tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Salatalar
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Salatalar Salata tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Peynirli Kabak Piyazı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
595

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 03.10.08, 14:43   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Peynirli Kabak Piyazı

Peynirli Kabak Piyazı
Malzeme
- 7?8 adet ufak sakız kabağı
- 300 g rendelenmiş beyaz peynir
- 4 dilim ekmek içi
- 2 yemek kaşığı ince doğranmış maydanoz
- 1 yemek kaşığı ince doğranmış nane
- Yarım çay kaşığı toz karabiber
- Yarım limonun suyu
- 1 adet yumurta sarısı
- 1,5 su bardağı yağı alınmış et suyu veya tavuk suyu
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı
1?Kabakların üzerini çizin; içini boşaltın.(Kabak dolması yapar gibi.)
2?Peynir, maydanoz, dereotu, ekmek içi ve baharatları karıştırın.
3?Kabakları bu karışım ile doldurun.
4?Kabakları tencereye koyup zeytinyağlı et suyunda veya tavuk suyunda 10?15 dakika haşlayın. Ateşten almaya yakın, terbiyesini ilave edip 3?4 dakika daha pişirip, soğumaya bırakın. (Pişme suyunun hafif kalın olması gerekir.
5?Soğuduktan sonra dilimleyip sosunu üzerine döküp servis edin.
Terbiyesi;
Limon ile yumurtayı iyice çırpın. Pişme suyundan 1?2 yemek kaşığı katıp karıştırın.

Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
kabak, peynirli, piyazi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Kabak Görmek - Rüyada Kabak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Kabak Rüya Tabiri Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 17.11.12 03:16
Kabak Kemane Nedir - Kabak Kemane Hakkında Bilgi - Kabak Kemane Özellikleri ASYA Enstrümanlar 0 14.12.11 00:09
Peynirli Kabak Dolması AnGeL Dolmalar Ve Sarmalar 0 02.01.10 06:20
Peynirli Kabak Çiçeği Dolması Okyanus Zeytinyağlı-Etli Yemekler 0 11.11.08 02:20
Peynirli Kabak Fırın ASYA Zeytinyağlı-Etli Yemekler 0 04.10.08 10:28


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:49 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2