tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > MÜZİK ve VİDEO > Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) > Pop Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri )
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Pop Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) Türk pop müzigi sanatçılarının hayatları ( Biyografileri )


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Nilüfer Hayatı ( Biyografisi )
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
2382

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 27.07.08, 09:08   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Administrator
 
tualim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.920
Konular: 3793
Puan Grafiği
Rep Puanı:22454
Rep Gücü:20
RD:tualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 125
207 Mesajına 2.102 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Nilüfer Hayatı ( Biyografisi )

o bir anne...
öyle sesler varki size yaşadığınızı hissettirir,umuda,çoşkuya,açılan suyun sesi gibi yada özlemin,korkunun izlerini taşıyan rüzgar sesi gibi...
Türkiye'nin en iyi vokalistlerinden Nilüfer 1955'de, İstanbul Cihangir'de dünyaya geldi. Nilüfer'in ailesi de müzikle ilgiliydi. Babası çok iyi piyano çalardı. Annesinin de çok güzel bir sesi vardı.
Nilüfer 15 yaşındayken Hafta Sonu Gazetesi'nin "Altın Ses Şarkı Yarışması"na katıldı. İşte bu yarışma ona birinciliği ve şöhreti kazandırdı. Bir anda yaşamı değişen Nilüfer'in profesyonel müzik yaşamı 1972 yılında "Kalbim Bir Pusula" isimli 45'liğiyle başladı.
1973-1978 yılları arasındaki dönemde, sürekli altın plak kazandı. Defalarca yılın kadın sanatçısı seçildi. 80'lere girildiğinde müziğini biraz değiştiren Nilüfer, Osman İşmen' in arajmanlamasıyla, Türk müziği ve arabesk parçaların pop versiyonlarını seslendirdi.
90'larda da oldukça ilgi toplayan albümler yaptı. "Yine Yeni Yeniden" (1994), "Ne Masal Ne Rüya" (1994), "Nilüfer'le" (1997) ve "Yeniden Yetmişe" (1998) adlı albümler Nilüfer'i yayınladıkları tarihlerin en değerli müzisyenlerden biri yaptı.
1992 yılından beri Unicef'le ilgili çalışmalar yapan Nilüfer, 1998 yılından bu yana da Unicef'in iyi niyet elçisi...





işte o muhteşem eserlerden bazıları
Büyük Aşkım Albümün'den

Beni Mi Buldun?
Tam sevecek gibi olmuşken kalbim,
Tam serecek gibi yelkenleri,
Kül olası beni sanki alevine alırken
Ah içimde bir şeyler sönüverdi birden.
Tam sevecek gibi olmuşken kalbim,
Tam serecek gibi yelkenleri,
Kör olası beni sanki avucuna alırken
Ah içimde bir şeyler cayıverdi birden.
Bu gidişle sen beni bir daha hiç bulamazsın,
Bulursan böyle aşığı bana yollarsın,
Çok ararsın çok be güzelim sen çok yanarsın,
Beni mi buldun be güzelim beni mi buldun?
Ben aşka doydum be güzelim, git gözün doysun

Erkekler Ağlamaz
İçinde bin pişmanlık gözlerinde yaş,
Yüzünde yasak duyguların verdiği garip telaş,
Sesinde bir burukluk ellerin soğuk,
Boğazında düğüm düğüm kelimeler.
Erkekler ağlamaz sil gözyaşını
Kaçırma gözlerini benden suçlu suçlu.
Erkekler ağlamaz insanız unutma,
Sustururum zamanla içimdeki bu acıyı.
Gözyaşların içimi eritiyor,
Erkekler ağlamaz sevgilim sil gözyaşını .
Yaşadığım o günleri unutmak zor,
Geceler boyu beklemek nedir, onu bir de bana sor,
Çok özlemek ve sevmediğini bilmek,
Sonu gelmez acılarımla beraber.





















ve şu anda dilden dile dolaşan son albümü hakkında ki yorumlar ve kısa bilgiler
Nilüfer bir başyapıt ile yeniden karşınızda. Albüm Nilüfer' in geride bıraktığı 33 yılın en güzel birikimi.
Bu albümdeki en önemli ayrıcalık sanatçının yorumcu kimliğinin yanı sıra söz ve müzik yazarı kimliği ile de yepyeni bir Nilüfer olarak karşınıza çıkması. Otuz üç yıl içinde günümüzde hala çok sevilen '' Erkekler Ağlamaz" sözü - müziği kendisine ait olan ve yalnızca sözlerini yazdığı ''Olmadı Yar", Kavak Yelleri '' gibi az sayıda şarkıya imza atan Nilüfer yıllar sonra bu albümde altı yepyeni şarkıyla karşımıza çıkıyor.
Albüme adını veren '' Karar Verdim '' de bir Nilüfer şarkısı. Bunun dışında albümde yer alan "Hoşuna Gider mi","Aşk","Kolaycısın","Karar Verdim","İlk Göz Ağrısı ve "Ansızın" yine söz ve müziğiyle sanatçının imzasını taşıyor.
Hazırlık aşaması tam onbeş ay süren albüm büyük bir özenle ve titizlikle oluşturuldu. Yaylı kayıtların tümü Prag'da çek kemancılarla gerçekleştirildi. Mastering çalışması ise Londra'da yapıldı. Sanatçı hem Prag'da hem de Londra'da ki çalışmalar içinde başından sonuna kadar yer aldı. Bu albümdeki Nilüfer ilklerinden biri de projede yapımcı olarak imzasının bulunması. Nilüfer Prodüksiyon - Seyhan Müzik ortak yapımı olan albümün prodüktörlüğünü Nilüfer, müzik direktörlüğünü ve aranjörlüğünü Ozan Çolakoğlu, müzik danışmanlığını Nilüfer' in ilk prodüktörü ve eski dostu Nino Varon yaptı.
Ünlü müzisyen Buğra Uğur' da tek şarkıyla aranjör olarak imza attı. Albümde Nilüfer' in imzasını taşıyan altı şarkısının dışında iki Adnan Ergil, bir Şehrazat, bir Bülent Özdemir, bir Onur Mete şarkısı ayrıca Şehrazat ve Sude Bilge Demir' e ait birer şarkı sözü bulunuyor.
Her biri insanın içine dokunan, sımsıcak bir öykü taşıyan taşıyan şarkıların isimleri ise şunlar; Ansızın, Aşk, Hayalime Bırak, Hoşuna Gider mi, Hüzün, İlk Göz Ağrısı, Kaderin Oyunu, Karar Verdim, Ucuz Atlattım, Unutmuyor Sevdan ve Kolaycısın

işte o muhteşem son klibiyle ilgili basındaki bazı yorumlardan kısacık kesitler
Yeni albümüyle kendinde devrim yaparak hem müzik tarzini hem de görünümünü yenileyen Nilüfer, "Olur mu Olur mu / Gözünaydin" adli albümünün 3üncü klibini çekti... Nilüfer, dinamik dans parçalarinin yani sira, kendine özgü essiz yorumlariyla süsledigi slow sarkilarinin da yer aldigi son albümünün 3üncü klibini "Acilara Son" isimli parçasina çekti...Sarkinin söz, müzik ve klip yönetmenligine Mete Özgencil imza atti... Candan Erçetin'le yaptigi çalismalarin ardindan verdigi üç yillik aradan sonra, "Yaptigim en büyük hittir, bu sarki çok dikkatli dinlenmelidir" diyen özgencil, "Acilara Son" adli lirik eserini, ilk kez yine bu albümle su yüzüne çikardi...
o muhteşem,
o rakipsiz,
o eşşiz...
onu anlatmak imkansız,kelimeler yetersiz onun için bu yorum,bu ses sadeceözel insanlara allah tarafından verilir.o çok çxel ve çok güzel bi insan..
o şarap gibi yıllandıkça güzelleşiyor ve yıllandıkça değerine değer katılıyor...
seni seviyorum NİLÜFER'im seni çok seviyorum...
NİLÜFER

Nilüfer, 31 Mayıs 1955 tarihinde Istanbul, Cihangir' de dünyaya geldi. 1970 yılında, Italyan Koleji Ortaokul ikinci sınftayken Haftasonu Gazetesi nin düzenlediği ses yarışmasında jüride bulunan Şehrazat , Ajda Pekkan , Alpay gibi sanatçıların ortak kararıyla birinci oldu. 1972 yılında Odeon plak şirketinden çıkardığı ilk 451iği “Kalbim Bir Pusula" ile profesyonel müzik hayatı başlamış oldu.Nilüfer'in ilk plak şirketi Odeon 'un sahibi Dany Grunberg “Işte benim Diva'm" diye lanse ettiği Nilüfer ile başarıdan başarıya koştuklarını anlatıyor ve ekliyor: “Kimse darılmasın, kırılmasın...Nilüfer benim için ikincisi olmayan bir ses...Ilk günden bugüne kadar O gerçek bir Diva!"

Yıl 1973...Plak şirketi satıştan çok memnun kalınca hemen ikinci plağın hazırlığına başlandı. “Dünya Dönüyor" adıyla çıkan ikinci albüm , Nilüfer 'e sanat yaşamının ilk yıllarında olmasına rağmen tüm ünlü rakiplerini geride bırakarak Yılın Kadın Şarkıcısı ödülünü getirdi. Aynı yıl çıkardığı "Sen de Söyle" ve "Göreceksin Kendini" 451ikleride büyük satış grafikleri çizdi.
Sahneye ilk, 1974İzmir FuarındaZeki Müren'in solistliğini yaptığı kadro için teklif gelince çıktı. 1974 yılında "Başıma Gelenler" ve "Al Beni Çal Beni” isimli 45lik plaklarını çıkardı. Artık Nilüfer şarkıları dillerde dolaşıyor , genç şarkıcı tüm müzik ödüllerini topluyordu. Bir yandan Yılın En Sevilen Şarkıcısı, bir yandan Yılın En Sevilen Şarkısı... Aynı yıl ilk longplayi "Nilüfer" piyasaya çıktı.
1975 yılında Eurovision Şarkı Yarışması Türkiye elemelerinde Nino Varan'ın "Boşver" adlı bestesini seslendirdi. Ancak besteyle ilgili bazı spekülasyonlar yüzünden Nilüfer yarışmadan çekilmesine rağmen şarkı ülkede çok sevildiği için aynı yıl "Boşver" isimli 451iğini çıkardı.
Hızla şöhret olan bu liseli genç kız kısa sürede sinemacılarında dikkatini çekti ve bir film de başrol teklif ettiler .Ancak O, hep kendi sevdiği şeyleri yaparsa başarılı olacağına inandığı için teklifi geri çevirdi.
1975 yılında Alman yapımcıların da dikkatini çeken Nilüfer , "Miss Nilüfer" ve "Ali" 451ik plaklarını Almanya'da yaptı. Yapımcıların çok ümitli oldukları projede tek bir pürüz vardı, o da Nilüfer Almanya' da yaşamaktan hoşlanmamıştı , ülkesine geri dönmek istiyordu. Çok genç olduğu için mantığıyla değil duygularıyla hareket eden sanatçı, Türkiye'ye geri döndü.
Nilüfer'in daha sonraki yıllarda müzik hayatıyla ilgili en büyük pişmanlığı Almanya 'dan hemen geri dönmesi oldu. 1976 yılında bu kez "Of Aman Aman" isimli 45liği ile müzik sektöründe esmeye başlayan sanatçı aynı yıl “Selam Söyle" longplayini de piyasaya çıkardı. Satış rekorları kıran albümleri ve listeleri altüst eden şarkılarıyla Nilüfer'in Altın Devri sürüyordu. 1977 ' “Kim Arar Seni" 451iğini çıkardı.
1978 yılında "Müzik" ve " Nilüfer ıs Şarkı" longplayleri piyasaya çıktı. 1979-1980Türk Pop Müziğinin inanılmaz derecede gerilediği bir döneme girilmesi pop müziği sanatçılarını arabeske ve sanat müziğine yönlendirdi. Nilüfer' de prodüktörlüğünü Yeşil Giresunlu'nun yaptığı iki albümle döneme ayak uydurdu.
"Oh Oh- Beyaz Mendil" 45liği ile "Nilüfer 79" , "Nilüfer 80" isimli longplayleri çok iyi satış grafiği çizdi.
1983 yılında Nilüfer, "Sensiz Olmaz" adlı longplayiyle müzikseverlerle kucaklaştı. Yıl 1984 ... "Nilüfer'84" adını taşıyan albümüyle Nilüfer, listelerin zirvesindeki yerini korumaya devam etti. Bu albümde ilk kez Kayahan bestesine, "Kar Taneleri"ine yer verdi.
1985 yılında "Bir Selam Yeter" piyasaya çıktı. Bu albümde söz-müziği sanatçının kendisine ait olan "Erkekler Ağlamaz" şarkısı yer aldı.
1986 yılında AntalyaAspendos' ta yapılan "Uluslararası Akdeniz Şarkı Yarışması" nda Kayahan' ın "Geceler" isimli bestesini yorumlayarak ülkemize birincilik kazandırdı.
1987 yılında "Geceler" albümü piyasaya çıktı.
1989 yılında "Esmer Günler" , 1991 yılında "Sen Mühimsin", 1992 yılında "Yine Yeni Yeniden" albümlerini çıkartarak Türk Pop Müziği'nin zirvesindeki yerini sağlamlaştırdı.
1992 yılından itibaren Unicef ile ilgili çalışmalarına başladı. Geliri Bosna'lı çocuklara kalmak üzere büyük bir halk konseri gerçekleştirdi.
1994 yılında "Ne Masal Ne Rüya" adlı albümü piyasaya çıktı.
1997 yılında, yılın en çok konuşulan ve en çok satan albümü "Nilüfer'le" yi çıkardı. Sanat yaşamındaki başarısı ve örnek yaşamının yanısıra çocuklara olan ilgisi Unicef'in ilgisini çekti ve 14 Kasım 1997 yılında "UNICEF Iyi Niyet Elçisi" ilan edildi. Türkiye'de ilk kez bir sanatçıya verilen bu unvan ile Nilüfer , manevi anlamda da sorumluluklar üstlenmiş oldu.
1998 yılında çıkardığı "Yeniden Yetmişe" albümü ile sanatçı, 1972-1980 yıllan arasında seslendirdiği ilk şarkılarını yeni düzenlemelerle bir kez daha müzikseverlerin beğenisine sundu.
Nilüfer'den 'Karar Verdim'
Nilüfer sevenlere güzel haber
Sanatçının içinde kendisinin söz ve müziklerini yazdığı şarkıların da yer aldığı merakla beklenen yeni albümü "Karar Verdim" artık hazır.
23 Aralık'ta müzik marketlerdeki yerini alan olan albüm bu kez bambaşka bir tatda... Daha doğrusu bir başyapıt bu sefer Nilüfer'in hayranlarına sunduğu. 33 yılın en güzel birikimi adeta... Yıllardır içinde sakladığı şarkıları bu kez hayranlarıyla paylaşıyor sanatçı.
Kendi yaşanmışlıklarıyla hayat bulan, öykü1enen 6 şarkıya bu kez hem söz yazarı, hem de besteei olarak imza atıyor Nilüfer.
Yorumcu, söz ve müzik yazarı kimlikleri ile çıkıyor hayranlarının karşısına ve "Nilüfer şarkılarını özledik" diyenlere muhteşem bir armağan sunuyor. çünkü bu albüm tam bir Nilüfer klasiği, Türk Pop Müziği tarihinde bir dönemeç...
Nilüfer Prodüksiyon ile Seyhan Müzik'in ortak yapımı olan, hazırlık aşaması yaklaşık bir yıl süren albüm büyük bir özenle ve titizlikle oluşturuldu. Yaylı kayıtları Prag'da, mastering çalışması ise Londra'da yapılan albümün müzik direktörü Ozan Çolakoğlu. Buğra Uğur ise Nilüfer'in bestesi olan "İlk Göz Ağrısı"nın aranjörü olarak yer almakta. Albümde Nilüfer dışında söz ve müzik yazarı olarak imzası bulunanlar ise Adnan Ergil, Şehrazat, Bülent Özdemir, Onur Mete ve Sude Bilge Demir. Nino Varon ise koordinatör ve müzik danışmanı olarak albümde yer alıyor.
Her biri insanın içine dokunan, sımsıcak bir öykü taşıyan şarkıların isimleri ise şunlar: Ansızın, Aşk, Hayalime Bırak, Hoşuna Gider mi, Hüzün, İlk Göz Ağrısı, Kaderin Oyunu, Karar Verdim, Ucuz Atlattım, Unutmuyor Sevdan ve Kolay gelsin
BİLİYORUM BU GECE BENİ DÜŞÜNECEKSİN
Biliyorum bu gece beni düşüneceksin
Hatıralar bırakmaz sevdaların peşini
Dudaklarında bir an beni hissedeceksin
Yüreğin tutuşacak ince bir alev gibi
Belki bir yağmur yağar
Belki bir şarkı geçer
Biri ismini söyler
Birden sessizlik olur
Bir dost merak ederde ulu orta sorar ya
Birden irkileceksin
Biliyorum bu gece beni düşüneceksin
Biliyorum bu gece beni düşüneceksin
Yanında benden yakın başka biride olsa
Herşeyi inkar etmiş inandırmış olsanda
Ve ona duygulanmış sevdalanmış olsanda
Biliyorum bu gece beni düşüneceksin









Söz Güzelim
Beni terk edisin mümkün mü senin?
Istersen bir dene de gör güzelim,
Benimle yasarsin benimle ancak,
Yoksa sevgimle bogarim seni.
Yaz bir yere güzelim,
Yok olamaz olamaz,
Sensiz hayat melegim var olamaz.
Kim sevecek seni kim? Kim tutacak elini,
Kurtulamaz güzelim kurtulamaz, al ruhumu al,
Al gençligimi, rabbim sahidim söz güzelim,
Al ruhumu al, al servetimi,
Tabbim sahidim söz güzelim.
Yaz bir yere güzelim,
Yok olamaz olamaz,
Sensiz hayat melegim var olamaz.
Kim sevecek seni kim?
Kim degecek tenine,
Kan dökerim güzelim kurtulamaz,
Yaz bir yere güzelim, yok olamaz olamaz,
Sensiz hayat melegim var olamaz.
Kim sevecek seni kim? Kim degecek tenine,
And içerim güzelim kurtulamaz, al ruhumu al,
Al gençligimi, rabbim sahidim söz güzelim.

caddelerde rüzgar
aklımda aşk var
gece yarısında eski yağmurlar
şarkı söylüyorlar sessiz usulca
özlediğim şimdi çok uzaklarda
deli dolu günler hayat güzelmiş
kahkahalarla günler geçermiş
ellerim uzanmaz tutunamam ki
özlediğim şimdi çok uzaklarda
o da özlüyormuş benim birtanem
çok üşüyormuş ben olmayınca
böyle yazıyor son mektubunda
--ÇOK UZAKLARDA--
NİLÜFER-KAR TANELERİ
Alıcı kuşlar gibi başımın üstünde dönüp durmayın
Alıcı kuşlar gibi başımın üstünde dönüp durmayın
Kol kola girip yalnızlığımı vurmayın yüzüme kar taneleri
Kol kola girip yalnızlığımı vurmayın yüzüme kar taneleri
Ah özledim hemde çok özledim ezberledim beklemeyi
Özledim hemde çok özledim ezberledim beklemeyi
Yollar benim umudumdur yoları kapatmayın
Yağmayın yollarıma durun kar taneleri
Yollar benim umudumdur yoları kapatmayın
Yağmayın yollarıma durun kar taneleri
Alıcı kuşlar gibi başımın üstünde dönüp durmayın
Alıcı kuşlar gibi başımın üstünde dönüp durmayın
Kol kola girip yalnızlığımı vurmayın yüzüme kar taneleri
Kol kola girip yalnızlığımı vurmayın yüzüme kar taneleri
Ah özledim hemde çok özledim ezberledim beklemeyi
Özledim hemde çok özledim ezberledim beklemeyi
Yollar benim umudumdur yoları kapatmayın
Yağmayın yollarıma durun kar taneleri
Yollar benim umudumdur yoları kapatmayın
Yağmayın yollarıma durun kar taneleri
Hoşuna Gider Mi

Sen benle savaşıyorsunH
er an çok değişiyorsun
Aslında böyle olmaz ki
Dalgınsın unutuyorsun
Herşeyi çok büyütüyorsun
Aslında bu çekilmez ki
Küçük şeyler kalp kırmaya değer mi
Aşkı insan paramparça eder mi
Benden ayrı bir gün bile geçer mi
Kıymetimi artık anla
Seni ateşe atsam
Bile bile canını yaksam
Hoşuna gider mi
Bu seni çok üzer mi
Ben senle yarışamam ki
Artık hiç konuşamam ki
Aslında böyle olmaz ki
Bazen pek şaşırıyorsun
Herşeye çok karışıyorsun
Aslında bu çekilmez ki




Karar Verdim
Karar verdim unutmaya
Karar verdim ayrılmaya
Çekip gitsen buradan
Gitsem çok uzaklara
Çocuk gibi mutlu olsam
Karar verdim unutmaya seni
Karar verdim ayrılmaya
Daha önce hiç kimse
Hayatımda hiç kimse
Senin kadar incitmedi böyle
Bir dargın bir barışık
Aklım hep karmakarışık
Yeter yeter üzme beni
Acılarımı birer birer yakıp gideceğim
Yine tam aşkın ortasından dalıp geçeceğim
Geceleri günleri sayıp, kendi derdine yanıp
Sen ağlarken ben güleceğim








NİLÜFER_BÖYLE AYRILIK OLMAZ
Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız
Geçip giden yılların ardından bakacağız
Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız
Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız
Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz
Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz
Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde
Hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde
Hani sen hep benimdin şimdi nerdesin nerde
Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde
Hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde
Hani sen hep benimsin şimdi nerdesin nerde
NİLÜFER_NİLÜFER'LE

Yalnızlık bize gelir
Geldiği gibi gitmez
Mutluluk bir çiçektir
Bastığın yerde bitmez
Geceler ferah senle
Kapkara sensiz sabah
Korkuyorum uyanmaktan
Ya yanımda yoksan eyvah
Ah namussuz akşamlar
Seni benden ayırdılar
Sana hasret ah buralar
Gelde kapansın kor yaralar
NİLÜFER_MOR MENEKŞE
Akşam oldu penceremde
Yorgun rüzgar esiyor geçiyor renkler suskun
Bir mahsun mor menekşe
Ağlıyor mu ne
Gölgelerin kollarında
Hatıralar halka halka
Ben ona tutsak
Nerde nerde ben son çizgilerde
Nerde nerde çarem nerde






NİLÜFER_SENSİZ BU SEVDAYA ELVEDA
Sensiz bu aşka elveda
Ağlasam da yansam da
Dayanırım inan yokluğuna
Hatalara elveda
Hasret vurunca bin parça
Yalnızlığım boşlukta
Alev alev yansın
Dudaklarım öp beni son defa
Her sevda bir veda bin ceza
O son bakıştaki dumanlı gözler
Mahkum olan o son bir kaç damla
Hesap sorar sana sana
Yalvarırım sana
Ben ağlarken
Sen ne olur bakma
Dayanamam inan
Ellerimde bu siyah güller
Hasret acı verse yine de
Elveda veda
Beni Mi Buldun?


Tam sevecek gibi olmusken kalbim,
Tam serecek gibi yelkenleri,
Kül olasi beni sanki alevine alirken
Ah içimde bir seyler sönüverdi birden.
Tam sevecek gibi olmusken kalbim,
Tam serecek gibi yelkenleri,
Kör olasi beni sanki avucuna alirken
Ah içimde bir seyler cayiverdi birden.
Bu gidisle sen beni bir daha hiç bulamazsin,
Bulursan böyle asigi bana yollarsin,
Çok ararsin çok be güzelim sen çok yanarsin,
Beni mi buldun be güzelim beni mi buldun?
Ben aska doydum be güzelim, git gözün doysun.
.



nilüfer benimi buldun
NİLÜFER_AŞK
Aşk dört bir yanımda bu aşk
Aldığım her nefeste
Güneşin Ateşinde
Gördüğüm her güzel düşte
Canımın her damlasında bu aşk
Aşk içtiğim her yudum su bu aşk
Rüzgarın ılık sesinde
Baharın gülen yüzünde
Duyduğum her güzel sözde
Canımın her damlasında bu aşk
Yok, senden uzakta olmak zor
Gel bari hayallerimde ol
Yalnızlık Allah'a mahsus
Bütün dargınlıkları
Bütün kırgınlıkları
Unutur zamanla aşk
--------------Tualimforum İmzam--------------
TUALİM



Tualimforum kurallarını okuyunuz Lütfen.
Forum kullanımı hakkında bilgi için TIKLAYINIZ%TIKLAYINIZ.
Soru ve sorunlarınızı BURADAN bize yazabilirsiniz.
Kurallara uymayan kişilerin tualimforum'a girişleri yasaklanacaktır.
Lütfen imzanıza site adı, link içeren resimler koymayınız sorgusuz silinecektir.
tualim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
biyografisi, hayati, nilufer, nilüfer biyografi, nilüfer biyografisi, nilüfer hakkında, nilüfer hayatı, nilüfer kimdir, nilüfer özgeçmişi, nilüfer yaşamı

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Nilüfer Hatun Kimdir - Nilüfer Hatun Hakkında - Nilüfer Hatun - Orhan Gazi'nin Eşi Başak Tarih 1 20.10.15 22:39
Nilüfer Resimleri - Nilüfer Fotoğrafları - Nilüfer Resim - Nilüfer Fotoğraf - Nilüfer Okyanus Ünlülerin Resimleri 1 16.09.12 18:26
Bursa Nilüfer İlçesinde Bulunan Özel Öğrenci Yurtları Adresi ve Telefonları - Nilüfer Betül Bursa 0 08.09.11 21:44
Prof. Dr. Nilüfer Göle Biyografisi - Prof. Dr. Nilüfer Göle Hayatı - Nilüfer Göle Kim Kartal Diger Ünlülerin Biyografileri 1 02.03.11 02:28
Nilüfer Açıkalın Hayatı(Biyografisi) Başak Tiyatrocuların Hayatı ( Biyografisi ) 0 31.03.08 16:27


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:19 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2