tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Rüya Tabirleri > T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri T-U-Ü-V-Y-Z Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rüyada Yara Görmek - Rüyada Yara Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yara Rüya Tabiri
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
445

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 06.08.12, 20:28   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Yara Görmek - Rüyada Yara Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yara Rüya Tabiri

Rüyada Yara Görmek - Rüyada Yara Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yara Rüya Tabiri

Vücutta görülen yara, çalışmakla elde edilecek mal ve dünyalığa; Sağ eldeki yara erkek yakınlardan, sol eldeki yara kadın akrabaları tarafından, ayaktaki yara ekim ve ziraatten, topuktaki yara çocuktan elde edeceği mala; Akıcı yara nafaka ve diğer ihtiyaaçları için çalışma zaruretine, Karındaki yara mala isabet edecek zarara yahut kendini rahatsız edecek söze ya da çocuk ve torunu tarafından kendine ulaşacak mala, Başta görülen yara mal sahibi için sakınılması gereken bir duruma, Baldır yarası uzun ömre, bacak yarası kavim ve akraba çokluğuna, İki ayağının birden yaralanması bulunduğu yer ve görevde ömür boyu kalmaya, Kalp ve göğüsteki yara gençler için aşık olmaya, yaşlıyar için üzüntüye, İmam (önder), devletbaşkanı ve yönetici konumdakilerin başlarının yahut bedenlerinin herhangi bir yerinin yaralandığını yahut yarıldığını görmesi ömürlerinin uzun olmasına, dostlarının ardına almalarına, Yaralandığını fakat kan akmadığını görmek kendine has fazilet ve meziyetlerin su yüzüne çıkmasına, Yaralandığını ve bu yaradan kan geldiğini görmek eline mal geçmesine ve bu malın eserinin kendisinde görünmesine, Bıçak, demir parçası vs. gibi şeylerle birini yaralamak hata aramaya ve ard niyete, Korkusundan dolayı birini yaralamak üzüntü ve kedere, yaralanan içinde musibete; Birini yaralamaktan dolayı diyet ( bedel, tazminat) verdiğini görmek düşmanı sevindirmeye ve onun adını ünlendirmeye ya da borcu varsa onu ödemeye delalet eder.

Rüyada yara genel olarak para kazanmak zengin olmak sayılır. Rüyada bir erkek kendisini yaralamış gördüyse yakınları onu hatalı işlere atılmaktan kurtaracaklar demektir. Rüyayı bir kadın görüyorsa, sevgilisi veya kocası tarafından aldatıldığına işaret eder.

Yaralandığınızı veya bir yerinizi kestiğinizi görmek, hastalığa işaret eder. Kötü bir olay canınızın sıkılmasına neden olacak.

Rüyada vücutta yara paradır. Ama yaranın altında et görünmesi tam tersi para sıkıntısıdır.

Rüyada her hangi bir yerinden yaralandığını ve ne şekilde yaralandığını bilmedigini görmek, eger yarasının üzerinde kan varsa, yakın arkadaşları tarafından kendisinin zararlı bir iş yapmaktan koruyacaklarına, bu rüyayı bir kadın görmüş ise sevgilisi veya kocasının kendisine ihanet ettigine, eger yaradan kan akıyorsa, bir arkadaşının kendisini gülünç bir duruma düşürecek bir harekette bulunacagına işarettir. Bazılarına göre; rüyada vücudunda yara ve çıban gören o çıbanların veya yaralarınsayısı kadar haram malın sahibi olur. Ancak bu çıban veya yaralar büyük ise, bunlar kendisinin ödemekle yükümlü oldugu maddi ve manevi borçla yorumlanır. Bir başka rivayete görede: Vücudunun bazı azasında yara oldugunu görse, tabir, yaranın görüldügü azaya göre yapılır. Söyle ki Yara gögüste ve kalpte olursa, erkek ve kadınların gençleri hakkında aşka, ihtiyarları hakkında da üzüntü ve kedere işarettir. Yara sag elinin baş parmagında olursa, rüya sahibinin üzerine lazım gelecek borca ve onun aleyhinde yazılacak protesto ve üzüntüye işarettir. Kendisinde yara olup aktığını gören kimsenin üzerinde bir borç vardır. Her akıcı yara, rüya sahibinin nafakası ve ihtiyacı için çalışması lazım gelen şeydir. Bir kimsenin vücudunda veya karnında gördügü yarası ve ondan kanın çıkması, rüya sahibininmalına isabet edecek zarara yahut onun hakkında rahatsız edici bir sözün söylenmesine işarettir ve söylenen sözden dolayı kendisine sevap gelir. Sag elinin parmagındaki yara, üzerinde kalacak borca işarettir.

Hastalık işaretidir. Ayrıca sahte bir arkadaşınız tarafından incitilebilirsiniz.

Rüyada yara görmek; hırsızlık ve ihanete, yaralandığını görmek; hastalığa, bir tarafınızı yaralı görmek; bir aşk yarası alacağınıza, boş olan kalbinizin dolacağına işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Yara görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aciklamasi, gormek, ruya, rüyada, rüyada yara görmek, rüyada yara görmek açıklaması ve yorumu, rüyada yara görmek ne anlama gelir, rüyada yara görmek ne demektir, rüyada yara görmek nedir, rüyada yara görmek tabiri, rüyada yara görmek yorumu, tabiri, ve, yara, yara rüya tabiri, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Yara Açmak Deyiminin Anlamı ve Açıklaması Nokia Deyimler ve Açıklamaları 0 28.09.12 23:29
Yara Resimleri - Yara Fotografları - Yara Resim - Yara Fotograf - Yara Photo Kartal Ünlülerin Resimleri 1 28.10.11 23:05
Geçmez Yara-Funda Arar Ceren Türkçe Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 01.05.09 03:25
Yara Bende ( İlkay Akkaya ) Busem Türkçe Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 09.10.08 09:53
Yara Bandı İcadı-Bulunuşu SERDEM İcatlar ve Buluşlar 0 02.07.08 17:57


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:27 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2