tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KÜLTÜR VE SANAT > Sinema-Tiyatro
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Sinema-Tiyatro Sinema-Tiyatro hakkında bilgiler ve sinema filimleri tanıtımı...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Vali Filmi Vizyona Giriyor
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
783

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 08.01.09, 18:41   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Administrator
 
tualim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.920
Konular: 3793
Puan Grafiği
Rep Puanı:22454
Rep Gücü:20
RD:tualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 125
207 Mesajına 2.102 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Vali Filmi Vizyona Giriyor

'Vali' filmi vizyona giriyor
Başkentlileri, sinemalarda bu hafta Çağatay Tosun'un merakla beklenen Vali Recep Yazıcıoğlu'nu anlattığı ''Vali'' filmi ile romantizm, korku ve animasyon dallarında üç yeni yabancı film bekliyor.
Trafik kazasında hayatını kaybeden Vali Recep Yazıcıoğlu'nun anlatıldığı Çağatay Tosun'un merakla beklenen filmi ''Vali'' vizyona giriyor. Uğur Polat, Erdal Beşikçioğlu, İsmail Hacıoğlu ve Şebnem Dönmez'in performanslarını sergileyeceği filmin senaryosunu da Çağatay Tosun ve Batur Emin Akyel birlikte yazdı.
Müziklerini Nail Yurtsever'in hazırladığı, görüntü yönetmenliğini Ferhan Akgün'ün üstlendiği filmde, karakteri, güçlü iradesi, sıra dışı fikirleri ve enerjisiyle halkın güvenini kazanmış Vali Yazıcıoğlu'nun, en son görev yaptığı Denizli'de başından geçen ilginç olaylar ele alınıyor.
''Barselona Barselona'' adlı yapım seyirciyle buluşuyor. Filmde yönetmenlik koltuğunda Hollywood'un ünlü isimlerinden Woody Allen oturuyor. Oyuncular ise Scarlett Johansson, Penelope Cruz, Javier Bardem ve Patricia Clarkson. Filmde, kaderleri kesişen üç kişi arasında doğan aşk ilişkisi romantizm ve komedinin birleşimiyle sunuluyor.
Haftanın korku filmi ''Doğmamış-The Unborn'' sinema salonlarına geliyor. Yönetmen David Goyer'in filminde, Carla Gugino, Meagan Good ve Gary Oldman baş rolleri paylaşıyor. Seyirciye gerilim, gizem ve korku dolu dakikalar yaşatacak filmde, Casey adlı bir kızın hayatla ölüm arasında kalan hayaletlerle mücadelesi anlatılıyor. Filmde, uykusunda dehşet verici kabuslar, korkunç görünümlü hayaletler gören genç kızın, hayatta kalabilmek için tek şansı, dünyalar arasındaki kapıları kapatarak bu kimsenin asla doğmamasını sağlamak...
Haftanın animasyon filmi ise ''Uzay Maymunları''... Yönetmenliği Kirk De Micco'nun yaptığı Warner Bros yapımı filmde karakterleri, Yonca Cevher, Yekta Kopan, Mazlum Kiper, Emir Tayla ve Meral Erbil seslendirdi.
Filmin konusu şöyle:
''Beş milyar dolarlık uzay mekiği kara delikte kaybolunca, uzaya giden ilk maymunun torunu olan Ham III, uzaya derinliklerine gidip mekiği bulmak üzere bir teklif alır. Ama Ham fazlasıyla özgür ruhludur ve sirkte bir şov maymunu olarak çalışmaktan memnundur. Sonunda iki maymunla birlikte görevi kabul eden Ham, uzayın derinlerine yaptığı yolculukta kendisini inanılmaz bir maceranın içinde bulur ve galaksinin en acımasız diktatörüne karşı savaş vermek zorunda kalır.''
Başkentte hafta boyunca sinemalarda izleyiciyle buluşacak filmler şöyle:
ARMADA: ''Issız Adam'', ''Muro'', ''AROG'', ''Doğmamış'', ''Barselona Barselona'', ''Vali'', ''Uzay Maymunları'', '''Yolcular'', ''Mutant Günlükleri'', ''Davetsiz Gelen-2'', ''Yalanlar Üstüne'', ''Taşıyıcı-3'', ''Avustralya'', ''Bolt'', ''Şeytanın Pabucu'',
METROPOL: ''Doğmamış'', ''Barselona Barselona'', ''Uzay Maymunları'', ''Mutant Günlükleri'', ''Davetsiz Gelen-2'', ''Issız Adam'', ''Avustralya'', ''A.R.O.G'', ''Muro'', ''Yalanlar Üstüne'', ''Şeytanın Pabucu''.
OPTİMUM: ''Vali'', ''Uzay Maymunları'', ''A.R.O.G'', ''Muro'', ''Issız Adam'', ''Sonbahar'', ''Yağmurdan Sonra'', ''Şeytanın Pabucu'', ''Avustralya'', ''Bolt''.
MEGAPOL: ''Vali'', ''Bolt'', ''A.R.O.G'', ''Yağmurdan Sonra''.
MİNASERA: ''Uzay Maymunları'', ''Vali'', ''A.R.O.G'', ''Muro'', ''Osmanlı Cumhuriyeti'', ''Şeytanın Pabucu''.
BAHÇELİ BÜYÜLÜ FENER: ''Vali'', ''A.R.O.G'', ''Muro'', ''Sonbahar'', ''Issız Adam'', ''Avustralya'', ''Mutant Günlükleri'', ''Şeytanın Pabucu''.
KIZILAY BÜYÜLÜ FENER: ''Doğmamış'', ''Barselona Barselona'', ''Vali'', ''A.R.O.G'', ''Muro'', ''Sonbahar'', ''Issız Adam'', ''Bolt'', ''Yolcular'', ''Yalanlar Üstüne'', ''Avustralya'', ''Şeytanın Pabucu''.
KIZILIRMAK: ''Vali'', ''Issız Adam'', ''Boldt'', ''AROG'', ''Avustralyalı'', ''Yalanlar Üstüne'', ''Barselona Barselona'' ve ''Yolcular'' hafta boyunca gösterilecek.
Vali Filmi Fragmanı
--------------Tualimforum İmzam--------------
TUALİM



Tualimforum kurallarını okuyunuz Lütfen.
Forum kullanımı hakkında bilgi için TIKLAYINIZ%TIKLAYINIZ.
Soru ve sorunlarınızı BURADAN bize yazabilirsiniz.
Kurallara uymayan kişilerin tualimforum'a girişleri yasaklanacaktır.
Lütfen imzanıza site adı, link içeren resimler koymayınız sorgusuz silinecektir.
tualim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
filmi, giriyor, vali, vizyona


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Celal İle Ceren Vizyona Giriyor! Başak Kültür-Sanat Haberleri 0 08.01.13 18:11
Rüyada Vali Görmek - Rüyada Vali Görmek Açıklaması ve Yorumu - Vali Rüya Tabiri Tarot T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 09.08.12 02:33
Büşra Filmi 2010-Büşra Filmi Oyuncuları-Büşra Filmi Konusu ASYA Sinema-Tiyatro 0 15.03.10 03:25
'Son Buluşma' Yeniden Vizyona Girecek tualim Kültür-Sanat Haberleri 0 11.08.09 06:58
"Mükemmel Bir Gün" yarın vizyona giriyor FORUMCU Sinema-Tiyatro 1 31.10.08 09:57


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:34 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2