tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Rüya Tabirleri > T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri T-U-Ü-V-Y-Z Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rüyada Uyku Görmek - Rüyada Uyku Görmek Açıklaması ve Yorumu - Uyku Rüya Tabiri
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
642

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 12.08.12, 21:12   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Uyku Görmek - Rüyada Uyku Görmek Açıklaması ve Yorumu - Uyku Rüya Tabiri

Rüyada Uyku Görmek - Rüyada Uyku Görmek Açıklaması ve Yorumu - Uyku Rüya Tabiri

İnsanın rüyasında kendisini uyurken görmesi; tembelliğine, işsizliğine ve aylak durduğunu gösterir. Halkı uyuyor görmek; tasa ve kaygıya veya pahalılığa ya da zor ve karışık işlere işarettir.

Rüyada güzel bir mekanda uyumak sevdiklerinizle birlikte mutlu bir yaşam sürdüreceğinizin, kötü bir ortamda uyumak ise hastalığın ve ayrılığın işaretidir.

Rüyada mışıl mışıl rahat bir uyku büyük bir huzuru işaret eder.

Rüyada uyudugunu gören, dininde fesada ugrar ve işinde başarılı olmaz. Arkası üstü yatıp uyudugunu görenin amiri kuvvetli, dünya elinin altında olur. Tortop olmuş uyudugunu gören, malını kaybeder, kuvveti eksilir, işlerini nasıl yürütecegini şaşırır. Bazı tabircilere göre, mutlu biri için uyku görmek, hayırlı ve emniyettir. Bir hastanın uykusunda uyudugunu görmesi iyileşecegine; savaşta bulunanın uyudugunu görmesi onun korkusuna ve yenilecegine delalet eder. Es Salimi'ye göre; uyku rahattır. Uyku rüyası sekiz şekilde tabir olunur: Emniyet, rahat, gaflet, fesat,ölüm, malın gitmesi zaaf ve kuvvet. Abdulgani Nablusi'ye göre; uyku gaflettir. Uyudugunu veya uyumak istedigini görmek, tembelliktir ve herkes için iyi degildir. Ancak korku ve endişede bulunan ve şiddet ve azap bekleyen kimsenin uyudugunu görmesi hayırlıdır. Çünkü uykuda keder ve sıkıntının unutulması gibi bu rüya da korku ve endişenin ortadan kalkacagına delalet eder. Mezarlıkta veya yol üzerinde veya bir mezar üstünde uyudugunu görmek, hasta için ölüme, saglam insan için işsizlige işarettir. Bazı yorumculara göre; uyku Allah'ın (c.c.) insana vacip kıldığı hayırlı işlerden gaflete, dindar ve savaşçı kişiler için mübarek bir yolculuga, dünya işlerinden uzak kalmaya delalet eder. Halkı uykuda görmek, dünya işlerinin karışmasına, böyle bir hal zamanında herkesin bu belalardan kurtulacagına; uyudugunu görmek, memur için işinden atılmaya,başkaları için fakirlige ve yoksulluga, bekar bayan için evlenmege delalet eder. Uyku rüyası, işini ihmal etmege delalet eder. Arka üstü uyudugunu görmek, işlerinde şiddete, ölüme, bazen da tenbellige işarettir. Yani üzerinde uyudugunu görmek, hayır degildir. Ya hastalıktır veya ölümdür. Agaçlık bir yerde agaç altında uzanmış oldugunu görenin, çocukları çok olur. Yüzü koyun uyudugunu gören topraga, çocuga ve mala nail olur. Rüyada uyku bastığını, yani uyuklamak üzere oldugunu görmek, korkudan emniyete, asi için tevbeye, kafir için hidayete, fakir için zenginlige, yokluktan bolluga ve düşmandan kurtulmaya delalet eder. Rüyada her şeyekarşı uyum gösterdigini ve kendisine teklif edilen şeylerde uyumlu oldugunu görmek, her işe kolayca adapte olacagına delildir, işlerinde dürüstlüge ve mali durumunun saglamlığına yorumlanır.

Güzel bir mekanda uyuduğunuzu gördüyseniz, bu, sevdiklerinizle birlikte mutlu bir yaşam süreceğinizin işaretidir. Kötü bir ortamda uyumak, hastalığın ve kavganın işaretidir.

Bakınız; Uyumak.

Rüyanızda ana nesne olarak Uyku görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aciklamasi, gormek, ruya, rüyada, rüyada uyku görmek, rüyada uyku görmek açıklaması ve yorumu, rüyada uyku görmek ne anlama gelir, rüyada uyku görmek ne demektir, rüyada uyku görmek nedir, rüyada uyku görmek tabiri, rüyada uyku görmek yorumu, tabiri, uyku, uyku rüya tabiri, ve, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Uyku Tulumu Deyiminin Anlamı ve Açıklaması Nokia Deyimler ve Açıklamaları 0 27.09.12 21:46
Uyku Çekmek Deyiminin Anlamı ve Açıklaması Nokia Deyimler ve Açıklamaları 0 27.09.12 21:42
Uyku Bastırmak Deyiminin Anlamı ve Açıklaması Nokia Deyimler ve Açıklamaları 0 27.09.12 21:41
Rüyada Uyku İlacı Görmek - Rüyada Uyku İlacı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Uyku İlacı Tarot T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 12.08.12 21:11
Bebek Uyku Tulum Modelleri El Örgüsü Bebek Uyku Tulum Modelleri Berfin Bebek Örgüleri 1 03.02.11 23:10


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:47 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2