tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > MÜZİK ve VİDEO > Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) > Pop Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri )
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Pop Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) Türk pop müzigi sanatçılarının hayatları ( Biyografileri )


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Deniz Seki Hayatı ( Biyografisi )
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1809

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 02.03.08, 17:06   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Eskişehir
Mesajlar: 81
Konular: 41
Puan Grafiği
Rep Puanı:1115
Rep Gücü:0
RD:Helin has much to be proud ofHelin has much to be proud ofHelin has much to be proud ofHelin has much to be proud ofHelin has much to be proud ofHelin has much to be proud ofHelin has much to be proud ofHelin has much to be proud ofHelin has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 39
9 Mesajına 10 Kere Teşekkür Edlidi
:
Lightbulb Deniz Seki Hayatı ( Biyografisi )

Deniz Seki Hayatı ( Biyografisi )



01/07/1970, İstanbul doğumluyum. Ancak babamın ailesi Antalyalı olduğundan kendimi Antalyalı hissediyorum. İlkokulumu Maçka Süheyla Artem'de, orta ve lise eğitimimi de yatılı olarak Çamlıca Kız Lisesi'nde okudum.

Okulumu bitirdikten sonra, TRT İstanbul Televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu olmaya karar verdim ve bu meslekte başarılı oldum.

İdealist bir yapım olduğundan sunuculuk yaparken içimdeki müzisyen ruhumun çıkması biraz zaman aldı. Öyle ki, keşfedilmem, 1993 Yılında Melih Kibar' la tanışmam sonucu ortaya çıkacaktı. Ki, öyle de oldu.

Nasıl mı?

Medeni cesareti olan bıcır bıcır bir kız çocuğu olduğum için, tesadüfler sonucu Melih Kibar la tanıştım ve sesimi dinlemesini rica ettim. Kendisi de beni stüdyosuna davet etti. Ben ne olduğunu bile anlamadan bir de baktımki, reklam filmlerini seslendirmeye başlamışım. Böylece sanat hayatı yolundaki önemli adımlardan birini atarak, yoluma birbirinden değerli; Kenan Doğulu, Emel Müftüoğlu, Ege, Ferda Anıl Yarkın, Zuhal Olcay ve Yaşar gibi sanatçılara vokalistlik yaparak devam ettim.

1995 Yılında, artık kendimi iyice şarkı söylemeye hazır hissettiğim anda, medeni cesaretimi göstererek POP - SHOW 95 Şarkı yarışmasına katıldım ve kendi yazdığım şarkı sözümle 1. oldum.

Ve 1997 yılında, uzun ve zevkli çalışmalar sonucunda 1. albümüm olan "Hiç Kimse Değilim" müzikseverlerle buluşmuş oldu. Yaşadığım acı ya da tatlı duygu yoğunlukları, söz ve bestecilik kimliğimin ortaya çıkmasını sağladı. Bu beni çok heyecanlandırdı. Çünkü artık şarkı yazıyor ve besteliyordum. Bu da bir sanatçı için önemli olsa gerek?

Aslında düşünüyorum da ben şarkılarımla, hele ki birbirimizi hiç tanımadığımız halde sizlerle dertleşiyoruz. Bence hayranlık diye adlandırılan duygunun tanımı da bu.

25 Aralık 1999 tarihinde, söz ve müziklerinin birçoğu kendime ait olan "Anlattım" isimli albümümle bir kez daha sizlerle buluştum. Ne mutluyum ki bu albüm düşlediğim ve hayal ettiğim başarıya ulaştı. Ve sanat hayatı yolundaki adımlarım hızlı bir koşu maratonuna dönüştü. Bu cesaretim ve heyecanımla uzun yıllar kendi şarkılarımı, yaşadığım ve özümsediğim tüm hikayelerimi, müziğim aracılığı ile sizlerle paylaşacağıma söz veriyorum.

3. Albümüm "şeffaf" Ocak 2002 tarihinde müzik marketlerdeki yerini aldı ve kendinden söz ettirmeyi de başarabildi. Bu albümde sırasıyla Unutursun ve Yakamoz isimli şarkılara klip çekildi. Unutmayın! Biz sanatçılar, sizlerle evrensel olan müziği paylaşmaktan büyük bir sevinç ve gurur duymaktayız. Böylesine özel bir yeteneği bahşeden Yüce Tanrı'ya binlerce teşekkürler.

4. albümüm '''Aşkların En Güzeli'' müzik kariyerimin bana bir hatırası olarak Eylül 2003'te çıktı. Çocukluğumun şarkılarını, günümüz sounduyla yeni jenerasyonlara taşımak, kaybolmaya yüz tutmuş 70'lerin Türkçe pop müziğinin asla kaybolmayacağını ve kaybolmaması gerektiğini kendime ve siz dinleyicilerime ispat etmek istedim.

Ve 5. albümüm Aşk Denizi aşka aşık olan ben, bu albümümde aşkın her halinden bahsettim. Herkes kendi aşkından bir parça bulacak. 9 aylık bir çalışma sonucunda ortaya çıkan 14 şarkının 13'ünün sözleri ve bestesi gene bana ait.Bu albümde ayrıca istedim ki bir albüm nasıl yapılıyor, hangi aşamalardan geçiliyor, müzisyen ile şarkıcı arasında nasıl diyaloglar oluyor bilinsin... Böylece Bir albüm hikayesi VCD'si çıktı ortaya. Kaset kapağı için resim çekiminden tutun da stüdyo çalışmalarına kadar her şey var bu VCD'de.

Şimdi o kadar heyecanlı ve mutluyum ki...

Sizlerle tanışmak, kendi şarkılarımı söylemek ve söyletebilmek, benim çocukluk hayallerimin en önemli parçalarıydı ve şimdi o hayallerim gerçekleşiyor.

Sevgilerim ve iyi dileklerim hep sizlerle birlikte olsun. Çünkü, sizler bu sevgiye layıksınız.
Hayatı severek yaşamak ve yeniden paylaşmak dileğiyle...


Deniz Seki Resimleri -Deniz Seki Fotografları
Helin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.06.09, 17:40   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
 
İpek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Mersin
Mesajlar: 1.271
Konular: 1076
Puan Grafiği
Rep Puanı:3790
Rep Gücü:0
RD:İpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond reputeİpek has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 71
210 Mesajına 272 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Deniz Seki Biyografisi,Deniz Seki Hayatı,Deniz Seki Yaşamı,Deniz Seki Kimdir?

Deniz Seki Biyografisi,Deniz Seki Hayatı,Deniz Seki Yaşamı,Deniz Seki Kimdir?

1 Temmuz 1970’de İstanbul doğan Deniz Seki, ilkokulu Maçka Süheyla Artem’de, ortaokul ve liseyi de yatılı olarak Çamlıca Kız Lisesi’nde okudu. Okulu bitirdikten sonra TRT İstanbul Televizyonu’ndaki sunuculuk sınavlarına katıldı ve sınavları kazanarak TRT İstanbul Televizyonu’na girdi. 1993 yılında Melih Kibar’la tanışmasıyla birlikte sunuculuğu bıraktı ve müzisyenliğe başladı. İlk olarak reklam filmlerini seslendiren sanatçı, daha sonra Kenan Doğulu, Emel Müftüoğlu, Ege, Ferda Anıl Yarkın, Zuhal Olcay ve Yaşar gibi sanatçılara vokalistlik yaptı. 1995 yılında “Pop-Show 95” adlı şarkı yarışmasında kendi yazdığı şarkı sözüyle birinci oldu ve aradan iki yıl geçtikten sonra 1997 yılında ilk albümü olan “Hiç Kimse Değilim” müzik marketlerde yerini aldı.

Bestecilik ve söz yazarlığı konusunda da kendisini ispatlayan sanatçı, 25 Aralık 1999 tarihinde, sözlerinin ve müziklerinin bir çoğu kendisine ait olan “Anlattım” adlı albümünü piyasaya sürdü. Beklediği başarıya bu albümde ulaşan Deniz Seki, “Şeffaf” adlı üçüncü albümünü de Ocak 2002 tarihinde müzik severlerin beğenisine sundu.
İpek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
biyografisi, deniz, deniz seki, deniz seki biyografi, deniz seki biyografisi, deniz seki hakkında, deniz seki hakkında genel bilgi, deniz seki hayatı, deniz seki kim, deniz seki kimdir, deniz seki özgeçmişi, deniz seki yaşamı, hayati, seki, şarkıcı deniz seki

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Deniz Seki Resimleri -Deniz Seki Fotografları Okyanus Ünlülerin Resimleri 1 19.09.15 23:32
Deniz Özerman Biyografisi - Deniz Özerman Kimdir - Deniz Özerman Hayatı - Deniz Özerm Kartal Türk Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) 0 12.09.14 17:22
Deniz Erkanat Biyografisi - Deniz Erkanat Kimdir - Deniz Erkanat Hayatı - Deniz Erkan Kartal Türk Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) 0 21.01.13 23:00
Rüyada Seki Görmek - Rüyada Seki Görmek Açıklaması ve Yorumu - Seki Rüya Tabiri Tarot N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 25.12.12 17:33
Deniz Seki Şarkı Sözleri mor_elmas Pop Müzik Şarkı Sözleri 11 03.08.08 15:11


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:53 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2