tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > CEP TELEFONU-ELEKTRONİK > Cep Telefonu Markaları - Elektronik Ürünler > Samsung
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Samsung Samsung cep telefonları,özellikleri ve temaları...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Samsung UltraTOUCH S8300
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
926

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 02.04.09, 00:05   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Samsung UltraTOUCH S8300

Samsung UltraTOUCH S8300



S amsung, UltraTOUCH ile tasarım konusundaki liderliğini pekiştirdi. Samsung’un benzersiz tasarım ve teknolojisinin son örneği UltraTOUCH ile tamamen dokunmatik mobil deneyimin çekiciliğini yaşayın. Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics, baş döndürecek kadar çekici, en yeni teknolojik özelliklerle donatılmış, tamamen dokunmatik, kayar kapaklı “UltraTOUCH”’ı (S8300) kullanıcıların beğenisine sunuyor. Duyurusu şubat ayında Barselona’da gerçekleştirilen Mobile World Congress öncesinde yapılan UltraTOUCH da, önceki Ultra serisi modellerinde olduğu gibi, stilde, tasarımda ve teknolojide mükemmeliyetçilik yeniden tanımlanıyor. Üstelik bu sefer tamamen dokunmatik olarak.


Samsung, cep telefonu pazarında stil denildiğinde akla ilk üretici olarak kabul ediliyor. Ultra serisinin yeni amiral gemisi UltraTOUCH, estetiğin doruklarında, devrim yaratan tamamen dokunmatik ekran teknolojisi ve multimedya özelliklerine sahip, gerçek anlamda sofistike bir cep telefonu. Telefonun 2.8 inç büyüklüğündeki AMOLED çizilmeye dayanıklı tam dokunmatik ekranı, göz alıcı parlaklık ve canlılıkta renkler sunuyor.

UltraTOUCH ‘ın 12.7 mm inceliğindeki gövdesi, tam dokunmatik ekran ve kapağı kaydırınca ortaya çıkan standart klavyesi sayesinde kusursuz formu ve fonksiyonları bir araya getiriyor. Zarif kıvrımları ve ince silueti, onu estetiğin doruklarına taşırken, arka bölümdeki yenilikçi parlak kayar kapak mekanizma tasarımı telefonun her açıdan mükemmel görünmesini sağlıyor. Çizilmeye ve lekelere karşı dayanıklı ekran ve onu saran dayanıklı ****l çerçeve telefonun fiziksel direncini arttırarak görünümün sürekli kusursuz kalmasına yardımcı oluyor.


Samsung Ultra Touch S8300 - Gelişmiş Multimedya Özellikleri
UltraTOUCH kullanıcıları en üstün teknolojiyle de buluşturuyor. Çift LED flaşı, 8 megapiksel kamerası ve Gülücük Yakala! modu sayesinde cep telefonunuz ile mükemmel pozlar yakalamanıza olanak veriyor. Dilediğiniz yere kolayca ulaşmanızı sağlayan GPS navigasyon ve detaylı haritaların yanısıra, geo-tagging özelliği ile çekilen fotoğraflara o yerin coğrafi koordinatlarını otomatik olarak kaydediliyor. Böylece kullanıncılar sosyal ağ siteleri ve destekleyen fotoğraf uygulamalarını kullandıkları takdirde fotoğraflarının nerede çekildiğini kolayca hatırlayabiliyorlar.


Samsung UltraTOUCH telefon ile video kayıt
Yüksek kaliteli 30 kare/sn VGA video kayıt özelliği ile hareketli görüntüler yüksek kalitede kaydedebiliyor ve müzik çalar sayesinde de favori şarkılar kesintisiz dinlenebiliyor HSDPA 7.2 Mbps bağlantı teknolojisi ile hızlı internet bağlantısı sağlanıyor.


Samsung UltraTOUCH şimdiye kadar sunulan en iyi tam dokunmatik telefon deneyimi ile alışılmış tuş takımını bir arada sunuyor. Cep telefonunuzu kolayca kontrol etmenin keyfini süren kullanıcılar, güncellenen TouchWiz arayüzü sayesinde fotoğraflar arasında gezinebiliyor, haritalara bakarak diledikleri yere kolayca ulaşabiliyor ve internette gezinebiliyor. Mobil Widget’ların sürüklenip ana ekrana bırakılabilme özelliği sayesinde favori uygulamalar tek bir dokunuşla ulaşılabilirken, kayan kapağı altında yer alan tuş takımı kullanılabiliyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
s8300, samsung, ultratouch


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Samsung Galaxy S5 - Samsung Galaxy S5 Şubatta Tanıtılacak Kartal Samsung 0 03.01.14 15:34
Samsung Star Ronaldo - Samsung Star Ronaldo Duvar Kağıdı - Samsung Star Wallpaper ASYA Temalar 0 13.05.12 00:40
Samsung ET65 Dijital Fotoğraf Makinesi Hakkında - Samsung ET65 Teknik Özellikleri Başak Samsung 0 25.02.12 14:31
Samsung ES81 Dijital Fotoğraf Makinesi Hakkında - Samsung ES81 Teknik Özellikleri Başak Samsung 0 25.02.12 14:30
Samsung St5000 Dijital Fotograf Makinesi - Samsung St5000 ASYA Fotoğrafçılık 0 18.10.11 11:53


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:57 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2