK” adlı ikinci albümüyle sevenleriyle buluştu. 2005 yılında ise Dudak Dudağa isimli albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu.
Cigde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
altug, biyografisi, emre, emre altuğ, emre altuğ biyografi, emre altuğ biyografisi, emre altuğ hakkında, emre altuğ hayatı, emre altuğ kimdir, emre altuğ özgeçmişi, emre altuğ yaşamı, hayati

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Emre Şen Biyografisi - Emre Şen Hayatı - Emre Şen Kimdir? Başak Diger Ünlülerin Biyografileri 0 16.03.14 00:35
Emre Altuğ Resimleri -Emre Altuğ Fotografları Okyanus Ünlülerin Resimleri 1 08.10.12 22:20
Pınar Altuğ Biyografisi - Pınar Altuğ Kimdir - Pınar Altuğ Hayatı - Pınar Altuğ Yaşam Eylül Türk Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) 0 21.07.12 03:49
İrem Altuğ Biyografisi - İrem Altuğ Hayatı - İrem Altuğ Kimdir? Başak Türk Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) 0 23.03.11 05:40
Emre Altuğ 2010 Albümü Emre Altuğdan SERDEM Albüm Kapakları 0 21.05.10 21:21


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:02 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2